/Dolj/Clinica de chirurgie plastica

Medicine & Smiles

Strada Tudor Vladimirescu 8, Cârcea, România

Medicine & Smiles
Clinica de chirurgie plastica
4.6
46 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7VP5+5P Cârcea, România
+40 351 416 250
medsmiles.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Iuliu Andrei
Iuliu Andrei2 ani în urmă
O clinica moderna la care am intalnit un medic EXCEPTIONAL : Doamna Dr. Cristina Farcas Berechet. Mi-a salvat dantura, desi primisem indicatia de la alte doua unitati medicale ca singura solutie era sa ma operez la Bucuresti!
Dumitru Catalin Zmaranda
Dumitru Catalin Zmaranda4 ani în urmă
Profesionalism! Recomand cu toata increderea. Am fost la acesta clinica pentru extractia unui molar de minte inclus, totul a decurs perfect fara cea mai mica durere. Doctorita Munteanu este un medic deosebit.
Emil Vladu
Emil Vladu5 ani în urmă
Am fost in clinica dumneavoastra anul trecut, de doua ori pentru doua implanturi. Ar trebui să verificati mai bine, pentru ca la prima consulatatie am completat un formular la receptie. La prima consultatie, D-na Munteanu a fost foarte amabila si mi-a explicat ce lucrari trebuie sa imi faca. Am facut chiar si o radiografie dentara cu o alta d-na al carui nume nu l-am retinut, si care mi-a spus ca trebuie sa fac doua extractii, culmea, chiar inainte sa vada radiografia. Am facut o noua programare peste o saptamana. Am ajuns mai devreme cu cateva minute. Domnul de la receptie mi-a zis sa mai astept cateva minute. Am asteptat o ora si jumatate, timp in care au intrat trei persoane inaintea mea, care probabil ca nu aveau programare. Civilizat fiind, am ales sa nu fac scandal, ci pur si simplu sa renunt la serviciile dumneavoastra. Am ales un alt doctor din Craiova la care am facut implanturile, care nu mi-a facut extractiile de care ziceam mai sus, la care nu am asteptat ore sa intru, avand programare, si asta pentru ca era foarte bine organizat, cu o agenda electronica foarte bine pusa la punct.
Radut Roxana
Radut Roxana5 ani în urmă
O clinica pe care o recomand din toate punctele de vedere cu personal extraordinar de amabil, drăguț și informat! Personal, am avut nevoie de serviciile dnei dr. Cristina Farcas, careia ii multumesc pentru profesionalismul, priceperea, răbdarea și amabilitatea de care a dat dovada, un om extraordinar și un medic de excepție! Cu drag, respect și stima! Șerban Monica!
Ionuț-Dragoș Plesa
Ionuț-Dragoș Plesa5 ani în urmă
Medicii sunt prietenosi si amabili. Echipamentul este modern. Inainte de interventie medicul discuta cu tine ca si cu un prieten nu ca si cum ai fi doar un pacient. Atmosfera facilitatii medicale este primitoare si calduroasa.Nu simti "frica" de dentist, parca mergi in vizita la un prieten.
Maria Minulescu
Maria Minulescu5 ani în urmă
Mă tratez la Dna Dr. CRISTINA FARCAŞ BERECHET de mai bine de un an. Cu tratamentul aplicat, Dumneaei mi a salvat toţi dintii pe care alti doctori îi credeau pierduti, iar aparatura performantă a clinicii a înlesnit aceasta. Dna DR. este o profesionista a endodonţiei şi experienta multelor interventii mi-a relevat o sinceritate dezarmanta: dacă nu se-ncumetă la rezolvarea anumitor probleme dentare, înseamnă că nu garantează pentru ele şi nu-şi asumă eventuala pierdere. Iar ca om, este o persoană minunată, care lucrează cu multă dăruire şi la fel de multă seriozitate. Recomand clinica şi pe DNA DR. CRISTINA FARCAŞ BERECHET !
Cazare Craiova
Cazare Craiova2 ani în urmă
Nota 10 cu felicitări pentru curățenie, pentru ambient, pentru liniște.
O atmosfera foarte plăcută, imediat ce treci pragul.
Cu siguranță am sa incerc măcar o dată serviciile stomatologice de aici, un periaj profesional sau un detartraj, ceva preventiv ...
Succes!
Cristina Casulli
Cristina Casulli2 ani în urmă
Proasta organizare! Aștepți mult, prea mult chiar!
Locații recomandate