/Suceava/Clinica de chirurgie plastica

Policlinica CoraMed

Strada Ion Irimescu, Suceava 720285, România

Policlinica CoraMed
Clinica de chirurgie plastica
3.1
69 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J6JG+XP Suceava, România
+40 230 510 146
coramed-suceava.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–21
Marți: 6–21
Mirecuri: 6–21
Joi: 6–21
Vineri: 6–21
Sâmbătă: 7–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Valeriu Toma
Valeriu Toma2 ani în urmă
Acolo lucreaza medicii degeaba, nu sunt platiti deloc dupa standarde si sunt batjocoriti de management. Nu mergeti ca este normal sa nu presteze servicii medicale cu drogoste fata de pacient atat timp cat si ei la randul lor sunt tratati ca niste carpe acolo. Chiar nu-i cazul sa experimentam pe pielea noastra tratamentul asta colectiv de la CoraMed. Si cu crucile alea hidoase: asta-i cimitir de intelectuali in viata nu spital pentru oameni.
Valentin Nicoara
Valentin Nicoara2 ani în urmă
O bătaie de joc. Te programează la o oră anume, dai bani și tot mai stai la coadă. Cei care nu plătesc sunt programați după 3 luni și așteaptă pe holuri ore în șir, având prioritate cei care plătesc.
Dana Cojocariu
Dana Cojocariu2 ani în urmă
Au incurcat numerele de telefon; au sunat pe altcineva cu 2 ore inainte ca sa anuleze programarea noastra facuta cu o zi in urma, pe motiv ca nu fac ecografia respectiva, desi cu o zi inainte au spus ca se poate face si ne-au si programat. Plus ca am asteptat doua saptamani pentru aceasta programare.
In concluzie, am mers degeaba.
Ramona Cicioc
Ramona Cicioc2 ani în urmă
Nu recomand! Am sunat vineri sa intreb daca luni se poate face un test pentru toleranta la glucoza si mi s-a zis ca se poate dar sa vin la prima oră (7:30). Am ajuns la 7:50 Si era inchis fara niciun anunt pe usa, deși scrie ca programul începe la 6:30. Am asteptat un sfert de oră și am plecat la alta clinica
Ciprian Ungureanu
Ciprian Ungureanu2 ani în urmă
Nu recomand, evitați categoric!!!
Personalul nu are treaba cu așa zisă policlinica, personalul lucreaza cu ziua, doar asistente rebuturi....
Programul de lucru afișat este o glumă, nici cu programare nu se respectă, nici programul afișat...
Evitați decât sa va complicați...
Luchian Grigore
Luchian Grigore2 ani în urmă
Bataie de joc, te programezi si oricum astepti 3 ore...
Maria Radu
Maria Radu2 ani în urmă
Desi nu am reusit sa ajung propriu zis la o consultatie, aleg sa ofer doar o stea acestei clinici din prisma incercarilor de a face o programare.
Am telefonat pentru a-mi face o programare, mi s-a transmis faptul ca o sa se discute cu doamna doctor pentru a vedea cand este posibil sa ma primeasca si ulterior o sa fiu sunata. Am primit un apel cum ca am sunat pentru o programare la clinica abia dupa 10 zile.
Acest lucru mie personal imi denota o lipsa de respect vis-a-vis de potentialii pacienti care ar putea avea nevoie de serviciile pe care clinica le ofera. Sa nu uitam ca asa cum pacientii au nevoie de clinica pentru a se trata, si clinica are nevoie de pacienti pentru a putea functiona.
Domnica Chirilă
Domnica Chirilă2 ani în urmă
Am cunoscut această policlinica la sugestia unui medic . Am fost primiti si tratati forte bine, sarcină la 40 de ani ,am facut două morfologii fetală, . Foarte mulțumită, medicii sunt tineri,din Iași, bine pregătiți,iar clinica bine îngrijită si dotată de varii cabinete si aparaturi. Frumos a fost si faptul ca putut asista si soțul la ambele morfologii sa vadă bebelina , ceea ce nu s a putut face la dr. Dr.........etc . Mulțumim la toată echipa si in special dr. ALEXANDRU IOVOAIA .
Locații recomandate