/Dolj/Clinica de chirurgie plastica

Centrul Medical Sfântul Nicolae

Strada Împăratul Traian 93, Craiova, România

Centrul Medical Sfântul Nicolae
Clinica de chirurgie plastica
3.4
23 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8R76+Q7 Craiova, România
+40 351 401 577
romedic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Popescu Ionut Alin
Popescu Ionut Alin2 ani în urmă
Domnul profesor doctor Gheonea,super OM,super profesionist!!! Mama mea ii este pacientă, pot spune ca este singurul medic la care merge cu drag! Bun diagnostician,știe cum sa vorbească și sa le explice pacienților pe înțelesul fiecăruia,blând, răbdător cu fiecare,de așa medici avem nevoie! Toată stima domnul doctor!!!
Alice Ionescu
Alice Ionescu2 ani în urmă
Medici foarte buni, amabili și atenți la nevoile pacienților, personal profesionist și cabinete curate și bine dotate.
Gianina-Valentina Preda
Gianina-Valentina Preda2 ani în urmă
Mulțumesc din suflet pentru profesionalism d-lui dr. Gheonea și intregii sale echipe pt modul exemplar in care m-au tratat!
Alba ca Zapada
Alba ca Zapada2 ani în urmă
Nu se respectă mereu ordinea pacienților și se intră cam o oră mai târziu după ora programată.
Mihaelabebu@gmail.com mihaela
[email protected] mihaela4 ani în urmă
Centrul Medical "Sfântul Nicolae"locație la standarde europene,împletită cu echipa de medici de înalt standard profesional și echipamente medicale moderne care oferă pacienților servicii de cea mai buna calitate.
Felicitari si mulțumiri domnului doctor Vreju Florentin pentru profesionalismul și atenția acordata.Am străbătut km întregi pentru a ajunge la dansul, dar a meritat! Felicitari!
.
Diana Voiculescu
Diana Voiculescu5 ani în urmă
Dacă as putea sa dau 0 stele as face-o. Am fost la Palina Ciurea cu problema medicala"lichid pericardic cu granule de pietrificatie" diacnostic pus de un medic cardiolog după multe investigații ca sa îmi spună ca medicul a vazut colesterolul pe inima mea, nu lama de lichid și asta fără sa îmi facă un ecograf. Îmi schimb îmi face ecograf la genunchi, deși nu am spus nimic de dureri de genunchi. Concluzia: sa merg la alt cardiolog ca sigur cardiologul meu nu este bun. Acesta este tratamentul pentru 150 de lei consultația.
Alex Nicola
Alex Nicola2 ani în urmă
Doamna Dr Ciurea mi-a pus un diagnostic de Sindrom Sjogren după o singură vizită și doar un set de analize de sânge, singurul simptom fiind usturimea ochilor (băiat, 22 ani). Am avut depresii vreo trei luni până am ajuns la București și după analize complete s-a concluzionat că nu e vorba de acest sindrom.
Flavia Flaviutza
Flavia Flaviutza2 ani în urmă
Servicii ca in stainatate, domnul Doctor Vreju Florentin un om calm si rabdator copilul o sa revina cu drag in cabinet! Multumim pentru tot
Locații recomandate