/Bacau/Cinema

Centrul Cultural Lira

Strada Libertății 1, Moinești 605400, România

Centrul Cultural Lira
Cinema
4.7
231 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
FFGR+46 Moinești, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Gabriela Popescu
Gabriela Popescu2 ani în urmă
Sonorizare perfectă, culori care înviorează, rezum în două cuvinte: "ambianță plăcută"...
Constantin Arhip
Constantin Arhip2 ani în urmă
Sală cinema și spectacole. Excelentă.
FLORENTIN GHEORGHIU
FLORENTIN GHEORGHIU2 ani în urmă
Am fost recent la o reprezentație teatrală.Ambient placut,condiții de vizionare bune,teatru de calitate. Singura problema a fost că, deși era anunțat spectacol doar cu spectatori peste 18 ani,nu s-a ținut cont de acest lucru la intrare. Elevii nu aveau stare,telefoane aprinse, ce deranjau pe cei din jur.
Maria M
Maria M2 ani în urmă
Eleganta și confort!
Împăratul BKN
Împăratul BKN4 ani în urmă
După renovare, sala de spectacole arată aproape la fel de bine ca cele din locații de același gen din orașe mai mari sau chiar săli private. Din păcate, gradul de civilizație a multor spectatori e mult sub nivelul locației. În timpul filmului sunt copii care stau pe telefoane, se joacă cu blițul acestora, se aud comentarii nepotrivite si se consumă zgomotos diverse produse alimentare. E regretabil! În rest, prețurile sunt mai mult decât decente atât pentru bilete, cât și pentru popcorn, sucuri, etc..
Pamint Sanda Valentina
Pamint Sanda Valentina5 ani în urmă
Un concert care m-a intors spre traditii, spre tot ce este romanesc. Un 1 Mai mai aproape de neam, de iubire, de traditii. Toata stima pentru Parintele Protopop Mares Costel.
Chirion Catalin
Chirion Catalin7 ani în urmă
Locație culturală de excepție, o adevărată minunăție a Moinești-ului, ce îmi doresc să fie permanent gazdă de show-uri de calitate.
Valentin Sarca (Vali)
Valentin Sarca (Vali)2 ani în urmă
Sala noua, cu acustica, lumini si mobilier confortabil nou. Ma bucur ca odata cu renovarea si redeschiderea centrului, diverse trupe de teatru vin sa joace si sa ne scape de "gandurile pandemice". :)
Locații recomandate