/Buzau/Clinica de chirurgie plastica

Med City

Strada Pietroasele 1, Buzău, România

Med City
Clinica de chirurgie plastica
4.2
21 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5R5C+H8 Buzău, România
+40 238 700 152
medcity.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ciprian Raileanu
Ciprian Raileanu2 ani în urmă
Foarte profesioniști.
D-na Dr. Mirela Negoiță este foarte profesionistă, a dat dovadă de calm, răbdare și o bună comunicare (pacient-medic).
D-na Dr. Sorina Zahiu este foarte cool, pozitivă și bineînțeles un bun specialist endodont.
Recomand această clinică.
Ionut Alexandru
Ionut Alexandru4 ani în urmă
Recomand cu increde... m-au salvat de la o durere insuportabila de masea fara sa am programare iar prin serviciile oferite si atentia cu care am fost tratat au dat dovata de profesionalism.
Cosmin stanciu
Cosmin stanciu4 ani în urmă
Prea frumoasa si ingrijita
Gelu Ionita
Gelu Ionita5 ani în urmă
Felicitări! Profesionalism si acurateţe special d-rei Zahiu S .! Recomand oricând cu plăcere!
Oprea Alexandra
Oprea Alexandra2 ani în urmă
Îmi pare rău de doamna doctor Mirela Negoiță că are asemenea colege!
Am avut o experiență foarte neplăcută din cauza doamnei doctor endodont Sorina Zahiu! S-a comportat execrabil și mi-a vorbit pe un ton total nepotrivit! Nu știe să își trateze pacienții cu respect și are o atitudine foarte arogantă! Fiind sub anestezie și având o durere insuportabilă de mandibulă, era normal să am tendința să închid gura, însă doamnei Zahiu i s-a părut un lucru revoltător deoarece a început să ridice tonul și să îmi spună că vom încheia și că pot să fac ce doresc eu. Consider că atunci când te duci la dentist, trebuie să te simți cât de cât relaxat și să existe o bună cooperare între doctor și pacient, lucru care nu s-a întâmplat în cazul meu. Contează foarte mult comunicarea și modul în care încerci să gestionezi astfel de situații, având în vedere faptul că pacientul nu a venit de plăcere la dentist, sau pe gratis, și că o mie de frici îl imobilizează pe scaun.
Alexandra Mitache
Alexandra Mitache2 ani în urmă
Îl recomand cu mare drag pe domnul doctor Oliver Ghenuche. Mi-a dat un diagnostic corect, mi-a explicat totul foarte detaliat, foarte ușor de înțeles, tratamentul nu este unul costisitor. Voi reveni cu mare drag și data viitoare!
Marian Pop
Marian Pop2 ani în urmă
Foarte curat si girly, Zici ca intri intr-un salon de manichiura aprope. Doamnele receptioniste/ Asistente cu greu S-ar putea sa fie mai mieroase si false decat sunt si ISI transforma surasul in grimasa dispretuitoare in 1.5 sec daca nu reusesc sa Iti vanda serviciile.
Tehnicile lor de vanzare se centreaza pe a determina clientul sa nu plece inainte de a scoate Bani de la el, oricat Pt orice, numai sA scoata. Probabil ca si au facut trainingul sub indrumarea vanzatorilor de tigari din cluburi. Nu iei tigari, Ia macar o bricheta..
Mentionez ca Acest comentariu nu este despre doamna Doctor, nu am ajuns la dansa tocmai datorita gretei generale pe care mi au dat o cele 10 min petrecute in sala de asteptare in compania " domnelor".
Marian Vasile
Marian Vasile2 ani în urmă
Buna ziua! Nu mergeți la control la Domnul Codruț Munteanu ca nu veți avea parte de control doar v-a sta de vorba cu Dumneavoastra 3 min fără să vă facă altceva. E o bătaie de joc, am simțit pe pielea mea☹
Locații recomandate