/Buzau/Clinica de chirurgie plastica

Clinica Swiss Dental

Strada Soroca 23, Buzău 120018, România

Clinica Swiss Dental
Clinica de chirurgie plastica
4.6
152 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5R27+7P Buzău, România
+40 238 722 522
swissdental.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 12–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gabriel Ene
Gabriel Ene2 ani în urmă
Am avut parte de o experienta super placuta , tot procesul a decurs bine .
Aveti un staff nemaipomenit , Doctorul Mihail este un profesionist desavarsit si de asemenea domnisoara asistenta Petronela este super simpatica, profesionista de asemenea , lucreaza cu zambetul pe buze creand o stare de comfort pacientilor .
Voi reveni cu siguranta .
Alina Șerban
Alina Șerban2 ani în urmă
Recomand!Sunt foarte mulțumită pentru tot ceea ce am facut până acum,și sunt convinsă că și următoarele lucrari vor ieși bine.Personalul foarte amabil si primitor!👏
Iosif Daniela
Iosif Daniela2 ani în urmă
Recomand clinicii si angajatilor sa fie mai atenti la masurile de igiena, ma refer la purtarea măștii chiar si a persoanelor din recepție și la purtarea mănusilor când se face o radiografie dentara.
Alina Olaru
Alina Olaru2 ani în urmă
Oribil.Din cauza unui domn doctor ( regret că nu i am reținut numele, mi am pierdut o masea) Am fost amânată o lună de zile , timp în care maseaua s a compromis. În altă zi au încurcat programările, am ajuns la alt medic, cel care se ocupa de extracție, nicidecum cel care trata. Ca sa fie totul și mai prost domnul doctor care anulase programările, a mai și ridicat tonul la mine intr o.maniera extrem de infatuata. Păcat de manager. El chiar pare profi
Mădălina Tătaru
Mădălina Tătaru2 ani în urmă
Am fost tratata eficient si prompt avand in vedere ca eram insarcinata la momentul efectuarii procedurii stomatologice. Indurasem deja zile la rand o durere crunta, ceea ce a afectat bebelusul, devenind agitat.
Procedura a avut loc fara anestezie, insa am suportat destul de bine. La momentul postarii recenziei ma aflu in a doua zi de la interventie si ma simt foarte bine, sper sa ramana asa.
Dupa nastere o sa revin la dvs. pentru continuarea procedurilor ce imi sunt necesare.
Marco Verderio
Marco Verderio2 ani în urmă
Evitați acest loc improvizat! Am fost cu copilul pt o carie, "doamna doctor" a stat jumate de ora să întrebe copilul cai verzi pe pereți de i se uscase gura saracutului, asta pentru că nu știa unde e caria care se vedea cu ochiul liber! Sunt sigura că nu are nicio certificare, iar clinica nici măcar semn că ar fi dentist acolo, scrie doar pedichiura... Nu va duceți, mai ales nu duceți copiii!!! Și mai și da ochii peste cap când copilul speriat nu răspunde la întrebări! Sper sa închidă cat de curând! Copilul a plecat de acolo cu aceeași carie, pe care a rezolvat o in alta clinica!
Silviu Dumitru
Silviu Dumitru2 ani în urmă
Servicii de nota zece. Personal profesionist, prietenos si atent.
Recomand Swiss Dental daca vreti servicii de calitate la cele mai inalte standarde.
Alexandra
Alexandra2 ani în urmă
Nu recomand.
Zici ca intri la frizerie, nu la stomatolog. Dadeau cu matura in cabinet de se invartea tot prafu in aer. Neprofesionalist mediu. De la intrare pana in cabinet.
Locații recomandate