/Suceava/Clinica de chirurgie plastica

Esderm

Strada Ștefan cel Mare Nr 8D, Suceava 720004, România

Esderm
Clinica de chirurgie plastica
4.1
24 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J7W6+CG Suceava, România
+40 740 491 602
dermatologie-estetica-suceava.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Katya Cristina
Katya Cristina2 ani în urmă
O clinica minunata. Doamna doctor Maria Ioana Carlioru chiar e o profesionista in dermatologie. Am apelat la serviciile dumneaei si chiar am vazut rezultate. Cand voi avea o problema legata de dermatologie cu siguranta voi apela la doamna doctor. Am vazut femei cu fata distrusa din cauza aspectului neplacut al tenului si au iesit femei normale, cu un ten frumos. Chiar eu am apelat la sedinte laser pt cuperoza si am fost f.multumita. Nu am cuvinte sa Ii multumesc dumneaei si domnului doctor care mi-a facut laser pentru ca m-au ajutat sa imi recapat increderea in mine. Am apelat si la sedinte Dermapen pentru niste cicatrici din spatele genunchilor. Chiar vad rezultate. Mai am AH de pus si am terminat. La clinica Esderm se gasesc adevarati profesionisti. Va multumesc din suflet.
Milena Paraschiv
Milena Paraschiv2 ani în urmă
Profesionalism și servicii la superlativ! De la cele mai noi si eficiente proceduri si tehnici, la produse de skincare de cea mai înaltă calitate. Cu o experiență pe măsură, clinica Esderm continua perfectionarea la cele mai mari congrese internationale de dermatologie. Cu siguranța rezultatele vorbesc de la sine.
Mindrescu costel
Mindrescu costel2 ani în urmă
Panarama de cabinet, panarama de doctor, cu scuzele de rigoare.spor in afaceri
Jon Aldridge
Jon Aldridge2 ani în urmă
(Tradus de Google) Servicii complet profesionale și cel mai bun dermatolog la care am fost.

(Original)
Thoroughly professional service and the best dermatologist I have been to.
Constantin Marius Bosutar
Constantin Marius Bosutar2 ani în urmă
Nu sunt seriosi. Nu recomand.
Nu respecta programarea.
Mau ignorat 1:20 min in Sala de asteptare de la ora programari stabilita.
Am pierdut 3 ore + deplasarea 150 kilometri!
Este greu de seriozitate in ziua de azi.
Nu inteleg faceti programare aiurea va intereseaza doar banii.
Lasati vrajeala tr sa intelegeti deplasarea Costa pt fiecare indiferent cu ce se deplaseaza de la 18:30 vb pina la 19:30 cind am plecat +- si inca asteptam, deci nu vb cronometru. Lasati termeni de comunicare cidati vb classic suntem toti oameni normali. Nu va mai Scuzati nare rost D Doctor.
NU SUNTETI SERIOSI.
Laura Opariuc
Laura Opariuc2 ani în urmă
De ce oare se mai fac programări? De ce? Si mai ales de ce se fac din 15 în 15 minute când știi că ție îți ia o oră sa rezolvi un pacient? De ce nu se fac programările in functie de problema pe care o are omul? Nu poti sa a iti rezerv jumătate de zi sa stai sub usa pentru o programare care in mod normal si civilizat ar trebui să se decaleze cu maxim 15 minute.
Mbstee
Mbstee4 ani în urmă
Pentru specialitate/tratament a fost bine , dar nu are rabdare cu copilul ( m-a pus sa scot copilul din cabinet pentru ca plangea si nu se putea concentra ) . Programarile nu se respecta . Cand vroiam sa ii spun de problema copilului sau cum se manifesta dadea ochii peste cap . Atata timp cat merg la un cabinet particular cred ca este normal sa asculti si parerea pacientului ... Nu am mers acolo pentru ca ma plictiseam acasa .
Ionut Pirghie
Ionut Pirghie6 ani în urmă
Cel mai incult dermatolog la care am fost,nu respecta programările,în cazul meu m-am programat la ora 10:30 și m-a chemat în cabinet la ora 12:00
Locații recomandate