/Bihor/Cinema

Casa Județeană de Pensii Bihor

Strada Dunărea 6, Oradea 410027, România

Casa Județeană de Pensii Bihor
Cinema
3.2
102 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W6P+86 Oradea, România
+40 259 430 728
cjpensiibihor.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Miha Mihaela
Miha Mihaela2 ani în urmă
Domnule director de ce nu luați atitudine față de angajați dv. care nu răspund la telefon ? ??Aveți persoane care nu știu să răspundă la întrebări simple privind ultimele ordonanțe date de guvern .,, Nu știu sunați la relații cu publicul,, asta i răspuns dat de un funcționar care lucrează în instituția dv. Ii posibil așa ceva ? Văi și amar !
Ahmad Said
Ahmad Said2 ani în urmă
Este o institutie a statului roman, ca oricare institutie publica, poate mai rau. :(
Larisa0909
Larisa09092 ani în urmă
Nu se raspunde niciodata la mailuri, niciodata la telefon. Nu poti cere niciunde o informatie. Alo ! Ne-ati dat coordonatele unui cimitir ?
Flori Blatter
Flori Blatter2 ani în urmă
De 3 luni sun , linia este ocupata! Da-o dracului de treaba, chiar exagerati! Azi, 5.10.21 de 15 ori am sunat. Pana primesc pensia de la statul roman, ies in Austria de mii de ori la pensie!
Cornel Nistor
Cornel Nistor2 ani în urmă
Organizare foarte proasta, tot accesul se face la indrumarea paznicului, daca vrei sa te programezi online, iti vine randul "la anul". Persoanele de la ghiseu sunt foarte plictisite, atotstiutoare, nu ai voie sa pui intrebari, daca o faci, esti pus la punct ca nu le lasi sa vorbeasca. O institutie unde sper sa nu mai trebuiasca sa revin prea des, sau unde sper sa se ia atitudine, sa se instruiasca personalul care lucreaza cu publicul, mai ales ca din contributiile publicului acela prost si neinstruit , isi iau salariile......Groaznic....
Sanzi N
Sanzi N2 ani în urmă
În aceasta instituție este bine sa ai programare, pt a nu aștepta la ......coada.
Personalul de paza este binevoitor, te lămurește la ce ghișeu trebuie sa iti iei număr de ordine, pentru așteptare sunt scaune, distanțate conform legilor în vigoare pe timp de pandemie.
La ghișeul unde am avut treabă, personal calificat, amabil, care ajura cu info utile
Romania Review
Romania Review4 ani în urmă
Birocratie, incompetenta, nesimtire sunt cateva dintre cuvintele care iti pot sta pe limba dupa ce interactionezi cu aceasta institutie. Toate institutiile statului ar trebui reformate, informatizate si curatate de influenta politica.
OROSZ EMILIA
OROSZ EMILIA2 ani în urmă
5 apeluri telefonice la pensii internationale Bihor la nr. 0040259435488 nu răspunde nimeni in afara robotului. Durata apelului intre 3 şi 11 minute. Să vă fie ruşine pt că vă bateți joc de oameni. Am sunat din Austria să mă interesez de stadiul in care se află dosarul meu de pensie. Menționez ca anul acesta voi avea 66 de ani. Trebuia să am pensie demult dacă doamnele şi domnii angajați din banii publici îşi făceau treaba. Ruşine BIHOR COUNTY PENSION AGENCY!!!
Locații recomandate