/Timis/Clinica de chirurgie plastica

Clinica Oro-Maxilo-Facială

Bulevardul Take Ionescu 5, Timișoara 300062, România

Clinica Oro-Maxilo-Facială
Clinica de chirurgie plastica
4
32 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q65M+8C Timișoara, România
+40 256 433 352
maxilotm.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Maria Daniela Sandu
Maria Daniela Sandu2 ani în urmă
Ce se întâmplă de nu se răspunde la telefon toate 3 numerele nu răspunde nimeni
Alina nistor
Alina nistor2 ani în urmă
De ce vă aprindeți asa când sunteți criticați, de aceea batem pasul pe loc, în loc să îmbunătățiți unde se greșește aruncați cu vorbe urâte în pacienții care pe bună dreptate nu au fost mulțumiți de serviciile oferite, spuneați că dacă nu-i convine să meargă la alt spital ca acesta e de stat, și? Care e problema ca e de stat luați bani mai puțini dacă vă comportați civilizat într-un spital de stat? Nu a-ți vrea să plecați d-voastră să vină alți mai capabili! A-ți face o favoare pacienților, noi plătim sănătatea ca să fim jigniți în spitalele de stat că (de ce nu mergem la privat) ar trebui sa știți că e locul d-voastră de muncă nu e spitalul d-voastră,(sau aveți vreo clinică particulară? ,
Adina C
Adina C2 ani în urmă
Am vizitat de curând clinica unde mi-a fost extrasă o măsea de minte. Am observant profesionalismul, priceperea și amabilitatea echipei doamnei doctor Banu împreună cu domnul doctor Tîrban, care mi-au explicat toți pașii procedurii cu răbdare și întelegere. Mulțumesc, vă recomand cu drag!
Silviu Fogo
Silviu Fogo2 ani în urmă
Multumesc doamnei doctor Nica Diana care m-a operat cu succes si intregului personal pentru toata amabilitatea de care au dat dovada.Multa stima...Va multumesc !
Mihai •
Mihai •4 ani în urmă
Nu recomand clinica deoarece nu există profesionalism din partea personalului, iar condițiile de securitate sunt precare. Lipsa echipamentului implică complicații privind procedurile - implicit "chinuirea" celui tratat, comunicarea dintre pacient și personal (de la doctori până la imfirmiere) nu se poate realiza normal deoarece nu se pune preț pe nevoile fiecăruia. Experiența mea personală, pe scurt, este următoarea: am fost internat 5 zile din cauza unei probleme la nivelul mandibulei, a avut loc o intervenție rezultată în purtarea unui dizpozitiv, după care a urmat recuperarea și externarea. Am fost chemat la control săptămânal, timp în care nimeni nu și-a dat seama că aparatul nu a fost fixat bine. La sfârșitul tratamentului mi-a fost spus că au greșit.
Andreea florina
Andreea florina5 ani în urmă
M-am nascut cu un fren pe cerul gurii si am fost operata la varsta de 2 ani pentru a permite dintilor sa creasca. De atunci si pana in prezent nimeni nu mi-a adus la cunostinta faptul ca in partea dreapta langa canin, imi lipseste osul. Dupa ce gingia a inceput sa se inflameze am apelat cu incredere la Dr Nica Diana si astazi regret!
M-a internat, am facut si rmn facial si a ajuns la concluzia ca trebuie sa facem aditia de os, lucru care s-a intamplat, dupa care imi va face implantul.
Operatia s-a desfasurat in 27 septembrie 2018 si a decurs ok din spusele dansei, am indurat intubarea pt a se putea vindeca mai repede locul, iar ultima data cand ne-am vazut, adica in noiembrie a spus ca e bine si ca urmeaza sa scoatem caninul pt implant.
Acum in la inceput de ianuarie fara sa fac nimic, m-am trezit cu osul cazut. Am venit la control si si-a dat seama ca a gresit! Ca trebuie sa facem etapizat (prima data sa imi ia tesut de pe cerul gurii si sa imi faca gingie deoarece nu am gingie, apoi aditie de os si ultima etapa implantul). Oare cum as putea sa o iert pt tot chinul si greseala produsa, iar cand intri pe usa cabinetului sa iti zambeasca si cu multa seninatate sa te programeze din nou pt o alta interventie...
Poate o fi buna in situatii normale, dar in cazuri mai delicate, cum este al meu a dat gres si nici macar nu si-a facut datoria asa cum trebuia.
Dna Dr Nica, cand m-am asezat prima data pe scaun trebuia sa imi aduceti la cunostinta ca nu am suficienta gingie si ca Dvs vreti totusi sa incercati intr-o singura operatie sa faceti totul, chiar daca exista riscuri sa nu stea osul (iar eu decideam daca doresc sau nu), apoi sa ma informati ca exista posibilitatea de a mai trece odata printr-o alta operatie.
Daca erati atat de buna si doreati sa faceti totul intr-o singura operatie, cred ca reuseati daca imi puneati si tesut.
In concluzie, am fost cobaiul Dvs pe care ati mai invatat ceva, de parca a fost ceva placut.
Dezamagitor!
VEST ROUTE SRL
VEST ROUTE SRL2 ani în urmă
De evitat din toate punctele de vedere!!! Medici foarte slab pregatiti care nu isi fac meseria corespunzator, lipsa totala de profesionalism, la internare, pana vine rezultatul testului covid esti tinut intr-un salon fara nicio sursa de incalzire pe timp de iarna, portarul se ocupa de programari si te trateaza cu dispret...
Simona Laus
Simona Laus2 ani în urmă
Multumesc medicului rezident Rakitovan Marina,pentru profesionalism,dedicare si pentru comportamentul deosebit si cu siguranta unic (uneori o vorba buna valoreaza cat o anestezie).Va doresc mult succes,multe realizari si nimic sa nu va schimbe! Cu drag,o pacienta.
Locații recomandate