/Timis/Clinica de chirurgie plastica

Spitalul Clinic Județean de Urgență "Pius Brînzeu" Timișoara

Bulevardul Liviu Rebreanu 156, Timișoara 300723, România

Spitalul Clinic Județean de Urgență "Pius Brînzeu" Timișoara
Clinica de chirurgie plastica
3.7
197 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6PR+RP Timișoara, România
+40 356 433 111
hosptm.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Sanda Farkas
Sanda Farkas2 ani în urmă
Mulțumesc doamnei doctor care a fost de gardă sâmbătă noapte în 15 ianuarie la neurochirurgie 2, pentru atenția și profesionismul de care a dat dovadă tratândul pe soțul meu !
Andreea Adriana Drăghici
Andreea Adriana Drăghici2 ani în urmă
Domule Grecu , vi se pare normal ca un pacient să ajungă cu ambulanta și să fie scos afară ?!!!! Cu plaga la picior ?! Asistenți cu un comportament ridicol !!! Suntem lăsați cu dureri !! Iar asistenți/ doctori nici nu baga in seama pacienți !!! PT EI E MAI IMPORTANT SA FILTREZE CU ALTI COLEGII!!!!
Cosmina Anton
Cosmina Anton2 ani în urmă
Rog medici atunci când au operații importante, sa nu mai lase obosiți si puțăflendari care plimba sticla de cola și telefonul in mana pe hol din 10 in 10 min la țigară sa mai tragă ei firele si etc... Ptr ca sunt niște incompetenți. Sunt 7 luni de la operația de anevrism si la mama încă mai scot firele... Care sunt deja destul de multe. Nu mai urma facultatea de medicina dacă va place la țigărica, mergeți pe șantier.
Apropo doamnele infirmiere, va plac lucrurile găsite prin bagajele pacienților. Săracele de voi nici bani de țigări nu aveți ☹️de aceea luați de la pacienți pachete întregi 🤡🤡rușine România 2021 si infirmierelor care nu schimba un pat daca nu le dai 50 de lei. Imi asum tot ceea ce am scris aici.
Andrea Wolfer
Andrea Wolfer2 ani în urmă
Am avut o experienta foarte placuta, avand in vedere situatia in care am ajuns cu salvarea la urgente in urma unui accident rutier. In aceeasi zi la cateva ore dupa accident am fost si operata, iar recuperarea in spital a fost foarte buna. Cu bunavointa pacientului de a a avea incredere in personalul medical si de a participa activ la procesul de vindecare, in masura in care poate, personalul medicilor, asistentelor si infirmierelor este de apreciat! A fost o experienta foarte placuta, care mi-a intarit optimismul!
Calimanescu Ciprian
Calimanescu Ciprian2 ani în urmă
o stea ca nu mau tratat cu trebuie . am avut o programare la vaccinu faizar la ora 13-00. cand am ajuns la fata locului am fost vaccinat iar dna asistenta sia cerut mii de scuze finda a gresit vaccinu, am fost vaccinat in final cu SPUTNIK V si dupa ce am facut scandel domnu paznic GEORGE CATAVENCU de la BGS a fost rau cu mine ma luat de o aripa si ma dat afara nu era calificat sa vb in lb lui shak spiar. a doua zi de dimineata ma simteam ciudat si slabit. transpiram si aveam frisoane. Dupa o analiza la bratul vaccinat am vazut in cip fabricat in rusia. ce parere aveti des[re aceasta fapta? regret ca am venit aici pt faizar am batut drum din cartierul FERENTARI din centrul capitalei,. miam cerut liber de la munca de la dl. Willy dezmembrare. si uitati ce mi sa intamplat am fost vaccinat cu sputink.
Laurentiu Ouatu
Laurentiu Ouatu2 ani în urmă
O aduna de Aroganți , avem persoane internate în secția de covid (ATI Ortopedie) nimeni nu ne da nici o informație cu privire la pacienți internați ( diagnostic, tratament, stare de sănătate, evoluție) au un singur număr de contact la care nu răspunde nimeni niciodată . Sa va fie rușine .
Cristina Tanase
Cristina Tanase2 ani în urmă
De toată jena. Dacă ajungi in 24 de ore cu dureri de cap și amețeli și ei nu sunt in stare decât să ți pună o perfuzie și apoi pentru o investigație la ORL sunt capabili sa spună că solicită o ambulanță ca mai apoi să trimită pacientul pe picioarele lui, slăbit la o distanță considerabilă la cabinet. Mie una mi ar fi rușine să fac așa ceva, ignoranță totala.
Norisa Akira
Norisa Akira2 ani în urmă
Eu zic nota 10 sa fie !! Am ajuns in urgenta dupa eveniment rutier . Am asteptat 30-45 de secunde pana m au preluat . Operativi. Amabili. Asistentele usoare la mana , au pus /scos perfuzii, etc foarte usor fara durere pt mine . Medicii meticulosi. Amabili. Au facut analize mai multe decat m am asteptat . CT, raze, analize sange , tot ! Ca si timp a durat cateva ore in total , insa este de inteles la ce trafic au. In tot timpul asteptarii rezultatelor am avut tratament si loc pe pat unde sa astept. Aparate noi, bune . Foarte atenti la pacienti.Profesionisti. Multi voluntari
Am crezut ca sunt la spital privat.
Multumiri !
Locații recomandate