/Timis/Clinica de chirurgie plastica

Clinica de chirurgie estetică Brol Medical Center

Strada Franyó Zoltán 6, Timișoara 300014, România

Clinica de chirurgie estetică Brol Medical Center
Clinica de chirurgie plastica
4.8
54 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
Q646+GX Timișoara, România
+40 256 221 009
brol.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Elena1 an în urmă
Va recomand sa nu va dati pe mana celor de la Brol din Timisoara, in ceea ce priveste, in cazul meu lipoaspiratia cu laser. Am platit 3.500 de euro pentru o lipoaspiratie cu laser pentru abdomen si flancuri in februarie 2022. A iesit o bataie de joc. Trei luni de dureri si un rezultat oribil. La aproape un an, nu am recuperat nici sensibilitatea de pe abdomen. Abdomenul foarte neuniform iar di flancuri au extras foarte putin doar pe partea dreapta, di stanga deloc. Acest fapt nu se vede imediat deoarece pt a vedea rezultatul definitiv este nevoie de ceva timp. Imaginati-va ce aspect oribil! Interventia a fost facuta de Shruti Kaushal, dar pretul bineinteles stabilit de Tiberiu Bratu.
L-am contactat cerand sa repare gresala si mi s-a spus sa ii contactez in iunie, dar oricum era vina mea ca aveam o gamba mai lunga si una mai scurta (ceea ce si chirurgul estetician si un renumit medic in ortopedie di Bergamo au esclus absolut!). In iunie am scris din nou cerand sa ma programeze dar nu mi-au mai raspuns nici in ziua de azi. Pretindeau sa le mai dau 7500 pentru a ma opera la sani! Protezele Mentor pe care le-am pus recent in Italia costa 800 de euro inclus tva de 275 gr, ei vroiau 1450 pe cele de 200!!
Fiti foarte atenti mai ales daca veniti din strainatate! Profita de faptul ca este dificil sa ii dati in judecata.
Bratu cu "Dumnezeu" in gura si cu video publicitare cu peretele plin de icoane in sparele lui, profita de cine pentru bani munceste din greu si doreste sa arate mai bine cum cred ca este normal.
Kaushal nu avea nici un fel experienta! Luasera aparatul laser de o luna si eu am fost o cavie pentru 3.500 de euro munciti di greu. Am aflat ca in Romania nu oricine poate sa faca lipoaspiratie cu laser, dar trebuie sa fie specializati dupa o anumita experienta.
Va explic cum au procedat. Eu locuiesc in strainatate. Am trimis poze prin whatsapp, Bratu a facut pretul, chiar daca mai scump decat in Italia, avand incredere, m-am hotarat sa ma duc la ei. M-au internat, m-au pus sa semnez multe pagini fara sa ma lase sa citesc tot, pt ca ziceau ca nu era timp, pun sa scrii de mana ca in orice caz nu ai nici un fel de pretentii indiferent ce s-ar intampla, nu iti dau nici macar o copie din ce ai semnat, ceea ce in strainatate este ilegal. Am platit toti banii si pe urma au vazut abdomenul si flancurile, cateva minute inainte de operatie, in strainatate nu exista asa ceva, se face cel putin o consultatie prealabila, chiar doua. Astia sunt interesati sa faca bani cu orice pret.
Vroiam sa fac si intervetia la sani dar vazand o astfel de experienta, m-am interesat in Italia si m-a operat un foarte renumit chirurg din Bergamo, platind mai putin decat la Bratu. Bratu cand aude ca vii din strainatate iti cere mult mai mult decat daca locuiesti in Romania.
Va sfatuiesc sa fiti foarte atenti. Daca aveti norucul sa va mearga bine, bine, altfel s-ar putea sa procedeze ca si cu mine, va ia banii, daca se intampla ceva nici nu va mai baga in seama. Mai ales daca locuiti in strainatate informati-va bine, s-ar putea sa va coste mai putin si daca aveti probleme sunteti protejati de lege, medicii au asigurare in caz de esec.
Bratu si Kaushal mi-au luat banii, si a trebuit sa platesc in alta parte ca sa repare, ceea ce un renumit chirurg, a definit "o bataie de joc" !
Am facut o corectie partiala platind di nou, in Italia (Bergamo), intrucat, in cazul meu, ERA NECESAR ALT TIP DE OPERATIE, ABDOMINOPLASTIE NU LIPOASPIRATIE CU LASER!!! Ca sa am resultatul promis de "faimosul Bratu" va trebui sa ma supun la o alta interventie chirurgicala cu tot ceea ce implica, riscuri, recuperare, bani.
Aveti grija de sanatatea si de banii vostri, mai ales daca ii munciti din greu!
Atentie la recenzii, unele site-uri publica doar pe cele pozitive, este o forma de publicitate care nu reprezinta realitatea!
Brigitte Griessler
Brigitte Griessler2 ani în urmă
Sunt de 15 ani pacienta domnului profesor Bratu, a doamnei doctor Olaru si a minunatei echipe! Am avut diverse interventii la care am fost ingrijita deosebit de bine, ultima oara saptamana acceasta. Rezultatele sunt excelente, mi-ati intinerit nu numai chipul, ci si sufletul! Va multumesc din toata inima pentru competenta si grija care mi-ati purtat-o❤ ma simnt mai frumoasa, mai puternica si mult mai sigura pe mine- sunt nespus de fericita🥰!!! Vreau sa ii multumesc si lui Marius, care vazand ca am dureri de spate (neavand nimic de lucru cu interventia efectuata) mi-a facut masaj, mi-a dat medicamente si mi-a ameliorat durerea- multumesc suflet bun!
Mii de multumiri, sunteti deosebiti!!!
Simona Raducu
Simona Raducu2 ani în urmă
Mami a platit asa zisa "consultatie" fara nici un diagnostic sau un tratament. Totul durat nici 2 minute (privitul unei eczeme pe obraz). Acele 2 minute fiind intrerupte de apelurile telefonice permanente, pe care domnul doctor le onora de fiecare data. Am platit doar trecerea pragului clinicii fara nici un rezultat. Suntem foarte dezamagiti de aceasta atitudine practicata.
Carmen
Carmen2 ani în urmă
Sunt pacienta la clinica Brol din anul 2002 si am revenit, cu incredere, ori de cate ori am avut nevoie de diferite interventii. Sunt la superlativ din toate punctele de vedere si recomand cu caldura.
Andreea Daniela Dinu
Andreea Daniela Dinu2 ani în urmă
Mulțumesc întregii echipe de medici și asistente, ale clinicii Brol Medical Center. Sentimentele de siguranța și încredere au fost prezente de la începutul intervenției și pana in ziua externării. Personalul medical este foarte atent cu pacienții, iar rezultatele domnului Prof. Dr. Bratu Tiberiu sunt pe masura așteptărilor.
Raluca Barna
Raluca Barna3 ani în urmă
Un respect deosebit pentru Dr.Prof Bratu,,,nu am cuvintele pentru ca sunt atat de fericita pentru sâni care ii am acum atat profesional cât și estetic senzațional,,,recomand calitate și sănătate și Frumusete
Viorelia Bota
Viorelia Bota5 ani în urmă
Ii mulțumesc domnului profesor Bratu Tiberiu pentru profesionalismul cu care a efectuat intervenția, prin metode moderne, alături de echipa medicală pe care o coordonează !Pe lângă profesionalismul întregului colectiv, am rămas impresionată de dăruirea, calmul, bunătatea și promptitudinea de care dau dovadă tinerele asistente si doctori care trec, asemenea unor „albinuțe”, pe la patul pacienților și care știu să aline orice durere cu zâmbetul pe buze.
Deși a fost o încercare grea în viața mea, mă bucur că am trăit clipa în care am descoperit că în Romania sunt clinici dotate la standarde internaționale și medici extraordinari!
Vă mulțumesc tuturor, vă doresc mult succes în activitatea de zi cu zi și mă rog la bunul Dumnezeu să vă dea multă sănătate.

Cu deosebită stimă și respect!
Angela Depcea
Angela Depcea2 ani în urmă
Foarte mulțumită de domnul doctor Bratu, un profesionist desăvârșit. Acum câțiva ani, am fost pacienta doamnei Adina Alberts pentru o intervenție la sâni, la care după 6 luni am avut a poroblemă inexlicabilă: mi s-a umflat extrem de tare sânul stâng ! Am făcut mamografie și am constatat că mi s-a deplasat implantul, am ajuns disperată la domnul doctor care m-a operat de urgență și mi-a curățat tot ceea ce era rău acolo, fiind o operație extrem de complexă ! Am constatat cu stupoare că aveam două implanturi de două feluri în corp !
Au trecut 6 ani de atunci și sânii mei arată perfect , mulțumită profesionalismului și pasiunii cu care m-a tratat domnul doctor Bratu, căruia îi mulțumesc din suflet și îi doresc ca mulți ani de acum în colo să fie alături de noi și să facă magie cu mâinile dânsului binecuvântate !
Meow kiki
Meow kiki2 ani în urmă
Recomand ❤️ ❤️ ❤️ Am avut o rinoplastie și sunt chiar foarte multumita, totul a fost super și fără dureri ❤️ am auzit doar povesti horror de la prieteni ce au avut procedura realizata prin alte clinici, eu am o poveste nedureroasa și recuperarea este ușoară 😊
Locații recomandate