/Timis/Clinica de chirurgie plastica

Cabinet Doctor Vladislav Gyebnar

Strada Popa Șapcă 12, Timișoara 300057, România

Cabinet Doctor Vladislav Gyebnar
Clinica de chirurgie plastica
5
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q65M+R5 Timișoara, România
+40 742 089 095
bestetic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–18
Mirecuri: 11–18
Joi: 12–17
Vineri: 11–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gabi Molnar
Gabi Molnar2 ani în urmă
Mi se pare cel mai bun doctor pentru chirurgia mainii. Am avut programare pentru operatie la ora 12:00 si tot atunci am fost primit fara nici o intarziere. Toate serviciile sunt foarte profesionale. Am mers la operatie destul de stresat si dupa 2 ore am iesit zambind. Recomand!🙂
Elena Plosca
Elena Plosca2 ani în urmă
Stimate Domnule Doctor Vladislav Gyebnar, doresc să vă mulțumesc pentru profesionalismul de care ați dat dovadă în timpul operației de tenosinovita de Quervain de care sufeream de șapte luni la ambele mâini.
Deși am avut emoții fiind vorba de o intervenție chirurgicală modul in care mi-ați explicat ce înseamnă aceasta maladie si ce urmează sa se întâmple m-a făcut sa am încredere in dumneavoastră.
Medicii competenți și sensibili ca dumneavoastră sunt elite ale profesiei medicale.
Vă sunt extrem de recunoscătoare pentru profesionalismul, grija și susținerea pe care mi-ați oferit-o pe parcursul întregii perioade . Datorită atenției dumneavoastra eu mă simt mai bine azi. Sunteți un medic de excepție, un om bun și frumos la suflet. Vă doresc să fiți mereu respectat și înconjurat de oameni buni!
Doresc de asemenea sa mulțumesc si echipei dumneavoastră pentru grija și susținerea de care au dat dovada in timpul intervenției chirurgicale . Vă doresc să fiți mereu sănătosi , să vă fie cei dragi mereu aproape și să vă susțină în toate. Mult noroc!
Recomand tuturor sa apeleze cu încredere la domnul Dr. Vladislav Gyebnar .
Doina Cauaciu
Doina Cauaciu2 ani în urmă
Buna ziua.Am avut o intervenție chirurgicală recent 16.06.2021 extirpare formațiune tumorală gigant a pielii.Am fost operata de domnul Dr. Gyebnar, un doctor care îți inspiră încredere și care te ajuta sa treci peste fricile și temerile mentale.Un profesionist cu răbdare și experiența atât domnul doctor cat și întreaga echipă.Atitudinea pozitivă și modul în care lucrează domnul Dr.Gyebnar împreună cu echipa sa m- au ajutat sa trec cu bine peste aceasta problema de sănătate.Recomand cu toată încrederea și sinceritatea echipa BESTETIC, adevărat '' the BEST".
Gabriel Iorga
Gabriel Iorga4 ani în urmă
Am avut o interventie pentru sindrom de tunel carpian la mana dreapta si pot spune ca nu a fost o operatie ci o experienta extraordinara cu un doctor exceptional si un personal la fel. Totul,de la primul apel telefonic pana la ultimul apel,care a fost la o luna dupa interventie pentru niste nedumeriri ale mele, a fost impecabil. Domnul doctor Gyebnar este la un alt nivel,mult superior la tot cea ce se intampla in Romania in lumea medicinei. Felicitari pentru tot cea ce faceti si va multumesc!
Ps: La anul in ianuarie o sa ne revedem probabil, am inceput sa am simptome si la mana stanga :))
Salutari si numai bine!
Adriana Ionescu
Adriana Ionescu4 ani în urmă
Este un înger trimis de Dumnezeu sa aline sufletele noastre... Cu mult profesionalism, dragoste și dăruire sufleteasca.. ii mulțumesc din suflet pentru reușita intervenție chirurgicala.. boala Dupuytren făcută ieri și azi (22/23 octombrie 2019)!
Ma simt excelent, fără dureri postanestezice cu mici echimoze și puțin edematiata palma!
Va mulțumesc și va doresc sănătate și tot ce e mai bun si frumos sa aveți dumneavoastră și familia dumneavoastră!
Cristian Bar
Cristian Bar7 ani în urmă
Buna ziua. Am fost pacientul medicului Gyebnar avand o ruptura cronica de pectoral. Sunt foarte mulțumit de rezultatul obtinut ,fiind o operatie complicata cu transplant de tendon. Pot sa spun ca il caracterizeaza profesionalismul si dorinta de perfectiune. Totodată ,ca om este o persoana minunata. Ii multumesc din suflet pentru efortul depus si îi urez mult succes pe viitor.
CRISTINA CHIRCULESCU
CRISTINA CHIRCULESCU2 ani în urmă
Nu l-am găsit doar pe medicul Vladislav Gyebnar, am găsit omul Vladislav Gyebnar, am găsit un prieten și un psiholog nemaipomenit, care nu a tratat doar rana fizica(a fost muscat de cainele familiei), ci și pe cea sufleteasca, copilul meu rămânând fără nici un fel de traume... si invingandu-si teama de medici, spitale, seringi, de tot ceea ce înseamnă tratamente medicale!!! Mulțumim pentru ajutor și mai ales pentru profesionalismul de care ați dat dovada!!!
Georgeta Canalas
Georgeta Canalas2 ani în urmă
Respect și considerație, pentru întreaga echipa a dr. Gyebnar! Un doctor, cu dăruire, profesionalism și seriozitate. Merita toată încrederea, de care are nevoie un pacient !!
Intervenția făcută de dr Gyebnar a fost la mana stânga - sindrom de tunel carpian.
Locații recomandate