/Bihor/Clinica de chirurgie plastica

"Estetis Clinic" - Clinică de Chirugie Estetică

Strada Feleacului 36, Oradea 410150, România

"Estetis Clinic" - Clinică de Chirugie Estetică
Clinica de chirurgie plastica
4.7
43 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W7R+WF Oradea, România
+40 723 178 801
estetis-clinic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihaela Mihalcea
Mihaela Mihalcea2 ani în urmă
Buna ziua,
Ca si fosta pacienta a dl.Doct.Porumb, as dori sa ii multumesc si pe aceasta cale, pentru tot profesionalismul , indemanarea si increderea de care a dat dovada in urma interventiei chirurgicale de rinoseptoplastie.Operatia in sine, a decurs fara cea mai mica problema,iar rezultatele atat din punct de vedere medical cat si estetic au fost peste masura asteptarilor.In concluzie numai ganduri bune si succes in continuare dl.doctor Porumb si clinicii sale.Ne mandrim cu dvs. si faceti cinste orasului nostru!!!
Regina Kovács
Regina Kovács2 ani în urmă
Recomand cu încredere Estetis Clinic! Domnul doctor Șerban Porumb este un medic extraordinar, profesionist, devotat și pasionat, cu mulți ani de muncă și experiență în domeniu. ❤️
Ana-Maria Gavril
Ana-Maria Gavril4 ani în urmă
In luna februarie am plecat de la Bucuresti catre Oradea pentru o interventie la sani. Domnul Dr. este singurul din tara care realizeaza aceasta interventie. Acum, dupa aproape 4 luni de la operatia de augmentare mamara pot sa spun ca domnul dr. Porumb este cel mai bun din domeniul sau de la noi din tara. Rezultatul este incredibil, interventia prin zona axilei este una minima, cicatricile sunt aproape inexistente, iar recupereaza a fost extrem de usoara. Sanii arata foarte natural, dimensiunea si forma alese de domnul doctor sunt perfecte pentru conformatia mea. In afara de rezultatul incredibil de bun, intreaga experienta a operatiei a fost foarte usor de suportat multumita profesionalismului domnului doctor si a echipei sale. La cateva ore dupa interventie am plecat la hotel, m-am imbracat si am mancat singura. Recomand cu mare incredere interventiile domniei sale si sincera sa fiu sunt mandra ca si in tara noastra exista oameni atat de deosebiti si bine pregatiti profesional precum doctorul Porumb!
Andreea Cioponea
Andreea Cioponea2 ani în urmă
Rezultat imaculat! Am un nas nou perfect!

MAIESTRIE DESAVARSITA!

Acum 6 luni de zile, am venit tocmai din Anglia, unde locuiesc, la Estetis Clinic la Dl. Dr. Serban Porumb pentru o operatie destul de complicata de rinoseptoplastie si sunt extrem de incantata de rezultate! Multumesc din suflet, nota 20! Maini de aur, expert desavarsit si un om minunat si cald. Multumesc intregii echipe! O sa revin pentru implant mamar prin axila si alte interventii! Recomand 100% cu cea mai mare caldura!

Totul a fost cat se poate de usor, incepand de la comunicarea cu Doamna Secretara, o draguta, care mi-a raspuns foarte prompt si detaliat si a organizat totul cu succes. Domnul Doctor si toti membrii echipei sunt minunati si foarte priceputi si clinica la standarde europene si foarte curata.

Intrevederea initiala cu Domnul Doctor a fost pe Skype, ceea ce a fost ideal pentru mine, si ma bucur ca accepta consultatii video. M-a facut sa ma simt foarte comfortabil din prima, este un om bland, cald si rabdator. M-a facut sa ma simt inteleasa si ascultata. Este foarte cunoscator si atent la detalii si mi-am dat foarte rapid seama ca este omul potrivit pentru mine.

Ma bucur nespus ca am decis sa ma operez de rinoseptoplastie la dansul. Operatia a fost un succes. Si desi aveam un sept foarte deviat si ingustat, Domnul Doctor nu s-a grabit si a acordat tot timpul necesar, mai bine de 4 ore, mai mult decat in alte cazuri, pentru rezultate optime. Este foarte atent la detalii si s-a asigurat ca rezultatul este perfect. Recuperarea din anestestezie a fost usoara si pe aceasta cale vreau sa multumesc Domnului Anestezist pentru treaba minunata, iar Doamna Asistenta este o draguta si s-a asigurat permanent ca sunt bine dupa operatie si ca nu-mi lipseste nimic.

Recuperarea a fost usoara, discomfortul si durerea minime, aproape inexistente. M-am vindecat rapid si la nevoie, Domnul Doctor a fost disponibil sa comunice prompt si prietenos.

Acum la 6 luni, pot spune ca sunt profund impresionata de rezultate. Stiam si vazusem de ce este capabil Domnul Doctor, dar rezultatele depasesc orice asteptari generale. Nasul meu este perfect! Am un nas mult mai mic, am scapat de o cocoasa destul de mare si urata, nu am nici o cicatrice, respir mai bine ca niciodata si arata foarte natural, ca si cand nu as fi avut vreodata vreo interventie! Iar varful arata impecabil, este foarte frumos si natural, spre deosebire de alte cazuri, in alte clinici unde varfurile nu arata neaparat foarte bine sau sunt cârne. NU si de pe mainile Domnului Dr. Serban Porumb! Am un varf perfect si conteaza foarte mult pentru aspectul general al nasului.

Per total sunt extrem de multumita de experienta si rezultat si nu pot sa multumesc indeajuns. Recomand cu cea mai mare caldura si tinem legatura pentru alte imbunatatiri!

Mi-ati schimbat foarte mult viata si imbunatatit increderea in mine enorm, Domnul Doctor si stiti situatia mea si cu atat mai mult a facut o diferenta enorma pentru mine. Nu pot sa va multumesc indeajuns! Sunteti un expert desavarsit si un om extraordinar.

Va imbratisez cu drag,

Andreea din Anglia
Maria M
Maria M2 ani în urmă
Îmi doresc din suflet ca acest mesaj să ajungă la femeile care au nevoie de empatie și informație reală.

Îi mulțumesc din suflet domnului doctor Porumb pentru că NU am simțit nici măcar o secundă FRICĂ. De la prima consultație, am simțit că ceea ce îmi doresc nu este greșit și mă bucur că nu s-a pus accentul pe "De ce vrei asta?" - întrebare pusă pe un ton menit să denote superioritate, fără a arăta interes real sau "Nu ai nevoie de asta (fără a încerca să se empatizeze cu pacientul)", ci pe "Cum pot eu ca medic estetician să te ajut, ca prin ceea ce fac, să recrez o armonie care să te facă să te simți mai bine, să simți că înflorești". E o diferență enormă de perspectivă. O femeie care se află în situația de a vrea o intervenție chirurgicală în domeniul medicinei estetice NU dorește să fie mințită, ci înțeleasă, iar domnul doctor Porumb are o atitudine proactivă.

În ceea ce privește comunicarea medic- pacient, în această ramură a medicinei se folosește, din păcate, des psihologia inversă, iar de cele mai multe ori se pune accentul pe riscuri și complicații, ceea ce aici NU a fost cazul. Ceea ce am apreciat la acest OM înzestrat cu cel mai frumos dar - de a înfrumuseța (nu doar fizic) persoanele care îi calcă pragul - e că nu te judecă, e jovial și îți oferă informațiile într-o manieră blândă, dar onestă. Emană siguranță și încredere că ceea ce face e ARTĂ. (Nu aș fi ales NICIODATĂ ca medicul care îmi "modelează" trupul să îmi trezească nesiguranțe, suspiciuni)

Vreau să punctez 2 episoade care mi-au rămas întipărite în minte pre-operator:
1. La prima consultație, acesta parcurge alături de pacientă un chestionar menit să clarifice în prealabil starea de sănătate a pacientei, ceea ce este ESENȚIAL și denotă profesionalism.
2. Documentele prin care se iau la cunoștință riscurile și complicațiile nu sunt parcurse și semnate în ziua operației, ci înainte cu 1-2 zile, ceea ce te face să vii la clinică cu un aer relaxat, având în gând faptul că totul va fi bine... Nu intri în operație derulând informații negative.

Experiența aceasta pentru mine (augmentare mamară) înseamnă o renaștere. Mă SIMT frumoasă, ca o primăvară veșnică.
Sunt RECUNOSCĂTOARE și recunosc, scriu cu lacrimi în ochi aceste rânduri... Visele se împlinesc! Sunteți "întâlnirea" care m-a făcut să vreau mai mult de la mine și de la viață!

Mulțumesc! Mulțumesc! Mulțumesc!
Ghergheles Anamaria
Ghergheles Anamaria2 ani în urmă
In septembrie am optat sa merg la domnul dr. Porumb pentru o interventie implant mamar si pot spune ca am facut cea mai buna alegere. Sunt extrem de multumita atat de rezultatul estetic cat si de amabilitatea si caldura personalului de la clinica. Recomand cu toata increderea alegerea acestei clinicii.
Emma Rad
Emma Rad2 ani în urmă
Un doctor de nota 10!!! ♥️

La Estetis Clinic am ales intervenția de mărire de sâni prin axilă după nenumărate luni de zile în care am căutat doctorul/clinica perfectă, atât în România cât și în afara țării pentru a obține cel mai bun rezultat posibil. Într-un final am ajuns pe mâinile domnului doctor Porumb Șerban, un adevărat profesionist, care m-a ajutat să-mi recapăt încrederea în sine în urma intervenției, și a cărui ani de studiu și de muncă sunt mai mult decât evidenți prin rezultatul pe care l-am obținut.

Asistentele domnului doctor s-au comportat exemplar din toate punctele de vedere, făcându-mă să mă simt ca acasă pe durata internării iar întreaga echipă a domnului doctor Șerban Porumb a dat dovadă de profesionalism.

Deși a trecut doar o săptămână de la intervenție, iar recuperarea și procesul de vindecare decurge minunat, mi-am dorit mult să povestesc experiența mea, atât pentru fericirea pe care o simt acum, cât și pentru viitoarele paciente care caută cât mai multe păreri și recomandări. Așa că de la mine un mare DA!!!

Vă mulțumesc din suflet pentru tot!!! 🤗♥️
Alina Ioana
Alina Ioana2 ani în urmă
În urmă cu 3 luni, am suferit o intervenție la nivelul nasului (rinoseptoplastie) si pot spune ca sunt extrem de mulțumită de rezultat. Domnul dr. Porumb este foarte dedicat in ceea ce face si acest lucru se vede! Țin să-i mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru mine, dar si echipei sale pentru grija pe care mi-au purtat-o.
Locații recomandate