/Bucuresti/Clinica de chirurgie plastica

Lasermed

Cortina Academy, Bulevardul Geniului 46-48, București 060117, România

Lasermed
Clinica de chirurgie plastica
4.3
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3J5+7V București, România
+40 21 413 5250
lasermed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gabriel
Gabriel2 ani în urmă
Am avut mereu parte de amabilitate si profesionalism.
Recomand cu incredere.
Ilinca Firuti
Ilinca Firuti2 ani în urmă
Vin aici de mai multi ani pentru scoaterea alunitelor. Usor, rapid si de incredere cu experienta doctorului Niculae. Acum voi incerca si o procedura pentru umplerea definitiva a gaurilor din piele. Personalul de treaba intotdeauna, iar consultatia se plateste o data apoi este gratuita pentru urmatorul an si jumatate. Recomand! (insa pregatiti-va sa asteptati, sa nu va stricati sirul activitatilor in ziua respectiva)
Bogdan Danut Arusoaei
Bogdan Danut Arusoaei4 ani în urmă
O clinica moderna, curata, accesibila din punct de vedere financiar. Domnul doctor Bogdan Dimitrie Niculae este un om competent si activ, bine informat si punctual. Mi-a inlaturat 9 sau 10 lipoame la nivelul bratelor si al trunchiului in trei sedinte, totul a decurs minunat, fara dureri sau batai de cap. Singurul luru pe care il regret este ca a trebuit sa plec din tara si cumva nu am mai dus la capat si eliminarea celorlalte lipoame care imi dau batai de cap. Timpul nu este insa pierdut si cu siguranta voi relua legatura cu domnul doctor pentru alte interventii chirurgicale. Toate cele bune
Ene Iuliana
Ene Iuliana4 ani în urmă
Dl. dr. Niculae Bogdan Dimitrie este cel mai bun medic dermatolog din lume. Este un salvator de vieți, un profesionist ptr. care excelența medicala este un obiectiv prioritar, tratand toti pacientii cu respect si multa daruire. Nu pot decat sa ma înclin în fața acestei personalitati remarcabile. Cuvintele sunt insuficiente ptr. a aprecia activitatea sa plina de succes. Felicitari ptr. pasiunea si ambitia cu care profesati!
Adrian Manolescu
Adrian Manolescu2 ani în urmă
Atentie la preturi!!!!! Abordarea domnului doctor este identica cu cea a unui samsar de masini din Vitan: pretul se face din ochi, in functie de pacient. Pune intrebari de genul: unde lucuiesti, unde lucrezi etc. pentru a-si face o idee despre situatia materiala. In cazul meu pretul a fost DUBLU fata de ceea ce era in lista de pe site, desi interventia era una nimima din categoria ei.
Alta problema care tine de atitudinea de spoliere a clientului este CONSULTATIA. De cele mai mult ori ea nu exista. As intelege sa platesc 250 de ron daca vin sa mi se puna un diagnostic, sa prescrie o reteta, un tratament, dar cand vin si spun: "vreau interventia X, si doctorul spune OK", consulatia nu exista. Iar daca ar exista, ea face parte din tratamentul pe care il platesc. Orice cabinet civilizat, nu taxeaza consultatia daca tratamentul/interventia se face acolo. Ce-ar fi de cate ori iti pui o plomba, dentistul sa te taxeze si consultatia???
Elena Nitu
Elena Nitu2 ani în urmă
Este o politică foarte buna, cu medici care își dau interesul pentru pacienți. Sunt mulțumit, am fost tratata de Cuperoza, în anul 1997 -1998, am primit îngrijiri favorabile. Mulțumesc!
Ion Codru
Ion Codru2 ani în urmă
Mi-am tratat o cheratoză la Doctor N. Bogdan, pe care mi-a tratat-o destul de bine. In schimb, la vasele de sânge de pe nas, nu a fost tratata corespunzător celor stabilite. De ce? Pentru că a doua zi m-am trezit cu niste bășici (arsuri) pe nas, deoarece laserul a fost foarte puternic, să nu mai vorbim de dureri, pentru că am așteptat o oră și aceea crema care trebuia să-și facă efectul ca anestezie, s-a dus. Mi s-a spus că vor apărea niste pete roșii în urma intervenției, după câteva zile se vor învineți ușor, iar după o săptămână vor trece. Fapt care nu s-a întâmplat! Domnul Doctor a făcut bâz bâz cu aparatul aproximativ 30 de secunde și mi-au zburat din buzunar 500 lei. In concluzie, cred că mai rău mi-a făcut, pentru că în urma arsurilor au rămas niste cicatrici care nu trebuiau să apară. Aveți grijă ce faceți și ce vreți să tratați!
Cristina Sburlea
Cristina Sburlea2 ani în urmă
Dupa Covid am ramas cu cearcane si am mers sa intreb daca pot face ceva sa nu le mai am. I-am zis de 3 ori ce vreau, domnul doctor insista pe alte subiecte (nu asculta ce ii spuneam): barbia trebuie marita cu o treime (culmea e ca am fata proportionala...), botoxul este cel mai bun prieten al lui si cel mai important: creierul nu conteaza ci frumusetea. Am ramas cu un gust foarte amar.

Pe langa asta, eu ii ceream explicatii stiintifice pt ce imi recomanda, el imi spunea ce cred americanii...

Am fost intrebata ce meserie am, am raspuns si probabil s-au gandit ca pot sa platesc mai mult decat media si o sa pic in plasa si o sa dau bani pe chestii care nu conteaza. Dragii mei, sunteti mai mult decat cateva riduri si 2 cearcane. Nu lasati astfel de "medici" sa va fraiereasca si sa va faca sa va simtiti prost in pielea voastra. Eu una mi-am dat seama auzindu-l pe "profesionist" (care vroia doar sa imi ia bani pt lucruri pe care eu NU le doresc si i-am zis de 3 ori ca nu ma intereseaza) cat de neimportante sunt cearcanele astea...

Cum am ajuns de la cearcane la barbie si creierul este neimportant?... nu este normal...
Locații recomandate