/Bihor/Cinema

Media Galaxy

str. Nufărului, nr. 30, Complex Comercial Lotus, Oradea 410533, România

Media Galaxy
Cinema
2.8
2 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
2WMX+W3 Oradea, România
+40 259 472 352
mediagalaxy.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Ilona Meleg1 an în urmă
Nu livrează produsele in timp.Te tine acasă să aștepți .Ceri caietul de reclamații nu exista.Vanzatorii nu știu dacă este sef de magazin.Vanzatorii sunt aroganți te trimit de la unu la altu că dacă întreb de ce nu ajuns acasă produsul dau din umeri nici un interes să îți răspundă.Dar de ce nu îți dă caietul de reclamații ?E dreptul cumpărătorului.Este vorba de Magazin Galaxy Oradea.
Carmen Carmen
Carmen Carmen2 ani în urmă
Angajați mai dezinteresați și mai plictisiți nu am mai văzut demult. Cred ca am prins un singur băiat mai plin de viata, mai dornic sa ajute.
Monster Of Games
Monster Of Games2 ani în urmă
Tot ce vrea inimioara ta pe materie de technologie intr-un singur loc.
Go Mădălin
Go Mădălin2 ani în urmă
Bună ziua, am ajuns să fiu foarte nemulțumit de Media Galaxy. În data de 23.10.2021 am pus precomanda la Iphone 13 Pro Max( comanda pusă în magazinul din Oradea,și normal că l-am achitat și cash.) În fine, eu am întrebat pe când ar ajunge acest produs la mine și răspunsul a fost că până în data de 05.11.2021,dar surpriză au pus 12.11.2021 pe site înloc de 05.11.2021 . Și uite așa încet încet tot stau și aștept după un bun personal. Dezamăgit,nu mă așteptam la așa ceva din partea acestui lanț de magazine la care am fost client fidel.
VIDICAN DAVID
VIDICAN DAVID2 ani în urmă
Nu înțeleg de ce sunt o grămadă de jocuri pe o consolă și pe alta nu de exemplu ps4 sunt o grămadă de jocuri dar pe xbox nu prea sunt. Aduceți marfă și dacă jocurile nu mai sunt populare.
Vizitiu izabela
Vizitiu izabela2 ani în urmă
Am achitat o combină frigorifică vineri 10 09 21 cu livrare sâmbătă 11 09 21. Azi 14 09 21 încă conbina nu a ajuns mulțumesc frumos Media Galaxi ptr seriozitate
Zoli-Marius Padvai
Zoli-Marius Padvai4 ani în urmă
Am achiziționat un televizor nou,smart,la un preț bun,iar serviciile au fost bune.
Alin Jarca
Alin Jarca2 ani în urmă
Personalul magazinului destul de arogant,iar magazinul lipsit de responsabilitate. Am luat o imprimanta care nu funcționează cum ar trebuii, iar magazinul o plimba de la ei la service fara a gasi problema. Sincer nu recomand nici Media Galaxy,nici Altex.
Psihologul și autismul înalt funcțional
Psihologul și autismul înalt funcțional2 ani în urmă
Fain. Băieți săritori să îți explice de ce Pc sau AIO ai nevoie în funcție de ceea ce cauți. E foarte important mai ales că românul de rând care nu e in domeniu nu are cunoștințe despre tehnologie si e important ca omul să se coboare la nivelul tău de înțelegere. Să înțeleagă care e nevoia ta și in urma înțelegerii ei să iti recomande ceva. Big like!
Locații recomandate