/Alba/Clinica de chirurgie plastica

Centrul Medical Chirurgical Dr.Cibu

Strada Tulnicului 24, Alba Iulia 510001, România

Centrul Medical Chirurgical Dr.Cibu
Clinica de chirurgie plastica
4.2
48 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3HH7+X2 Alba Iulia, România
+40 258 833 055
doctorcibu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Anghel Drasovean
Anghel Drasovean2 ani în urmă
Am fost pentru consult, medicul mi-a zis că n-am nimic. Am discutat puțin cu dl., e ok, m-a liniștit. Asistenta din cabinet se amuza de minune, nu înțeleg daca i-am dat eu motive sau nu, nu apucasem sa îmi dau jos chiloții :))))
Nicolae Târlea
Nicolae Târlea4 ani în urmă
Extrem de dezamăgit după experiența avută, primează doar banii, nu pacientul. După doar un simplu ecograf în care se constată că am pietrii la rinichi, mi se recomanda direct procedura de spargere cu ultrasunete a acestora, bineînțeles tot în privat, la clinica unei colege de-a dansului. Nu primesc detalii sau alte informatii, sunt doar trimis la acea clinica, cadou.Ajuns acolo aflu costurile intervenției respective, undeva la 4000 ron, în prima instanță.Asa scurt, fara zahar. Având în vedere suma destul de importanta, iau decizia sa aflu si o alta parere. Si asa ajung la Tg Mureș, la clinica UROSAN. Gasesc doctori care imi fac investigatii foarte amănunțite, nu doar un amărât de ecograf.Concluzia finală: nu e nevoie de intervenție deoarece pietrele pe care le am nu vor "pleca" ,astfel încât să îmi provoace vreo criza. Concluzia : am scapat sa le fac domnilor doctori urologi din Alba un cadou de vreo 1000 euro...
Ela s
Ela s4 ani în urmă
Asa am ajuns si eu aici, am consultat recenziile!
Penibil!

Ma prezint si eu in acest loc, dupa un an de dureri si dupa ce am consultat si alti ORL isti, imi zic: hai sa mai consult si pe altcineva.
Merg acolo, ma invita pe scaun doamna doctor, cocheta ea asa de fel, incep eu sa povestesc, ca ma doare in frunte, ca am presiune in cap de un an care nu imi mai trece, ca imi pierd echilibrul, ca mi am facut RMN din care reiese ca as avea sinuzita cronica maxilara si frontala si, ii mai zic ca am facut si un CT ca na, sa fiu sigura si, acolo nu prea aveam multe semne de sinuzita. Se uita domnia sa 1 minut prin urechi, gura nelasandu ma sa mai povestesc ce alte simptome mai am, in fine, zice: n aveti doamna nimic, tre sa mergeti la balenofizioterapie😂😂, am probleme cu spatele si am sigur cefalee, bre ma lasi.
La final, dupa ce am vorbit 2 minute, ma costa 160 de lei, pe bune??? Oricun, m a trimis la reumatolg, na sa mai cheltui niste bani degeaba, ca nu mi au ajuns toate miile cheltuiete pana acum.
Merg a doua zi, de tura asta ma prezint la un alt ORL ist dura si, zic tot ce ma supara, mai zic ca sunt derutata, vreau sa stiu daca este cineva care imi poate explica de ce nu mi mai trece presiunea asta din cap, durerea din frunte, starea de oboseala, ameteli, pierderea echilibrului, i am povestit eu asa ce s a intamplat de a lungul anului si, s a ajuns la concluzia ca as avea rinita cronica, alergica sau cum s o chema. Aici descopera doamna si o micoza in gura, sa am o limba oribila ca si culoare (si sa mi zici, vorbesc despre prima ORL ista) ca daca nu te doare in gat n are rost sa ti dau nimic ca trece de la sine, am uitat sa i zic ca o am de cateva luni bune.
Am venit de la mii de km sa consult un doctor roman pentru ca in straini imi pierdusem increderea, dar in Romania, banii sunt mai importanti decat orice pe lumea asta.

Sanatate.
Alexandru Toma
Alexandru Toma4 ani în urmă
Foarte amabili și cei mai buni profesionisti ...felicitări la tot personalul.!!!
O Irina
O Irina4 ani în urmă
Dupa tratamentul oferit pt. o presupusa infectie in gat m-am trezit cu probleme la ficat, probleme ce m-au chinuit 2 ani.
Miclea Ovidiu Claudiu
Miclea Ovidiu Claudiu5 ani în urmă
Pneumologie ( 150 lei aruncați degeaba ) atât am avut de zis.. chiar dacă am citit unele recomandări negative totuși am zis să încerc.. dar mai bine nu încercam !!
Gabi Meisaros
Gabi Meisaros5 ani în urmă
Am avut otită și am fost tratat bine, dar scump.
Valeria Eliade
Valeria Eliade6 ani în urmă
Servicii jenibile, daca nu ai ceva cunostiinte generale de medicina si te lasi pe mana lor, isi bat joc de tine si de banii tai.
Locații recomandate