/Bacau/Clinica de chirurgie plastica

Clinica Palade

Strada Erou Ciprian Pintea 21, Bacău 600112, România

Clinica Palade
Clinica de chirurgie plastica
3.4
75 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HW48+72 Bacău, România
+40 234 206 125
clinicapalade.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–18
Marți: 7–18
Mirecuri: 7–18
Joi: 7–18
Vineri: 7–18
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Rita Ocneanovici
Rita Ocneanovici2 ani în urmă
Un medic de exceptie cu multa rabdare si mult respect pentru pacient recomand 100 % cu mare drag. Medici ca d-na doctor Andronic Catalina gasim mai rar si de aceea trebuie apreciati. Profesionista, amabila, atenta la nevoile pacientului, explica totul amanuntit si lucreaza excelent.
Marina S
Marina S2 ani în urmă
Am folosit serviciile acestei clinici de câteva ori. Sunt foarte încântata de doamna doctor Ionescu, ORL, mi-a rezolvat problema de respirație. A fost politicoasă și punctuala de fiecare data.

Și la domna Andronic (dermato) am fost și am avut experiență pozitivă.

In general, personalul s-a purtat frumos, excepție făcând doua dintre asistente. Pe una dintre ele am surprins-o având o atitudine de superioritate față de o pacienta in vârsta, iar ce-a de-a doua m-a lăsat să aștept o ora pentru o procedura ce a durat 10 secunde.. și as fi așteptat mai mult, daca nu insistam sa vina. Am deranjat-o din completatul unor hârtii..

Poate vom ajunge și în România să avem servicii medicale impecabile de la un capăt la altul, mai ales în instituțiile private. Poate, cândva!
Radu fil
Radu fil2 ani în urmă
Incredibil de proasta organizare . Toata lumea programata la ora 9 se intra dupa buna vointa asistentei . Lipsa de bun simt si profesionalism . In plina pandemie 25-30 de oameni inghesuiti intr-o sala mica. Inteleg ca unele programari pot dura mai mult dar nu asa.
Virgil Ciolan
Virgil Ciolan2 ani în urmă
Nesimtire pe banii tai
Buna ziua,
Mama mea a avut o interventie de indepartare a dopurilor de ceara din urechi la dr. Coneac Robert acum cateva zile. In timpul operatiunii i a atras atentia domnului doctor ca o ureche simte ca nu este inca curatata corespunzator si ar trebui sa mai repete operatia.
Acesta i a raspuns pe un ton jignitor "Acum ce vrei, sa ti tai urechea??"
Consider ca asemenea comportament la o clinica privata nu este normal.
Alex dogaru
Alex dogaru2 ani în urmă
Doresc sa-i multumesc d-nei dr. Andronic Catalina pentru grija cu care mi-a tratat tatal, dupa ce a fost lovit de o masina si a suferit rani la cap. Nu inteleg aceste recenzii negative la adresa dansei, deoarece noi am avut o experienta foarte buna cu acest medic. Extrem de respectoasa si de sufletista! Multumim!
Wonder Woman
Wonder Woman2 ani în urmă
0 stele daca s-ar putea. Stai si astepti cel putin o ora peste ora programarii. Am plecat acasa, nici nu stiu ce sa spun despre doctor daca e bun sau nu. Mai vor si 300 lei pentru o ecografie de sarcina (se adauga in pret si consultatia), care la alte clinici e 150lei.
La receptie era o doamna foarte draguta si colega ei, o muratura acra.
Fugiiiiiti!
Cristina Apetrei
Cristina Apetrei2 ani în urmă
Am fost plăcut surprinsă de domnul doctor Lupu (urologie)comportament frumos,explicație pe înțelesul meu vizavi de diagnostic ,am fost mulțumită, voi reveni dacă va fi nevoie
Aniela Bodea
Aniela Bodea2 ani în urmă
Nu ma asteptam ca operatia pentru sinuzita cronica sa decurca asa de bine, fara nici o durere dupa...multumesc domnilor doctori palade!
Locații recomandate