/Buzau/Clinica de chirurgie plastica

Unident Center - Clinica Dentara Premium - Buzău

Bulevardul Unirii, Buzău 120273, România

Unident Center - Clinica Dentara Premium - Buzău
Clinica de chirurgie plastica
4.9
34 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4RW6+HW Buzău, România
+40 745 403 403
unident.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Florin Costache
Florin Costache2 ani în urmă
Clinica este modernă, cu tehnologie de ultima generație. Echipa medicala amabila și profesionista, considerație maxima pentru pacienți, oferind întotdeauna servicii medicale de foarte bună calitate. Recomand cu încredere Unident Center Buzău.
Jurjia Francisc
Jurjia Francisc2 ani în urmă
Recomamd cu incredere clinica Unident Center Buzau unde am intalnit medici exceptionali si profesionisti, ca de altfel tot personal clinicii. Unident inseamna profesionalism, protectie, consideratie si atentie maxima fata de pacienti. Tin sa multumesc doamnei dr. Bianca Neacsu si doamnei as. Monica Moldoveanu, o echipa dedicata, amabila, extrem de atenta la nevoile pacientului si la detalii, oferind intotdeauna explicatii suplimentare.
Claudia Mirela Serban
Claudia Mirela Serban2 ani în urmă
Am ales Unident Center Buzău în momentul in care am realizat ca dantura și sănătatea in general nu se lasa pe mîna oricui.Am apreciat cel mai mult și grija și profesionalismul echipei și pot spune ca am simtit chiar o dragoste fata de pacienți.Recomand cu incredere clinica Unident Buzău si pe doamna doctor Neacșu Bianca pentru rezultatele absolut spectaculoase!💯👌
Stefan Adrian
Stefan Adrian2 ani în urmă
Am intalnit echipa Unident Buzau, dupa ce in alte 2 cabinete stomatologice nu am primit nici respectul si nici curajul de a incepe acolo lucrarile de care aveam nevoie. Doamna doctor Neacsu Bianca si intreaga echipa m-au ajutat sa vin la fiecare sedinta plin de incredere intr-o atmosfera relaxanta si prietenoasa. Va multumesc pentru profesionalism si prietenia de care dati dovada!
Mihaela Ienache
Mihaela Ienache2 ani în urmă
Clinica din Buzau=excelență. Înainte de Buzau am mers la o clinica renumita din București. Haos total, nu am înțeles exact ce pasi trebuie sa urmez, si pentru ca era destul de departe, totusi, am cautat o clinica mai aproape. Am găsit Unident Buzau pe internet si am mers la o consultatie. Happy days: claritate maxima, preturi bune, curățenie impecabila! Am lucrat cu Dna Dr. Bianca Neacșu si Dl. Dr. Macovei Valeriu. Jos palaria, profesionisti, implicati si rabdatori. Voi reveni cu mare drag🤗
Marilena Iancu
Marilena Iancu2 ani în urmă
Recomand cu încredere Unident Center Buzău.Clinica este modernă, cu tehnologie de ultima generație și curățenie la superlativ.Echipa medicala cu personal tânăr,profesionist cu considerație maxima pentru pacienți, oferind întotdeauna servicii medicale de foarte bună calitate. Mulțumesc întregii echipe pentru profesionalism!
Iulian Balanica
Iulian Balanica2 ani în urmă
Am ramas placut surprins de tot ceea ce inseamna Unident Center Buzau!Am ajuns la clinica cu mari probleme si am plecat cu zambetul pe buze,mi a disparut teama de stomatolog.Un cabinet modern si primitor.Multumesc din suflet Doamnei Dr Bianca Neacsu!Recomand cu incredere Unident center Buzău!!!
Dana Fega
Dana Fega2 ani în urmă
Recomand pentru profesionalism, empatia pentru pacient și curățenia la superlativ. Tot personalul clinicii e foarte amabil și mă bucur că am ajuns pe mâinile dnei. dr. Neacșu Bianca.
Locații recomandate