/Bacau/Cinema

Cinema Capitol

3, Strada Poștei, Onești 601010, România

Cinema Capitol
Cinema
4.5
370 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6QX8+V5 Onești, România
+40 234 311 333
cinema-capitol-onesti.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Iuliana D
Iuliana D2 ani în urmă
Sunt incântată că cinematograful Capitol găzduiește in ultima perioadă piese de teatru excepționale.
MONICA VRINCEANU
MONICA VRINCEANU4 ani în urmă
Am petrecut aici o seară deosebită alături de minunatul grup DIRECȚIA 5 care ne-a cântat și încântat cu melodii mai vechi sau mai noi 🎸🎶🎤🎵🎷🎶🎸🎼🎹🎵🎤
Paula
Paula4 ani în urmă
Un loc simplu, aranjament cu gust. (spre uimirea mea, participând la repetiții înaintea unui spectacol organizat de CSNC, am văzut un șoarece 🐭 coborând de pe un calorifer în interiorul unei încăperi) o mică greșeală... Totuși sper la mai multă atenție
MallboroGFX
MallboroGFX4 ani în urmă
Doamna de la caserie de fiecare data cand imi cumparam bilet imi dadea pretul de elev. Duminica aceasta dupa o runda de candy crush colegul meu a avut carnetul, iar eu nu l-am avut la mine asa ca lui i-a dat de 10 lei mie de 15 lei si tot in aceea zi doi colegi au venit mai tarziu decat noi nici ei nu au avut carnetul, dar doamna le-a dat bilet de 10 lei.
Amarandei mihai
Amarandei mihai4 ani în urmă
E un cinematograf renovat, are o sonorizare buna si imagine de calitate. Ruleaza atat filme 2D cat si 3D. Pretul unui bilet este accesibil pentru toate buzunarele. Recomand cu placere.
Alexandru Motea
Alexandru Motea5 ani în urmă
Cinematograful este renovat de vreo 4-5 ani și arată foarte bine atit la exterior cit și la interior. S-a schimbat aproape tot : scaunele, ecranul, instalația de sonorizare, instalația de climatizare. In cinematograf se țin și piese de teatru. Se pot viziona și filme 3D.
Stefan Malanciuc
Stefan Malanciuc6 ani în urmă
Un cinema super fain pentru orasul in care se afla.Curat,ingrijit,calduros.Ruleaza cele mai noi filme 2D/3D.Preturile sunt mai mult decat super bune(fata de Mall).E un loc relaxant unde poti viziona un film atunci cand afara e urat sau cand vrei sa mergi cu familia in oras.
Paul Lehanceanu
Paul Lehanceanu6 ani în urmă
Experienta de vizualizare e ok, dar cu toate astea sistemul audio ar putea fi imbunatatit. (In scenele cu explozii si alte lucruri care necesita volum ridicat gâjâie si nu e acel sunet clar care ar trebuii sa fie)
Locații recomandate