/Braila/Cinema

Dental Pulse

Bulevardul Alexandru Ioan Cuza 212, Brăila 810125, România

Dental Pulse
Cinema
4.6
51 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7XGC+RR Brăila, România
+40 239 680 026
dentalpulse.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Florin Dumitrache
Florin Dumitrache2 ani în urmă
O experiență excelentă, la un preț foarte bun pentru calitatea oferită! Când am venit aici prima dată, anul trecut, eram terorizată de ideea de a merge la dentist. Dar datorită profesionalismului desăvârșit și a atmosferei super relaxate sunt un alt om când vine vorba de mers la dentist. 🙂 Recomand 100%.
Silviu Popa
Silviu Popa2 ani în urmă
Experiența mea la Clinica stomatologică Dental Pulse a fost una extrem de plăcută de fiecare dată. Am plecat foarte fericit și mulțumit de serviciile clinicii și de felul în care am fost primit și tratat.
O echipă de profesioniști care lucrează foarte curat și foarte eficient și de fiecare dată caută cea mai bună soluție pentru satisfacerea clientului, un lucru foarte important. Recomand!
Denisa Andreea
Denisa Andreea2 ani în urmă
Atât eu cât și soțul meu suntem clienți de peste 4 ani la clinica asta și suntem foarte mulțumiți. Nu te tratează diferit dacă ai de făcut un implant sau doar un detartraj. Se vede că își face meseria cu plăcere și respectă timpul pacientului.
Barna George
Barna George2 ani în urmă
Am facut o programare la Dental Pulse pentru eliminarea unui molar de minte, din start anuntand de ce operatie am nevoie. In ziua programarii, doamna doctor ma anunta ca operatia este complicata si ca este nevoie de prezenta domnului doctor Jercan care nu este disponibil decat in 3 saptamani. Am fost perfect de acord, am reprogramat in 3 saptamani si desi locuiesc in Bucuresti, deoarece cabinetul mi.a lasat o impresie buna am concis ca merita sa vin din nou, special pentru programare.

All good in the hood pana la iesirea din cabinet cand mi s.a pus in vedere ca am de achitat 100 de lei pentru consultatie. Consulatie care a constat in 5 minute in care mi s.a repetat de 5 ori ca nu se poate opera decat in prezenta altui doctor. Atat! Si nu este despre bani ci despre modul in care acesti oameni aleg sa faca business. Vine clientul la tine(ca pacient nu te poti simti), ii spui ca nu il poti opera acum, se reprogrameaza pentru a face operatia in acelasi loc si pentru asta il tarifezi cu 100 de lei. Practic am platit 100 de lei pentru a ma reprograma in alta zi.

Astia sunt oamenii la care alegeti sa va duceti cu probleme medicale. Asa aleg oamenii astia sa faca business. Mai departe judecati singuri.
Monica Pisică
Monica Pisică2 ani în urmă
Motivele pentru care recomand această clinică sunt oamenii! Am o temă destul de mare de tot ce înseamnă anestezie, extractii.. etc
cu toate astea am primit extrem de multă atenție, grijă și extracția de molar de minte a fost un real succes! Cabinetul este foarte drăguț, primitor și curat, ai parte de intimitatea necesară! Doamna Doctor Dumitrasc Irina a avut o empatie ieșită din comun și pentru asta am revenit la dumneaei pentru altă extracție de molar de minte. Restul echipei este la fel de minunată! Recomand clinica stomatologică Dental Pulse!
Florin Dediu
Florin Dediu2 ani în urmă
E un loc unde te simți foarte bine. Astăzi am fost pentru control și detartraj, periaj, airflow. Pe lângă faptul că sunt profesioniști și mi-au explicat fiecare pas; mi-a plăcut pur și simplu atitudinea și căldură cu care am fost primită și tratată. Recomand cu mare căldură!
Andrei toma
Andrei toma2 ani în urmă
Recomand această clinică deoarece tocmai ce am terminat o lucrare făcută iar profesionalismul de care s-a dat dovadă m-a surprins enorm! Medicii sunt de milioane și toți cei de acolo se ocupă în mod deosebit pentru a avea rezultatele ce clienții și le doresc!
Sorin Leonte
Sorin Leonte2 ani în urmă
Tot ce am putut spune după extracție a fost: WOW. Întreg procesul s-a desfășurat rapid și fără durere. Mulțumesc, dr. Radu Teodoru.
Locații recomandate