/Suceava/Clinica de chirurgie plastica

Alma Clinic

Strada Vasile Alecsandri 8, Suceava 720001, România

Alma Clinic
Clinica de chirurgie plastica
4
29 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J7W5+Q9 Suceava, România
+40 374 825 700
almaclinic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ionela G
Ionela G2 ani în urmă
Medicii merita toate stelele, insa organizarea si serviciile clinicii lasa de dorit. Nu va puteti astepta ca o singura persoana de la receptie sa gestioneze atat pacientii din receptie, cat si telefoanele. Este fizic imposibil, ceea ce ar trebui sa va faca sa va sesizati si sa angajati suficient personal. Iar daca este sa facem legatura cu tarifele mari pe care le aveti, ar fi de asteptat ca eu ca pacient sa beneficiez de servicii pe masura. Astazi, de exemplu, a fost necesar sa fac un drum la clinica pentru a face o programare care putea fi facuta prin telefon. Cand am ajuns acolo, receptia era deja plina de pacienti si am inteles de ce nu mi s-a raspuns la telefon toata ziua: era O SINGURA persoana care avea de alergat din stanga in dreapta. Respectati-va personalul (nu mai zic de pacienti) si faceti-i sa isi desfasoare serviciul in conditii normale, nu cu asa un volum de munca per om.
Valentin Todosi
Valentin Todosi2 ani în urmă
Anul trecut, in 2020, am fost la aceasta clinica, cu o persoana in varsta, pentru a face niste analize la sectia de neurologie din cauza ca tremura foarte tare. Dupa analize, doamna/domnisoara "doctor" a constatat ca persoana respectiva sufera de Parkinson . Ca urmare a prescris o reteta pe un an de zile , de pastile pentru Parkinson si ne-a sfatuit ca dupa un an sa revenim pentru a verifica evolutia bolii si reinnoirea tratamentului.
In aceasta perioada, de un an, aceasta persoana a inceput sa se simta rau dupa luarea tratamentului, ca urmare astazi, am revenit pentru a face o consultatie si pentru reinnoirea retetei.
In schimb am ramas chiar uimiti, cand doamna "doctor" ne.a spus ca defapt , nu e sigura ca acea persoana sufera de Parkinson si ca ea crede ca e altceva, dar nu stie ce.
Mai mult de atat, a intrebat zambind, cine i-a prescris persoanei in varsta aceste medicamente... pentru ca nu sunt bune. Dupa un an de zile , am aflat de la acelasi asa zis "medic", ca e posibil sa nu fie Parkinson ci alta boala..si a schimbat reteta, acum recomandand alte medicamente , pentru altceva. De data asta, pentru 6 luni..
E mai rau decat daca as intreba pe facebook de ce boala sufera si fiecare si-ar da cu parerea.
Asa ceva este inacceptabil.
Am inceput sa cred ca la aceasta clinica, sau cel putin la sectia de neurologie se merge pe premiza: "Dam pacientului un anume medicament si ne rugam sa functioneze, daca nu functioneaza si pacientul inca nu a murit dupa un an, incercam altceva si ne rugam din nou sa functioneze. (Cu alte cuvinte, fac experimente) .. NU RECOMAND !!! INCOMPETENTA MAXIMA 2021!!!!
Adina Tabrea
Adina Tabrea2 ani în urmă
Ofer 5 stele pt dna dr. Onofrei care este super drăguță și vb frumos, altfel as oferi 0 stele pt faptul ca dacă suni sa faci o programare nu răspunde nimeni la telefon. Astăzi spre exemplu am sunat de la ora 14 de cel puțin 10 ori și nu răspunde nimeni. Oare pt ce sunt puse fetele alea la recepție?
Alina-Elena Solovastru
Alina-Elena Solovastru2 ani în urmă
Oribilă experiență!
Am mers la Ginecologie de 2 ori și la Dermatologie 1 dată.
Doctorii sunt detașați, nu le pasă de pacienți și nu ai cu cine vorbi și cui să pui o întrebare. Eventual, când ceri opinii îți râd în față sau te judecă pentru cunoștințele tale.
Mulți bani fără rezultate. Nu mi-am tratat probleme cu serviciile lor.
Alina Elena Cretu
Alina Elena Cretu2 ani în urmă
Astazi, 26.04, am avut parte de o experienta injositoare fiind pur si simplu umilita de doamna Costea Elena care a gasit de cuviinta sa ma certe pentru ca am indraznit sa mentionez abordarile altor nutritionisti in materie de dieta diabetica.Mentionez ca la intreaga scena in care doamna Costea Elena perora ca un inchizitior in fata unui apartinator umilit, pus la colt, injosit a asistat neputincioasa si la fel de speriata doamna/domnisoara asistenta pentru care am simtit compasiune uitand practic de propria-mi situatie ingrata. Iesirea nervoasa a doamnei Costea Elena este in totala discordanta cu halatul alb, pe care nu-l purta, si cu cei 13 ani de scoala pe care nu a uitat sa-i mentioneze intr-o retorica condescendenta. Doamna presteaza la privat iar consultatia a fost achitata prin intermediul asigurarii medicale fiind vorba de un program national. In acest context, raman niste intrebari, din pacate retorice: De ce oare mai vorbim in sec 21 de astfel de comportamente? Oare conducerea Alma Clinic are cunostinta de iesirile nervoase al doamneI Costea Elena? De ce doamna Costea Elena NU purta masca, stiut fiind faptul ca pacientii carora li se adreseaza fac parte din categoria de risc? Steaua din rating este pentru asistenta care a trebuit sa asiste la aceasta scena. Nu voi reveni la aceasta clinica. Nu recomand.
St stc
St stc4 ani în urmă
nu stiu serviciile medicale cum sunt dar pe hol erau muste ,nu multe 2 3 dar indeajuns sa te enerveze. Programare la ora fixa am stat si apoi au zis ca nu am auzit cand a strigat si a luat pe altcineva ..Poate or fi buni nu ma exprim dar micile detalii dau o prima impresie de 3 stele din 5.
Catalin Catalin
Catalin Catalin2 ani în urmă
seriozitate,profesionalism si servicii de nota 10!
Bogdan Cisnoc
Bogdan Cisnoc2 ani în urmă
Servicii de top!
Recomand cu încredere!
Locații recomandate