/Buzau/Clinica de chirurgie plastica

Clinica Angi San Buzau

Strada Patriei nr. 88, Buzău 120204, România

Clinica Angi San Buzau
Clinica de chirurgie plastica
4.6
91 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
4RX6+VM Buzău, România
+40 771 205 607
angisan.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Petroiu Corina326 zile în urmă
Bună ziua, Mulțumim ca exista o asa clinica în Buzău. Dl Dr.Ursachescu este cel mai bun doctor și nu mai zic de personal ,curățenia și tratamentul tuturor. Nota 10 cu felicitări! Am operat fetita de 6 ani de polipi,după o experienta urata cu fiica cea mare acum câțiva ani la un spital din București. Nu se compara ....Mulțumim ca existați!
Dinu Mircea
Dinu Mircea2 ani în urmă
M-am prezentat la aceasta clinica pentru o procedura medicala care necesita anestezie. Avand experienta unor anestezii anterioare efectuate cu ani in urma in spitale de stat si care au decurs fara incidente, m-am confruntat cu o conduita neprofesionala adoptata aici de medicul anestezist, doamna doctor Ana Cristina Balan. In timpul consultului, preanestezic, care, in opinia mea, ar trebui sa aiba si efect anxiolitic, doamna doctor, in loc sa-si concentreze intreaga atentie asupra situatiei momentane si sa adopte o atitudine care sa ma faca sa ma simt confortabil si sa am incredere in competenta sa profesionala ( pana la urma, viata mea era in mainile dansei !!!), s-a dezlantuit intr-un monolog dominat de morti si cosciuge, acesta fiind declansat de statutul... meu de nevaccinat impotriva Covid-19. La insistentele mele de a inceta cu aceste povesti(ri) care veneau atunci la momentul nepotrivit, doamna doctor Balan nu a facut decat sa-si continue „spectacolul“ cu si mai mult patos. Dezamagitoare este si lipsa de reactie a doamnei doctor gastroenterolog Simona Paraipan, care urma sa-mi efectueze procedura medicala si care asistase tot timpul la acest „ spectacol“.
Pe scurt: NEPROFESIONALISM, un gust amar si… niciodata din nou pacient al acestei clinici!!!
Mihai jica
Mihai jica2 ani în urmă
Consult pediatrie bebeluș 8 săptămâni. Fără fisa, fără prea multe complicații din partea doamnei doctor.
Bebeluș a plans toată consultația, doamna a vorbit mai mult singura, ca trebuia cineva sa împace copilul.

Actualizare:
1. Nu ar fi normal ca toți pacienții sa aibă o fisa în clinica, sa se știe de istoricul fiecăruia.
2. Doamna pediatra, dacă e pediatru și lucrează cu copiii nu ar trebui sa știe sa liniștească un copil, nu sa lase o mana de om sa plângă pana se înnegrește.
3. Dai un tratament unui bebeluș, dacă nu e bun și nu ii primește acel tratament cum il schimbi, număr de telefon nu are doamna pentru urgențe, alta consultație, alți bani alta distracție.

Degeaba aveți o clinica frumoasa, mare și curata, daca nu e și bine organizata.
Marius-Cristian Farcasanu
Marius-Cristian Farcasanu2 ani în urmă
Personal nu am fost satisfăcut de dl Dr. dermatolog Saeid, dar nu intru în detalii de natura medicala.
În ceea ce privește clinica: am făcut programare pentru ora 17.00.
Apoi primesc sms sa confirm pentru ora 16.45 și, la câteva minute după, sunt sunat sa mi se spună ca programarea a fost stabilita pentru ora 16.30.
În concluzie, prima mea experienta aici este totala nesatisfăcătoare.
Mihaela Tudor
Mihaela Tudor2 ani în urmă
Mulțumesc personalului Angi San! Mulțumesc domnului dr Dedu Razvan pentru profesionalismul și omenia de care da dovadă! Am fost operata de colecist acum o luna de zile și deja ma simt perfect!Respect echipei medicale Angi San!
Aida
Aida2 ani în urmă
Servicii medicale ireprosabile, conditii impecabile ( curatenie, echipamente, dotari) profesionalism și o echipa de oameni bine pregatiti, amabili, implicati, empatici.
Am mers la aceasta clinica cu fiica mea in varsta de 8 ani pentru un consult ORL, unde a fost diagnosticata cu adenoidita cronica hipertrofica si ni s-a recomandat interventia chirurgicala pentru indepartarea polipilor ( adenoidectomie).
Recomand cu toata increderea pe domnul doctor Ursachescu Cosmin, caruia ii multumesc si ii sunt recunoscatoare pentru profesionalismul, rabdarea si caldura cu care ne-a explicat pasii interventiei (ne-a facut sa ne simtim in siguranta).
Modul in care s-a desfasurat operatia si atentia primita dupa au fost la superlativ.
Personal minunat, conditii de 5 stele. Recomand!
Bull Lea
Bull Lea2 ani în urmă
am fost operat de sinuzita in clinica Angi San de o echipa condusa de dl doctor Ursachescu . pot spune ca e o facilitate medicala care iti da incredere atat prin nivelul modern al dotarilor , cat mai ales prin grija , interesul si atentia fata de pacient , manifestate la toate nivelurile , de la receptie pana la blocul operator . m-am simtit mai degraba ca intr-o miniexcursie cu cazare la hotel decat ca un pacient venit sa faca o operatie .
Barbu Liviu
Barbu Liviu2 ani în urmă
Operatie de sinuzita, totul a decurs bine. Am fost vizitat de domnul doctor Ursachescu de cateva ori inainte , dupa operatie si la control. Asistentele au fost tot timpul atente sa nu am probleme sau sa imi lipseasca ceva. Comportament ce ar trebui sa fie normal oriunde in sistemul medical.
Conditiile foarte bune.
Recomand
Elena Preda
Elena Preda2 ani în urmă
Mare dezamagire azi la Clinica Angi San cand timp de 15 minute am asteptat la usa doctorului Dan Mihai crezand ca are pacient in cabinet dar.....ce sa vezi , dansul era pe telefon , se juca !!!!
Locații recomandate