/Suceava/Clinica de chirurgie plastica

Policlinica Bethesda

Calea Unirii 25 bis, Suceava 720166, România

Policlinica Bethesda
Clinica de chirurgie plastica
3.4
162 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
M768+F5 Suceava, România
+40 230 551 566
bethesda.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–19
Marți: 7–19
Mirecuri: 7–19
Joi: 7–19
Vineri: 7–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Hutu Marinela16 zile în urmă
Fugiți de Dr Iordache Constantin pune diagnostice greșite. A spus că, copilul meu are o găurică la inimioară cand de fapt copilul meu este perfect sănătos, dacă nu mai sunteți in stare să profesați ieșiți la pensie lăsați loc celor tineri și competenți. Să vă fie rușine nenorociți copilași nevinovați cu tratamentele greșite. Nu recomand nici policlinica Betestha aparatură veche ne iau banii degeaba. 😡
Mihaela hriscu296 zile în urmă
Dezamagiti de ultima interactiune cu cabinetul de cardiologie pediatrica, prof. dr. Iordache Constantin, care a pus diagnostice gresite la ambii copii, cu un tratament pe masura...toti pacientii dr.Iordache sunt diagnosticati cu malformatii din nastere si primesc tratament cu Osteocare, FirstDefence si magne b6..Un medic lipsit de profesionalism, pune diagnostice la plesneala...pierdere de timp, bani cheltuiti inutil, stres maxim..acest medic trebuie tras la raspundere..DEZAMAGITI!!!!
Ionela Mandric
Ionela Mandric2 ani în urmă
Ar trebui să aveți în vedere faptul ca:medicii să își facă meseria ptr care sunt plătiți nu să facă reclama la anumite medicamente. Am plăti o consultație la reumatologie dr Moraru Tudor (durata consultație 4 minute, tratament 1 paracetamol seara și bineînțeles o reclama la un unguente)aveți impresia că cineva merge la dr de placere!!!!Dacă d-ul dr este foarte ocupat și nu are timp de discutat și de consultat pacienții să lase pe altcineva. Dacă dvs credeți că după 10 zile de tratament injectabil durerea nu a cedat, credeți că 1 paracetamol seara va ceda?????
Andreea Munteanu
Andreea Munteanu2 ani în urmă
Mi s-a spus sa sun dimineața la ora 7 ca să fac o programare, iar când am sunat la ora spusa de ei,nu a răspuns nimeni ,am tot încercat aproape o ora sa dau de ei și nimic. Va trebuie mai multa organizare, sa lăsați cafeaua pentru pauza .
Anca Apetri
Anca Apetri2 ani în urmă
Azi am avut o programare la doamna doctor Stoica Mihaela am fost foarte mulțumită . Doamna doctor a fost foarte amabila și profesională . Recomand cu drag
Cristian Beniuga
Cristian Beniuga2 ani în urmă
Vreau sa spun ca am avut o programare la ortopedie și cu cea mai mare nesimțire doctorul nici nu sa uitat la picioarele mele sa vadă ce problema am, am plătit 120 RON programarea după care ma trimis sa fac o radiografie la amândouă picioare care a costat 100 ron, după ce sa uitat pe Rază a zis ca trebuie sa fac un RMN care costa alți bani , pana aici am dat 220ron și nu am nici cea mai vagă idea ce probleme am. Deci concluzia nu recomand policlinica bethesda.
Ana Maria
Ana Maria2 ani în urmă
Romanul va cauta nod in papura si va fi vesnic nemultumit, indiferent de conditii!
Rampa mai Mult decat accesibila, cu usa farmaciei deschisa sau nu, carucior pentru persoane cu handicap pus la dispozitie!
Babei Catalina Marica
Babei Catalina Marica2 ani în urmă
Cel mai prost sistem de programări, nu-și respecta deloc statutul de clinica privata, iar de respectul fata de pacienții care plătesc pentru asemenea servicii nu mai are rost sa vorbesc.
De doua ori am fost într-o saptamana și de fiecare data am stat cel puțin o ora pana sa întru.
Tehnologizare, profesionalism din partea receptionistelor = 0
Dezamagitor din multe puncte de vedere!
Bucurel
Bucurel3 ani în urmă
Recomand cu caldura Policlinica Bethesda!

Adevarati profesionalisti care te ajuta si cand biletul e aproape sa-ti expire (pentru ca altii te face sa astepti in zadar - nu dau nume: CMB BUCOVINA)!

Programare se face telefonic, primesti un SMS cu data si o ora exacta la care sa te prezinti pentru investigatii/ vizita la medic! Personalul/ medicii sunt amabili, profesionalisti si acorda interes/atentie fiecarui pacient. Atat eu cat si sotul meu am avut parte de servicii de calitate.

Am fost atat in regim de trimitere CNAS, cat si cu asigurare Allianz Tiriac si nu am nimic de reprosat. Intr-adevar pentru anumiti medici care au un program limitat in timpul saptamanii trebuie sa astepti 1-2 saptamani, dar asta e valabil la orice policlinica.
Sergiu Iftimie
Sergiu Iftimie2 ani în urmă
O clinica privata în care plătești și ești tratat ca la stat. Programări decalate cu 2 ore! Ești chemat la 12:15 iar când ajungi îți spune sa vii în jurul orei 14
Locații recomandate