/Dolj/Clinica de chirurgie plastica

Mogos Med

Strada Eugeniu Carada, Craiova, România

Mogos Med
Clinica de chirurgie plastica
3.9
48 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8R82+4V Craiova, România
+40 251 530 035
mogosmed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Luminița Maria Pusculita
Luminița Maria Pusculita2 ani în urmă
Bună seara! Fratele meu a fost operat la. dumneavoastră.,pe la ora 19 normal nu aveam cum sa iau legătura cu el era anesteziat .Am sunat la nr afișat nu răspunde nimeni e închis .Așteptăm până dimineața ora 8 să ne răspundă cineva ...Totuși se fac operați cineva trebuie să fie acolo și noaptea, să dea informații despre pacient. Azi am fost eu mâine poate tu ai nevoie??
Googleare Idiots
Googleare Idiots2 ani în urmă
Niște tepari carw funcționează pe sistemul rechinilor de pe taxi. Nu-ti dau niciun pret telefonic pana ajungi iti plătești consultația si indiferent daca alegi sa te tratezi sau nu, plătești - Tepari
Diana Caldarusa
Diana Caldarusa2 ani în urmă
A fost ieri tatal meu la voi pentru a scoate un chist pe care il are la ureche, s-a programat aici la recomandarea unui alt doctor, totul bine si frumos pana cand a platit 250 de lei, a intrat in cabinet si doctorul s-a uitat la el asa din lung si i-a spus ca nu este de competenta lui si ca sa se duca la un alt doctor.
Inteleg daca se pastrau banii daca se uita de aproape, sau daca atingea zona, sau nu stiu orice, dar nu au facut nimic.
Felicitari, din cauza personelor ca voi nu se mai are incredere in doctori.
Nu recomand sa va duceti aici deloc, preturi mari, si nu fac nimic bun.
Florica Cirtog
Florica Cirtog2 ani în urmă
Bună ziua,m-am operat recent la Clinica MogosMed ,operatie efectuata de domnul Doctor Mogoș Gabriel, un medic cu mult profesionalism ,serios și comunicativ,am fost mulțumită începând de la recepție unde am întâlnit niște doamne asistente foarte prietenoase. RESPECT PENTRU MUNCA DUMNEAVOASTRĂ și ma bucur ca v-am ales și va RECOMAND CU CEA MAI MARE INCREDERE...MULȚUMESC 🙏🙏🙏
DANIELA RADU
DANIELA RADU2 ani în urmă
Buna seara ! Am doar cuvinte de lauda pentru aceasta clinica . Am fost cu mama pentru o interventie chirurgicala cu anestezie locala.Incepand de la programare , pana la felul in care domnul doctor Mogos a vorbit cu pacienta,ne-a explicat totul in amanunt, s-a interesat de starea pacientei in timpul interventiei, totul s-a desfasurat cu profesionalism desavarsit. Nota maxima pentru aceasta clinica. Recomand cu incredere oricui are nevoie de serviciile acestei clinici.
Stan Ileana
Stan Ileana2 ani în urmă
Recomand cu căldură și încredere Clinica Mogos Med unde am fost tratați post Covid cu o procedura medicala inovativa unica în Oltenia ,și anume terapia cu laser Weber și Ozonoterapie,practicate de un medic de excepție,un profesionist desăvârșit și un om deosebit dr.GABRIEL MOGOS.
Mulțumim d-lui doctor pentru atenție și profesionalism!
Mult succes în ceea ce faceți!
Cu mult respect- din SLATINA
Marian adam
Marian adam2 ani în urmă
Nu recomand. Dupa o consultatie scumpa si neprofesionista, am primit aceeasi recomandare ca de la un farmacist: incearca proctoglyvenol.
Lavinia Soava
Lavinia Soava2 ani în urmă
Recomand cu cea mai mare placere, personal si doctori extraordinari...oameni de milioane ...va multumesc!😘
Locații recomandate