/Bacau/Cinema

HAPPYCINEMA® Bacau

Calea Republicii 181, Bacău 600303, România

HAPPYCINEMA® Bacau
Cinema
4.2
75 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GW6H+HX Bacău, România
+40 334 401 480
happycinema.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Rammi Modamilano
Rammi Modamilano2 ani în urmă
Personal de cea mai joasa speță. Ma obliga sa cumpăr apa de la ei, dacă nu ma vor controla în geanta. Dar controlul vaccinului nu l fac, cică nu le merge scanerul. O doamna blonda cu un comportament oribil. ORIBIL CU O MARE!!! A VĂZUT CA PLEC SPRE ALT MAGAZIN SA CUMPĂR APA PENTRU CA VOI AVEȚI PRETURI DUBLE, IAR DOAMNA A BINEVOIT SA MI ZICĂ CA NU PUTEM LUA APA DIN ALTA PARTE!!! APA CARE E FIX CA A VOASTRĂ! NU LUAM SHAORMA SA MĂNÂNC, ERA VORBA DE O APA! DACA TOT RESPECTAȚI LEGEA DE CE NU CONTROLAȚI VACCINĂRII ȘI NEVACCINATII??nu vom mai reveni!!!!
Delia Docan
Delia Docan2 ani în urmă
Cea mai proasta servire. Si socant a fost ca unele persoane au fost controlate in buzunare ca "nu cumva" sa aiba produse cumparate din exterior.
Unde este specificata politica asta pe site-ul vostru ?

Sala mica, iar in timpul filmului se aud si filmele din salile alaturate. Iar sonorul nici nu se compara cu cel de la Cinema city. Nici o stea nu as da, dar nu este optiunea de zero stele.
Si pe langa toate astea, a fost extrem de cald de fiecare data cand am fost la film la ei, nu au aer conditionat. Cu cea mai mare siguranta nu voi mai reveni.
Genny Pal
Genny Pal2 ani în urmă
Un loc curat, personal foarte dragut. Dar prea puține optiuni de filme pentru copii.
Cosmin Bogdan
Cosmin Bogdan2 ani în urmă
Este o singura persoana care vinde bilete, oferă băuturi, verifica biletele la întrare. Foarte slab pregătită. O experienta le care nu as vrea sa o mai repet. Mai ales ca filmul+ochelarii 3d ajung la un preț mai mare decât la Cinema City, unde serviciile nu se pot compara.
Alexandru M
Alexandru M2 ani în urmă
O experienta plăcută. Salile sunt putin mai mici si scaunele ceva mai tari decat la cinema din mall dar e destul de ok.
Cristian ciucalau
Cristian ciucalau2 ani în urmă
Ofertă diversă. Curățenie, căldură, personal amabil.
Viorel Irascu
Viorel Irascu2 ani în urmă
Foarte fain.Patru săli, condiții bune,nu foarte aglomerat.
Tudor Babuta
Tudor Babuta2 ani în urmă
Personal total nepregatit din punct de vedere profesional, fara date la zi din punct de vedere legislativ, comportament total nerespectuos si recalcitrant cu clientii, face regulile dupa bunul plac si nu respecta actele de niciun fel, acordand bilete doar dupa bunul plac. "Doamna Mada", dupa cum se recomanda, total fara pregatire profesionala, sefa de departament, da dovada de accentuata lipsa de relationare cu clientii, iar la atragerea atentiei in legatura cu faptul ca nu a procedat corect asupra biletelor spune ca nu face ea regulile si ca are copil de crescut si nu isi permite. Ultima data cand mai vin in acest loc, cel putin pana cand nu ia conducerea masuri, cel putin in privinta respectivei persoane.
Locații recomandate