/Dolj/Clinica de chirurgie plastica

Clinica Irina

Strada Caracal 86, Craiova 200542, România

Clinica Irina
Clinica de chirurgie plastica
3.7
73 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8R45+F8 Craiova, România
+40 251 533 310
mercut.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristina Roxana Alexandru
Cristina Roxana Alexandru2 ani în urmă
Astăzi am vizitat clinica, era foarte aglomerat, fetele de la recepție au fost amabile...d-l doctor Mercut empatic, mi-a plăcut acest lucru, s-a consultat cu d-l Melinte și au găsit pentru mine cea mai buna soluție, pentru prima dată după multe luni de suferință și chin m-am simțit în primul rand om, mulțumesc! Voi merge pe "mâna " dumneavoastră pentru ca am acel sentiment ca va fi bine! Mulțumesc pentru vorbele frumoase! Va recomand cu căldură!
Mariana Nedelcu
Mariana Nedelcu2 ani în urmă
Dacă existau o sută de stele,o sută bifam,dar nu cred că în asta constă mulțumirea care vreau să o aduc intregului personal,începînd cu cel care dă cu mopul,pînă la manager.De la intrarea în clinică se vede ordinea și curățenia, apoi modul de adresare al personalului de la recepție și nu în ultimul rind consultantul de specialitate ,doamna doctor MERCUT GEORGETA : un OM pentru OAMENI ,un om care mi-a luat o piatră mare de pe inimă, un om dotat pe lîngă cunoștințele acumulate în timpul anilor de studiu ,cu multă empatie și intelegere de a-l ajuta pe celălalt. Așa o pot caracteriza în cîteva cuvinte pe femeia-doctor înzestrată de bunul Dumnezeu cu mîini de aur.mîini pe care le sărut și le MULTUMESC !
Alexandru Dondea
Alexandru Dondea2 ani în urmă
Ca si clienta a Clinicii Irina, mama mea a fost extrem de multumita de calitatea serviciilor primite si in special de d-na Doctor Mercut, un profesionist desavarsit si un om minunat. Recomand!
Bianca Andriescu
Bianca Andriescu2 ani în urmă
Jalnic! Foarte dezamăgită de dr Melinte. Tratează totul cu superficialitate, posibil aștepta să-i bag vreun ban în buzunar. Am avut ruptura de menisc gradul 3, iar domnul dr s-a uitat foaaaarte superficial pe RMN, mi-a zis că nu am nimic ,crede ca am artrita reactiva si m-a trimis la verișoara dansului ,la reumatologie. Nu înțeleg de ce toata lumea il laudă pe acest doctor Melinte. Nu comunica cu pacientul, nu empatizeaza. Nu recomand, sub nicio formă !
Alexandru Zama
Alexandru Zama2 ani în urmă
Doamnele de la receptie sunt de nota 10. De 6 ani merg cu băiețelul la aceasta clinica, la oftalmologie. Doamna doctor este foarte rabdatoare cu cei mici si de fiecare data ne explica ce se intampla.Va multumim, doamna doctor! Recomand d-na dr Mercut!
Raluca Buzna
Raluca Buzna2 ani în urmă
Am avut o experienta plăcută . Personalul extrem de amabil, ora programărilor a fost respectata, iar medicii sunt de un profesionalism desăvârșit. Am fost la un consult oftalmologic, iar d-na doctor mi-a acordat toata atenția. Recomand cu drag!
Marian Caluianu
Marian Caluianu2 ani în urmă
Multumesc din suflet D-nei Dr Mercut Georgeta si întregii echipe pt calitatea serviciilor oferite atât pe parcursul intervenție suferite cât și după aceasta. O clinica de excepție! Recomand!
Violeta Badescu
Violeta Badescu2 ani în urmă
Dupa un accident nefericit si destul ds serios, am ajuns la policlinica Irina, la dl dr Rusu. Pot sa zic ca nu as vrea sa mai am parte de astfel de medici, complet dezinteresati. Nici o secunda nu s.a ridicat de pe scaun sa vada problema ds la picior, m.a trimis direct la radiografie. In acest yimp, reusind sa imi blocheze si cardul de sanatate (intentionat sau nu), facandu.ma astfel sa plătesc si consultatia. Consultație care nu a existat defapt. Doar ce s.a uitat cateva sechnde pe radiografie si mi.a favut o reteta... Pe 6 luni de tratament. Cu alte cuvinte eu nu stiu ce am la picior, dar stiu ca am un tratament pt 6 luni. Doamne ajuta sa nu avem nevoie de acest medic. Mai bine ma ducem in urgenta. Poate plecam mai lamurita si ma consulta si pe mine cineva....
Locații recomandate