/Bihor/Clinica de chirurgie plastica

Spitalul Clinic Județean de Urgență Oradea

Strada Gheorghe Doja 65, Oradea 410169, România

Spitalul Clinic Județean de Urgență Oradea
Clinica de chirurgie plastica
3.5
92 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3X73+MM Oradea, România
+40 259 211 345
spitaljudetean-oradea.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Claudia Benea
Claudia Benea2 ani în urmă
Mulțumim d-lui doctor neurochirurg Blaga Alin, medicilor rezidenti, d-nei asistente Lezeu Marina și întregului personal medical de pe secția de neurochirurgie pentru profesionalismul de care au dat dovada tratând-o pe mama noastră și salvandu-i viata
Simona Pojega
Simona Pojega2 ani în urmă
Multumesc Domnului Profesor Univ Bumbu Gheorghe, Dlui Dr Berechet Mihail, Dlui Dr Hazem pentru profesionalism, amabilitate si daruirea fata de pacient.
Norbert norbi
Norbert norbi2 ani în urmă
O experiență foarte plăcută! Doctorii și asistenți profesioniști și amabili! Clădirea nouă este în stil american, uimitor tot ce se întâmplă în Oradea! Am fost operat cu succes fără durere! Vă mulțumesc mult pentru tot!
Alice Asandei
Alice Asandei2 ani în urmă
Bună ziua!!! Vreau sa mulțumesc întregului personal din secția de urologie, domnului profesor Bumbu, domnului Berechet, domnului Kolumban, doamnei Jovrea, asistenților, rezidenților, infirmierelor si personalului din blocul operator 🙏🙏Sunteți cu toții minunați, profesioniști și cu dăruire către pacient. va mulțumesc pentru tot! Sunteți în gândul și în rugăciunile mele❤️!
Ps:as fi tare fericita sa ajungă mesajul la dumnealor! Vă mulțumesc!
Simion constantin
Simion constantin5 ani în urmă
Am reușit printr-o situație impusa de soarta sa ajung în acest spital cat de cât pentru zilele noastre pus la punct
În schimb mia rămas un gust amar din partea celor ce slujesc acestei meserii pentru care uni depun și un jurământ.
(Nu sunt toți la fel am găsit și oameni cu inima mare o asistenta cred ca nu ar vrea sa ii dau numele care își desfășoară activitatea la ortopedie și ii mulțumesc din suflet ca sa ocupat exemplar fiind în primul rand om și după asistenta)
Și acum sa trec la subiect și pentru care scriu aceste rânduri poate o sa vadă cine tre sa vadă
Pentru politraumatismul avut de persoana pt care am ajuns acolo și fiind ca trebuia o operație mai complicata la Timișoara am cerut transferul la Casa Austria atat de ne omenesc a fost tratamentul celor ce au cerut ambulanță pentru transport ca nu știu dacă pot sa spun ca au inima ci au o pompa de apa uzata ca au trimis pacienta pana la Timișoara cu o ambulanta după mine nici pentru animale nu era ok parca era un simplu microbuz de transport marfa sau persoane doar ca scria pe ea ambulanță și nici măcar cu o asistenta sa fie lângă pacienta care menționez avea un POLITRAUMATISM DE BAZIN MAI PE ROMÂNEȘTE FRACTURA DE BAZIN nu pot sa cred sa ai o inima atât de putreda sa faci asta
II doresc acelui inima de piatra ce a făcut asta sa sufere în fiecare zi la fel ce a suferit pacienta pe tot drumul de la Oradea la Timișoara.
ASA ARATA DUBA PE CARE SI CEI DE LA SERVICIU DE AMBULANTA AU REPARTIZATO PENTRU TRANSPORTUL MARFI DE LA ORADAEA LA TIMISOARA SA FITI SANATOSI SI CU FRIGIDERUL PLIN.
Sergiu Dns
Sergiu Dns2 ani în urmă
Comportament mizerabil al doamne de la triaj urgente si lipsa totala de respect vorbind la telefon si fiind preocupata de altceva, decat de pacientii care efectiv stau la rand ca dansa sa termine convorbirea telefonica!
Cory S
Cory S2 ani în urmă
O experiență foarte neplăcută cu urgențele Oradea. Este inacceptabil să stai 8 ore in urgențe, sa fii pasat de la o secție la alta, si sa pleci acasa fara un diagnostic clar sau un tratament. Nu se justifică sporurile mari pe care le plătesc la stat. Păcat e ca deși avem secție noua de urgențe, dpdv profesional cei care se plimba pe acolo sunt depasiti de situație și nu mi s-au parut deloc profesioniști. Dezamăgire mare........( vorbesc de cei cu care am avut contact : urgențe, chirurgie, cardiologie, interne )
Remus Bara
Remus Bara2 ani în urmă
Secția de urologie se apropie de ceea ce-și dorește orice pacient într-un spital: profesionalism, bunăvoință, înțelegere, curățenie. Mulțumesc pe această cale dlui dr. Mihai Vârlan, dșrei medic rezident Andreea Țepelea și întregului personal. Atât aici, cât și în scurta trecere pe la UPU, am fost tratat ca un om, nu ca o povară, cum ne privește deseori sistemul medical românesc. Multă sănătate tuturor!
Locații recomandate