/Bihor/Clinica de chirurgie plastica

Dr. Paul Nistor

Strada Louis Pasteur 147, Oradea 410168, România

Dr. Paul Nistor
Clinica de chirurgie plastica
5
86 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3X83+2P Oradea, România
+40 747 806 422
drpaulnistor.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Denisa Bejan
Denisa Bejan2 ani în urmă
Dl Dr Paul Nistor, un doctor de nota 100, experiența pe care am avut o la operația de mărire de sâni a fost surprinzător de plăcută datorită domnului doctor, este un om care îți inspira încredere si profesionalism de la prima întâlnire. Sunt foarte mulțumită de rezultatul final, îl recomand cu cea mai mare încredere. The best!
Player1312
Player13122 ani în urmă
recomand cu incredere serviciile domnului doctor igiena , conversatie, profesionalism
operatia pe care mi am facut o la domnul doctor a fost un succes si un rezultat peste asteptarile mele , operatia constă in repararea lobuluiu urechii , inchiderea unor gauri de circa 10mm totu a iesit perfect , multumesc
Ramona Isai
Ramona Isai2 ani în urmă
Recomand cu încredere serviciile domnului doctor! ⭐
Am rămas plăcut impresionată de răbdarea cu care explică toate etapele din cadrul operației, de faptul că îți oferă suport prin telefon de fiecare dată când ai o nelămurire și mai ales de faptul că nu am simțit deloc durere în timpul operației.
Cât despre operație în sine, totul a decurs neașteptat de bine iar rezultatul este pe măsura așteptărilor.

Domnule doctor, vă sunt profund recunoscătoare pentru răbdarea, grija, efortul depus și pentru profesionalismul de care ați dat dovadă. 🙏
Andrada Lencar
Andrada Lencar2 ani în urmă
Un medic profesionist pe care il recomand cu încredere! Sunt foarte mulțumita de rezultatul operației! Domnul doctor are răbdăre sa raspunda tuturor nelamuririlor, explica de cate ori e necesar. Este un dr preocupat și atent cu pacienții sai. Lucrează doar cu produse de înaltă calitate. Mulțumesc încă o data pentru răbdarea pe care mi-ați oferit-o și pt rezultat!!!!
Ioana Toma
Ioana Toma2 ani în urmă
Mulțumesc domnule Dr. Paul Nistor pentru dedicarea lui și profesionismul impecabil al dansului. Numele meu este Ioana Toma și vreau să vă spun câte ceva despre experiența aceasta, mi-am făcut o mărire de sâni la dânsul și este una dintre cele mai bune decizii luate, sunt superbe, trebuie să recunosc că am avut unele emoții pentru operație, la mine fiind prima anestezie generala și operație, totul a decurs perfect cu o echipă superbă și încurajatoare iar recuperarea, eu fiind acum la 2 săptămâni de la operație, este mult mai ușoară decât mi-am imaginat eu. Mulțumesc încă o dată Dr Paul Nistor.
Adrian Batin
Adrian Batin2 ani în urmă
Domn Doctor Nistor un adevărat profesionist din toate punctele de vedere un mare doctor dar mai ales ceea ce este foarte important din punctul meu de vedere un mare om cu care poți avea o comunicare foarte bună. Sunt foarte mulțumit de rezultat obținut și îl recomand cu incredere
Ana Maria
Ana Maria2 ani în urmă
Multumesc frumos Dl Dr Paul Nistor un adevarat profesionist din toate punctele de vedere the best .Am apelat la la dansul ptr o abdominoplastie Sunt foarte multumita de rezultatul operatiei.Are multa rabdare si este foarte dedicat si atent. Multumesc inca o data dr Paul Nistor!
Nicola Curtui
Nicola Curtui2 ani în urmă
Profesionalism, calitate și ambient plăcut.
Am apelat la domnul dr. Paul Nistor pentru augmentarea buzelor cu acid hialuronic.
Sunt foarte mulțumită de rezultatul obținut, RECOMAND cu drag serviciile domnului doctor.
Locații recomandate