/Bihor/Cinema

DoubleTree by Hilton Hotel Oradea

Aleea Ștrandului 9, Oradea 410051, România

DoubleTree by Hilton Hotel Oradea
Cinema
4.5
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W3X+PC Oradea, România
+40 259 259 259
hilton.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Georgiana Burneci
Georgiana Burneci2 ani în urmă
Nu am primit camera pe care am rezervat-o. Am ajuns cu o zi mai tarziu decat rezervarea, dar nu m-a deranjat ca a trebuit sa platesc si ziua in care nu am stat. M-a deranjat ca m-au sunat pentru plata imediat dupa ce ne-am cazat cu toate ca ne prelungisem deja sejurul. Curat, se cere certificat verde, dar personalul nu poarta masca corespunzator
Sever Bogdan
Sever Bogdan2 ani în urmă
Nu pot sa ofer mai mult de 3 stele.
Am acordat 3 stele pentru curățenie, personal și măsurile luate în această perioadă a pandemiei.
Ce nu mi-a plăcut:
1. La un hotel de 4 stele, care cică se respectă, să te apuci să percepi taxă separată pt accesul la piscină în 2021 mi se pare penibil.
2. Pentru fumători nu recomand deloc. Ți se spune frumos că nu există loc pentru fumat decât afară. Mai exact, nu ai balcon, cobori de la etajul la care ești cazat și fumezi pe scări în fața intrării.
Concluzie : dacă ești fumător sau dorești să te duci și la SPA, verifică și alte alternative mai ieftine și mai de calitate.
Adn mar
Adn mar2 ani în urmă
Am avut parte de o experienta placuta la acest hotel. Este relativ aproape de primarie,are un view foarte frumos spre rau,are un spa decent,cu bazin mare de inot,apa 30*C,jacuzzi-38*,saune,sezlonguri pt relaxare. Am petrecut o seara frumoasa aici. Camera a fost un apartament la etajul 7,totul este frumos,curat,spatios,cald.
Micul dejun a fost foarte bun si foarte bogat.
Frumos si scump,se merita sau nu,nu stiu,dupa bugetul fiecaruia.
3 persoane 1noapte,apartament cu mic dejun si spa-1200ron.
Adela Costea
Adela Costea2 ani în urmă
Am stat 2 nopti la acest hotel. Sunt lucruri bune si lucruri care pot fi imbunatatite.
Cele bune:
- camera foarte confortabila si mare; saltea, perne comode. Totul perfect si foarte curat.
- hotelul per total este foarte curat si bine amplasat fata de centru.
- piscina si jqcuzii sunt foarte frumoase. temperatura apei perfecta. Podele incalzite. Apa curata. Facilitati perfecte.
- micul dejun gustos si bogat.

Lucruri care pot fi imbunatatite:
1. restaurantul..
- am asteptat circa 45 min comanda, fiind cu 2 copii destul de mici fara sa comand lucruri complicate (supe crema, salata, mini burger)
- supa crema de dovleac era atat de piperata ca abia i-am simtit gustul. Salata cesar avea mai multe crutoane decat salata si mult prea mult sos. Nu am fost pe faza sa comand si pui si nici chelnerul nu a intrebat asa ca a fost foarte simpla. Mini burgerul le-a placut copiilor, insa painea nu era deloc proaspata. Pt celelalte ocazii am ales alte restaurante. In general restaurantele hotelurilor similare taliei Hilton au restaurante foarte bune. Nu inteleg de ce aici e altfel.
2. Jacuzzi. Desi apa e curata, cand jacuzzi funcționează, se emana un miros puternic si neplacut ( de dezinfectant sau clor oare?). Nu am putut sta prea mult din aceasta cauza.

Mentionez ca nu sunt nici super pretentioasa si nici cu asteptari nerezonabile.

Per total, as alege din nou hotelul, dar nu si restaurantul.
Dragos
Dragos2 ani în urmă
Un hotel deosebit de frumos. Amplasat pe malul Crisului, camerele iti ofera o priveliste de basm. Curatenie exemplara, paturi deosebit de confortabile, pilote moi si perne care te rasfata! Personalul dragut si foarte amabil, gata sa iti ofere orice informatie ti-ar fi necesara. Micul dejun gustos si variat, servit pana la 11.00, ceea ce iti da o stare de bine: poti sa iti savurezi linistit cafeaua... Apa putin cam rece in piscina (raportandu-ne la faptul ca suntem in patria apelor termale), dar buna pentru inot. Toata zona de Spa straluceste de curatenie! Multumiri celor ce iti creaza sentimentul ca sunt aici doar pentru ca tu sa te simti bine!
Cosmin 12
Cosmin 122 ani în urmă
Curățenia lasa de dorit. Am plătit o camera la acest hotel cu tot cu piscina și nu am fost lăsați sa intram pe motivul ca nu avem programare la piscina! Nu scria nicăieri atunci când am făcut rezervarea la aceasta camera de acest aspect! Și aparte îți mai cer și 60 de lei în caz ca poate avem noroc sa se elibereze un loc! Foarte urat! Nu recomand! Nu o sa mai venim aici!!! Foarte nesimțiți!!! Femeia de la piscina foarte flegmatica, vorbea foarte urat! Am stat 3 zile și nu am avut parte de spa( pentru ce am platit)! Vi se pare normal? Trebuia sa îmi fac rezerva cu o sapt înainte sau cum? Veneau alții de afara care nu era cazați și intrau la spa. Rușine Hilton!!!
Bianca Cirstea
Bianca Cirstea2 ani în urmă
:) Securitatea sanitara in conditii de pandemie, curatenia, amabilitatea personalului, camere mari, pat confortabil

:( SPA-ul nu este inclus in pret (e primul hotel de 4 stele la care ne cazam si zona de spa nu este inclusa in pret pentru cei cazati), lipsa caldurii din camere, timpul de asteptare la cina a fost mai mare de o ora in conditiile in care atunci cand am ajuns erau doar 3 mese ocupate; am fost cazati intr-o camera care avea o usa de legatura cu alta camera unde au fost 2 persoane foarte galagioase si parea ca stam in camere cu ele (nu ne-am putut odihni datorita rasetelor de la ora 3 noaptea)
FORTE. SPEEDY
FORTE. SPEEDY2 ani în urmă
Am platit camera cu spa inclus si piscina si dupa ne-a zis ca nu mai sunt locuri la piscina si spa. Camera e ok
Locații recomandate