/Alba/Clinica de chirurgie plastica

Clinica PHOENIX

nr., Bulevardul Republicii 5, Alba Iulia 510001, România

Clinica PHOENIX
Clinica de chirurgie plastica
3
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3HJ9+76 Alba Iulia, România
+40 799 744 833
cdphoenix.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dumitru Boiescu
Dumitru Boiescu2 ani în urmă
Trimis de la spital din Sebeș, timp de așteptare scurt 7 min până sa făcut documentația iar apoi direct în RMN, personalul ok, timpul până la primirea rezultatului puțin cam mare
Ileana Bolca
Ileana Bolca2 ani în urmă
Din pacate nu pot contribui cu o opinie pozitiva, desi este o clinica privata cu preturi ca si in occident calitatea serviciului lasa de dorit ca si puntualitate, organizare, respect pt persoanele care vin la timpul programat si asteapta cu orele......in schimb personalul foarte amabil , pacat pt problemele cu organizarea!
Adrian pastiu
Adrian pastiu2 ani în urmă
Neseriozitate maxima. Nu se respecta programarile.
Cand lipseste concuența si se lucreaza prin casa de sanatate asa se intâmpla.
MARIA ȚUTA
MARIA ȚUTA2 ani în urmă
Este o clinică de evitat. Pur și simplu își bat joc de pacienți.
Gina savencu
Gina savencu4 ani în urmă
Am fost azi pentru o radiografie la coloana pentru ca ulterior să merg cu ea la un medic si au refuzat sa o faca fără recomandarea medicului. Medicul la care m-am programat telefonic pentru un control mi-a spus sa fac o radiografie si sa merg cu ea la control. Asta înseamnă inca doua drumuri in plus, unul la medic sa stau la coada, sa plătesc consultatie si sa-mi dea recomandare , apoi inca un drum la clinica pentru radiografie. Penibil!
Claudiu Santa
Claudiu Santa4 ani în urmă
Personal foarte amabil și plăcut. De fiecare dată a făcut tot posibilul pentru a ne simți mai bine si asta in conditiile in care atunci când am fost acolo au fost situații dificile.
SORIN-CONSTANTIN ANCA
SORIN-CONSTANTIN ANCA2 ani în urmă
Bine ca doctorii colaboreaza si dau indicatii prin watsup dar cucoanele de la receptie nu au "vreme" sa raspunda. La telefon nu raspund iar cand am intrebat pe watsup daca fac radiografie de sold si bazin, mi-a raspuns ca...nu are "vreme" sa raspunda.
Ovidiu Komives
Ovidiu Komives2 ani în urmă
Anul trecut făceau rmn fara recomandare medicala,acum nu mai fac nici dacă plătești.D- na sau domnisoara de la recepție vorbește foarte urit cu clienții iar daca suni pt o programare nu răspunde la telefon.incerc de 3 săptămâni să sun dar nici o șansă.anii trecuți te
sunau ei înapoi,acum zero.mergem la Sibiu că sunt mai serioși
Locații recomandate