/Bacau/Clinica de chirurgie plastica

Dermacenter

Calea Mărășești 94, Bacău 600092, România

Dermacenter
Clinica de chirurgie plastica
3.6
29 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HW36+FQ Bacău, România
+40 234 576 339
dermacenter.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nutza Moisanu
Nutza Moisanu2 ani în urmă
Am fost tratata de dna doctor pentru o problema de sanatate pe care alti medici din tara n-au fost in stare s-o remedieze.
Alisa Tintaru
Alisa Tintaru2 ani în urmă
Am avut o programare in cadrul clinicii pentru un Hydrafacial, insa serviciile doamnei doctor au fost extrem de superficiale, sarind peste multe etape. Nu recomand, clar a doua oara nu as mai merge.
Marian stanescu
Marian stanescu4 ani în urmă
Profesionalismul,seriozitatea si apropierea fata de pacient sunt calitati incontestabile ale acestui doctor.Ceea ce nu am reusit sa rezolv pe alte meleaguri si-a gasit rezolvarea aici.Va multumesc.
Maria Fadei
Maria Fadei4 ani în urmă
Dupa consultatii superficiale la alti doctori de prin bacau, abia aici am dat de o doctorita tanara, rabdatoare, atenta, care m-a ajutat. Multumesc din suflet!
Ana-Maria Cojoc
Ana-Maria Cojoc5 ani în urmă
Minimul care poate fi acordat, din pacate- o stea, cand nici macar atat nu as acorda. La ora 14 am avut programare, este ora 15, am urmarit cum au intrat rand pe rand patru persoane la tratamente sau controale sau ce or fi fost. Nu exista cuvinte! Am anuntat politicos la receptie si am plecat. Astepti pios cu orele ca sa dai milioane la final- pentru ce?!
Alexandra ungureanu
Alexandra ungureanu5 ani în urmă
Un dermatolog care nu are habar sa consulte un pacient. Stie doar sa ia bani și atât. Pentru psoriazis ma trimis sa fac analize la ficat. Îmi da tratament pentru ciuperca. De sa extins tot capul. Rusine sa va fie ,,Doamna Doctor" , nu va pot numi Doctor. Sa va fie rusine ca profitati de oameni. Nici macar o steluță nu merită. Rușine. Doctorii în loc sa salveze vieți , au ajuns sa le distrugă. Rușine.!!!
Lu Ma
Lu Ma2 ani în urmă
Cel mai tare cabinet de dermatologie din Bacau si nu numai, vorbesc din experientele mele si ale cunoscutilor, dupa ce am trecut mai pe la toti "specialistii" din oras.
Cosmin Flenchea
Cosmin Flenchea2 ani în urmă
Nu se respecta programările! Nu este admisibil sa fii programat la o ora și sa ai încă doi pacienți în fata, ceea ce înseamnă aproximativ 30 min întârziere fără sa fii înștiințat sau reprogramat!
Locații recomandate