/Bacau/Coafor

Free Style

Strada General Radu R. Rosetti 5, Onești 601011, România

Free Style
Coafor
4.2
158 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6QX7+C4 Onești, România
+40 234 312 661
freestyleonesti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–17
Duminică: 9–15
Scrie o recenzie
Mihaela Vintura
Mihaela Vintura2 ani în urmă
Iti anuleaza programarea cu 10 minute inaint
e
Vlad Sargu
Vlad Sargu2 ani în urmă
Nu recomand , seriozitate zero , neprofesionalism si foarte scumpi !!!
Ioana Ritz
Ioana Ritz4 ani în urmă
Totul e de proasta calitate si nu apreciaza clientii. Cu 2 saptamani in urma m am dus la tratament facial (extracții puncte grăsime) mi a luat 250 de lei si practic nu mi a facut nimic. Am fost foarte dezamagita. Mergeti La Michelle Beauty Center, acolo doamnele nu si bat joc si isi dau tot interesul si ce sa vezi, costurile sunt cu mult mai mici. Plus ca la free style angajeaza fete fara studii... etc. Deci aveti grija
Lenuta Crismaru
Lenuta Crismaru4 ani în urmă
Personal destul de arogant și nu foarte pregătit pt preturile exagerate.
Nu faceți greseala de a da acont pt ca nu mai vedeți restul indiferent de par lung sau scurt. Nu pot sa cred ca un coafat fără spălat poate sa coste 22 de euro.
Sunt coaforuri mult mai bune și cu personal destul de dragut la preturi pt toate buzunarele în Oneștiul nostru
Gândiți-vă de 2 ori înainte sa întrați la Free Style
Digital Evolution
Digital Evolution5 ani în urmă
Sincer ? A fost groaznic, frizerul in ciuda indicatiilor si a pozelor aratate si-a urmat tiparul din topor, acestuia i-a fost greu sa urmeze cararea parului care deja era BINE stabilita si definita, doar trebuia sa urmeze forma precedenta. Pe langa aceste lucruri acesta cand dadea cu pieptanul prin parca apasa de parca dadea cu grebla, am zis ca mna incearca sa ii iasa bine ca am un par mai dificil, dar rezultatul final a fost mai mult decat dezamagitor. Am plecat nearanjat, super ciufulit pe jumatate de cap, plin de gel, iar la spate de parca am fost tuns cu castronul.
Nu stiu daca si restul frizerilor sunt asa din aceasta frizerie sau daca e din cauza lipsei de clientela.
Ana Apostu
Ana Apostu2 ani în urmă
Am deja cativa ani buni de cand numai la FreeStyle ma tund si am fost mereu mai mult decat multmita de serviciile lor. Acum cateva luni mi-am facut o schimbare mai drastica de look si am beneficiat de consilierea lui Ionut (cel care ma tunde si aranjeaza mereu) atat in alegerea frizurii cat si cu sfaturi despre cum sa imi ingrijec parul si sa ma coafez singura. Cei de la Freesyle sunt mereu amabili si intotdeauna am beneficiat de mici reduceri sau tratamente extra iar la ultima vizita am achizitionat un produs din salon la pret de producator. Din punctul meu de vedere toata echipa isi apreciaza clentii si stie sa valoreze loialitatea acestora. Eu recomand cu mare drag serviciile lor!
Bogdan Stefan Oprisan
Bogdan Stefan Oprisan2 ani în urmă
Nu ai voie sa-ti sufli nasul inainte de testul Covid! Personalul recolteaza probe fara a se dezinfecta sau schimba manusile....🤢🤢🤢🤢
Ana Bianca Baciu
Ana Bianca Baciu2 ani în urmă
Am apelat doar la servicii pe partea de cosmetica și am fost foarte mulțumită de rezultat! Preturile sunt cele care se practica și în celelalte saloane!
Locații recomandate