/Braila/Cinema

Cinema City

Strada Principală 4B, Vărsătura 817026, România

Cinema City
Cinema
4.6
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6WHQ+H9 Vărsătura, România
+40 31 413 0180
cinemacity.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Laura Mihaela Manea
Laura Mihaela Manea2 ani în urmă
Mall ul.... Viata mea. Întotdeauna pentru mine, un loc încintator. Întinerim cind venim aici. Recomand pentru toate virstele.
Ionut Preda
Ionut Preda2 ani în urmă
Selectie decenta de filme, confort excelent și oferta de gustări variată.
Ovidiu Panaite
Ovidiu Panaite2 ani în urmă
Totul este ok; merita intr-o i sa te relaezi u un film intŕ-un cinema ĺa standarde ok.
Recomand
Zebega_George_B5
Zebega_George_B52 ani în urmă
4DX 3D Spiderman:No Way Home ,nu au mers scaunele ,am iesit sa ii anunt ,s au reparat pentru 5 min dupa iar nu au functionat ,am iesit din nou ,tot la fel ,in timpul filmului si au mai revenit pentru 2 min de cateva ori (sala 2, randul 2, locurile 1 si 2), ma asteptam sa primesc reducere la urmatorul film din moment ce am platit 4DX dar nu a functionat
Traian-Sergiu Gavrilă
Traian-Sergiu Gavrilă2 ani în urmă
Un Cinema City ca oricare altele. Ceea ce a ieșit în evidență a fost promptitudinea angajaților și curățenia din săli. Ceea ce aș vrea să critic este faptul că nu se pot returna biletele achitate online, tot online. Trebuie să mergi la ghișeu ca acum 30 de ani și să completezi un formular ce probabil cere foarte multe detalii. Nu cred că va sărăci vreo persoană dacă oamenii dau înapoi biletele cumpărate, măcar acum, pe timp de pandemie, când nu poți să ajungi mereu la film, iar sălile, chiar și în avanpremieră, sunt 10% ocupate. Tocmai ce am fost la filmul "Eternals" în 4DX. O experiență foarte distractivă, dar nu au fost mai mult de 15 persoane in sala.
Lacramioara Gheorghe
Lacramioara Gheorghe2 ani în urmă
Sper sa dati faliment.Sa refuzi accesul in sala pe motiv de nevaccinare e o prostie,atata timp cat vaccinatii fac si imprastie boala.La rata de vaccinati o sa aveti salile goale...
Daniel B Done
Daniel B Done6 ani în urmă
Un loc perfect ptr a vedea un film 3d sau 2d.
Scaune foarte confortabile.
Cam scumpe preturile la bauturi si pop.corn.
Cris
Cris2 ani în urmă
Am vizionat un film la ora 21:45 si am cumparat popcorn. Am primit numai resturi, frimituri si bobite necoapte. Bataie de joc! Din 2 popcornuri mari nu am putut alege nimic, erau doar cateva bune la suprafata, in rest nimic ok.
Locații recomandate