/Alba/Clinica de chirurgie plastica

Creative Dentline | Clinică Stomatologică în Alba Iulia

Strada Mihai Eminescu nr. 17, Alba Iulia 510104, România

Creative Dentline | Clinică Stomatologică în Alba Iulia
Clinica de chirurgie plastica
4.6
9 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3HFP+3J Alba Iulia, România
+40 358 401 539
creativedentline.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniela Muntean
Daniela Muntean4 ani în urmă
O Foarte REA experienta Nu ma asteptam sa te jecmaneasca Putin supus mai Ales sa sitie ca vii de afara Nu stiu ce sa cred am platit cu virf si indesat consulta si filmul Nu mai asteptam ca doamna Doctor sa fie asa de intrigata dupa ce i-am spus ca am sa anunt la urmatoarea programare Nu e deloc dupa parerea mea deloc profesionala... Lasa Foarte Mult de dorit actitudinea dinsei . La citeva zile la fel ca si mie au venit Doua persoane care erau din Tara si Nu a fost nevoie ca sa aboneze nici o consulta. Imi pare nespus de Rau sa ajungem ca sa fin tratati in modul acesta. Eu cred ca daca sintem plecati si ne ntoarcem in tara noastra Nu trebuie sa isi bata nimeni Joc de munca noastra deoarece acolo nu culegem banii de pe drum si nici ciini cu colaci in coada Nu sint. Asa ca cu parere de Rau Nu recomand la nimeni bineinteles sintem liberi si independentii fiecare face ce crede Eu am spus opinia mea.Nu mai deranjat ca a trebuit sa platesc cum bine ati spus dumneavoastra e faptul ca Nu la totii clienti sunt tratati igual la unii da se plateste consulta si la ceilanti Nu, si asta o stiu pe propia mía piele caci trebuie sa muncesti pentru a se cistiga existencia mai Ales cind esti printre straini.
Andreeaa muntean
Andreeaa muntean4 ani în urmă
clinica moderna, medici profesionisti care empatizeaza cu pacientii lor; mediu primitor si placut :)
Amalia Hategan
Amalia Hategan4 ani în urmă
Creguta Gruian
Creguta Gruian2 ani în urmă
O clinică curată cu servicii de calitate europeană, medici tineri cu diferite specialități în sfera dentară înzestrați cu răbdare, asistente frumoase, doamnele din recepție sunt amabile. Intri într-o lume unde bunul simț, bunul gust se împletește cu calitatea actului medical. Felicitări!
Florin dinis
Florin dinis2 ani în urmă
O echipă de medici profesioniști, tineri, cu viziuni moderne, oferă toate informațiile necesare pacientului, chiar și prin e-mail. Sunt mulțumit de serviciile lor.
Megan Kirwan
Megan Kirwan2 ani în urmă
Viorina Rusu
Viorina Rusu2 ani în urmă
Mihaela Comșa
Mihaela Comșa2 ani în urmă
Locații recomandate