/Bacau/Coafor

LOOK HAIR SRL

Strada Mihail Sadoveanu 2 A, Moinești 605400, România

LOOK HAIR SRL
Coafor
4.3
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
FFFQ+J3 Moinești, România
+40 749 411 016
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandra Cotfas
Alexandra Cotfas2 ani în urmă
N-o sa povestesc decat experienta mea aici, si-o sa fiu sincera pana la capat. Am platit avans din 2020 pentru coafura de mireasa, avans pus pe un cont de Revolut al unei prietene (desi am vorbit cu o persoana care se afla in legalitate teoretic, n-am primit un cont de firma). M-am asigurat cu Ioana ca am programarea stabilita, inclusiv in iunie 2021, si ea mi-a confirmat ca totul e in regula. In saptamana nuntii (august 2021), am contactat-o lunea, eu reusind sa vorbesc cu ea abia miercurea. Am sunat-o si ce sa vezi, SURPRIZA! Nu mai aveam programare, pentru ca ea trebuia sa mearga la Comanesti, sa coafeze vreo 10 persoane. Cumva s-au incurcat agendele, n-am inteles. Ideea e ca nu m-a anuntat nimic, tot eu am sunat-o. Dintr-o data programarea mea de la ora 10:30 nu mai exista, iar eu daca voiam sa fiu coafata intr-una dintre cele mai importante zile, cu programare facuta cu 1 an jumatate inainte, trebuia sa merg la ora 6:30.
Am mers la 6:30, m-a coafat pe fuga, se simtea tensiunea si stresul din incapere. N-o sa zic prin ce a trecut mama mea si cat de neprofesioniste au fost ambele fete de acolo, desi m-am dus din timp sa vada ce o asteapta.
Pe scurt: se alearga dupa bani, si atat. Nu conteaza ca ai un eveniment important, ca ai contactat omu` din timp, conteaza doar sa vina banu` gros. Si cum eu eram una singura, normal ca aproape m-a abandonat pentru 10. A fost foarte stresant sa nu dau de ea, si sa nu aiba macar bunul simt sa ma anunte de noul plan, plan pe care-l stia de mult.
N-am vazut perii dezinfectate, n-am primit bon fiscal, nu stiu cat de legal se lucreaza acolo.
Mi-a dat insa o parte din bani inapoi pe card, si m-a blocat dupa. Pentru ca asa se comunica in 2021.
Probabil ca stie meserie, insa pe comunicare, transparenta si profesionalism e 0.
Sfat: anunta oamenii din timp cand nu mai faci fata, fii sincera si transparenta, ca bani o sa tot faci in viata asta.
O viata faina sa aI!
Narcisa enea
Narcisa enea2 ani în urmă
Recomand cu toată încrederea serviciile oferite, de câte ori am dorit un răsfăț total al parului meu am știut ca apelez la persoana potrivita. Serviciile au fost la superlativ, cea mai buna calitate și profesionalismul Ioanei mi-au dat încrederea de a reveni cu drag. Bravo Ioana! Aștept cu nerăbdare următorul răsfăț.
Rozina Baciu
Rozina Baciu2 ani în urmă
Recomand cu toata încrederea acest salon. Am apelat de mai multe ori la servicile de hair style si întotdeauna am fost tratata cu respect si profesionalism din partea ei chiar daca nu eram singura programare din acea zi , ea a stiut cum sa isi arate toata atentia asupra dorintelor mele eu fiind foarte multumita de rezultatul final. Voi reveni de fiecare data cu mare drag ! 🤗
Nathy dumitras
Nathy dumitras2 ani în urmă
(Tradus de Google) Top

(Original)
Top
Denisa Merlușcă
Denisa Merlușcă2 ani în urmă
După două amânări în a obține o programare, numărul de telefon nu a mai putut fi contactat. Mai exact, nu am mai putut lua legătura nici telefonic, pentru că nu mi s-a răspuns, dar nici prin intermediul platformelor sociale.
Madalina cristea
Madalina cristea2 ani în urmă
Am facut o programare inainte cu 10 zile. In ziua programarii, doamna a anulat programarea pe motiv ca are copilul febra.am inteles si mi-a spus ca revine cu un mesaj. Nu a revenit, am revenit eu si mi-a spus sa vin a doua zi, pentru a ma face in paralel cu o alta clienta. M-a pus sa astept 2h, pentru ca nu terminase cu acea clienta/alta si cand am rugat-o sa imi spuna cat ar mai trebui sa astept mi-a spus ca nu stie,a estimat gresit si ca, oricum, este de stiut ca este foarte ocupat salonul ei. Mi-a specificat ca are o clienta venita de la Bucuresti, care trebuie terminata.Eu am venit din Londra si ea stia inainte cu 10 zile.Nu contest abilitatile ei de hairstylist, pentru ca nu am avut parte de serviciile dansei, ci de business woman (pentru ca asta face - un business), de profesionist si tare as vrea sa inteleaga ca asta e mult mai important pentru ea.
Chirion Catalin
Chirion Catalin2 ani în urmă
Salon hairstyle nou-nouț, cu personal tânăr și surprinzător de bine pregătit, oferă pentru bărbați, dar și pentru fete(femei) oportunitatea unui look așa cum îți dorești. Profesioniști și tare simpatici! 👍👏👏
Madalina B
Madalina B2 ani în urmă
Locații recomandate