/Bucuresti/Clinica de chirurgie plastica

ABC Eurodent Compozitorilor, Clinica stomatologica Sector 6, implantologie, protetica dentara

Bulevardul 1 Mai 35, București 061626, România

ABC Eurodent Compozitorilor, Clinica stomatologica Sector 6, implantologie, protetica dentara
Clinica de chirurgie plastica
4.3
40 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C29V+C4 București, România
+40 21 9924
abceurodent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Keo1 kata
Keo1 kata2 ani în urmă
Medici profesioniști, asistente drăguțe și calitatea lucrului bine făcut .
Andreea Coman
Andreea Coman2 ani în urmă
Clinica din Compozitorilor e minunata primitoare medicii dentisti sunt perfectionisti de asemenea asistentele si receptia niste fete de nota 10,vorbesc foarte frumos și modul de întâmpinare este foarte foarte profi ! Cu siguranta voi reveni la aceasta clinica datorită medicilor profesioniști cât și recepției atât de primitoare ! Recomand !
Andrei Ciobanescup
Andrei Ciobanescup2 ani în urmă
Servicii stomatologice de top ! O clinica deosebita de la receptie, asistente si medici! O recomand pe doamna doctor Roxana Chirila - un medic dedicat profesiei, lucreaza cu blandete si multa atentie la nevoile pacientului !
Cristian Cîrdei
Cristian Cîrdei2 ani în urmă
Neserioși.
M.au anunțat cu 2 ore înainte că au anulat programarea.
Eu nu se gândesc la programul pacientului, că își ia liber de la locul de munca, că își organizează programul în funcție de programarea lor
Olga Suman
Olga Suman2 ani în urmă
Echipa de la ABC Eurodent de pe b-dul Compozitorilor este o echipă cu adevărat profesionistă - toți cei cu care m-am intersectat, începând de la recepție, doctori( doctorița Chirilă Roxana și domnul dr chirug) și asistente.Au dat sfaturi foarte bune, au lucrat profesionist și cu dăruire.Am avut o măsea ” năzdrăvana”, jos stânga care mi-a creat probleme, dar ajutorul dr. Roxana Chirilă a fost prompt și profesionist. S-a adeverit prin CT ceea ce dânsa mi-a spus. Cu răbdare și dăruire mi-a salvat măseaua.După ce mi-am pus sus 10 dinți( cu toate lucrările specifice) am trecut la partea de jos, stânga, unde mi-am pus 4 măsele. Urmează dreapta jos, apoi implanturile de stânga sus. Mă duc cu încredere și cu inima deschisă deși în toți cei 54 de ani pe care-i am am ”fugit” de stomatologie, deși am fost la mai multe cabinete. De remarcat că au materiale foarte bune și aparatură profesională! Recomand cu încerdere să vă tratați dantura la această clinică- ABC Eurodent Compozitorilor, de pe b-dul 1 Mia
Ruxandra Badita
Ruxandra Badita2 ani în urmă
Sunt pacienta doamnei Dr. Tatiana Trifan si sunt foarte multumita de dansa. Este un medic cu o experienta enorma, stie cum sa abordeze pacientul, sa-l calmeze si sa ii explice tot procesul prin care va trece. :)
Cu mana pe inima va spun ca are o mana usoara, extractiile maselelor de minte nu s-au simtit.
Ana Vilciu
Ana Vilciu2 ani în urmă
Nu recomand! Preturi prea mari pentru calitatea serviciilor oferite, mi-a cazut o plomba realizata inainte cu cateva luni. Mi s-a cerut insistent extractia unei masele care nu viza o problema.
Cristiana Pruneanu
Cristiana Pruneanu2 ani în urmă
Am ajuns aici printr-o recomandare. Preturile pentru plombe mereu variau, fiind decise de medicul stomatolog pe loc. M-am gandit ca e in functie de cantitatea de compozit folosit sau oricare alt motiv bine justificat etc. si cum nu sunt in domeniu cine sunt eu sa imi dau cu parerea? Ajunsesem sa dau chiar si 220-230 ron pe o plomba, am zis ca nu ma uit la pret cand vine vorba de sanatate. Am avut mare grija de cum ma periez, ce si cum mananc, dar dupa aproape 1 an si 10 luni mi-au cazut 3 dintre plombele puse (lucru care nu mi s-a mai intamplat pana acum, desi am mai fost la alte cabinete acum ani de zile unde m-as fi asteptat ca dupa atatia ani sa cada acelea, nu acestea recente). In plina pandemie este frustrant sa fiu nevoita sa gasesc alt medic stomatolog, sa imi pun alte plombe fiindca aici lucrurile clar nu au mers ideal. Am intrebat in alt loc daca din vina mea au cazut, mi s-a spus ca nu. De asemenea, in acest cabinet au vrut sa imi scoata o masea functionala (doar o mica parte din ea era ciobita) ca sa faca loc pentru un aparat dentar. Cand am cerut o alta parere a altui doctor pentru aceasta masea, el a spus ca nu incurca si se poate pune aparat lasand aceasta masea in pace. Acum stiu ca exista n doctori si n opinii, insa pentru mine nu a fost o experienta placuta.
Locații recomandate