/Ilfov/Centru comercial

Garden Center Grup Bragadiru

Șoseaua Alexandriei Nr.343, Bragadiru 253563, România

Garden Center Grup Bragadiru
Centru comercial
4.3
33 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
9X46+FW Bragadiru, România
+40 721 929 247
garden-center-grup-bragadiru.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–17
Marți: 7–17
Mirecuri: 7–17
Joi: 7–17
Vineri: 7–17
Sâmbătă: 7–16
Duminică: 8–14
Scrie o recenzie
Silviu miroiu
Silviu miroiu2 ani în urmă
Preturi exagerate la copacei si brazi ornamentali.
Monica Musat
Monica Musat2 ani în urmă
Un adevărat colț de rai!
O foarte mare varietate de flori și copaci!
Oameni minunați care iubesc cu adevărat natura!
Recomand din tot sufletul!
Mugurel Ciuperca
Mugurel Ciuperca4 ani în urmă
Locatia este destul de spatioasa insa foarte neingrijita. Pe timp de ploaie sau dupa ploaie nici nu poti sa intri sa vizionezi diferitele soiuri de plante. Oricum plantele sunt vechi, uscate, mai ales copacii, incat nici nu poti sa iti dai seama ce anume sunt. Foarte multi au tulpinile deformate, neuniforme dar au preturi foarte mari. Nu se compara cu plantele cumparate direct din pepiniere.Nu se gasesc soiuri destul de comune, ce mai exista au ramas din alte vremuri, se vede dupa cum arata, vechi si uscate.
CORINA STEFAN
CORINA STEFAN2 ani în urmă
O splendida pepinieră unde culoarea, grija de natură și frumosul își dau mâna. Varietatea de plante este uluitoare și văzându-le toamna, m-am bucurat de spectacolul frunzelor. De la mici flori de grădină, tot felul de plante perene, la arbori, arbuști și copaci - locali și exotici aclimatizați- pepiniera, acest magazin de plante în aer liber- are de oferit pentru fiecare. Pepiniera este atat de ofertanta vizual incat pictori romani contemporani au ales-o drept inspiratie.
Florina Drossu
Florina Drossu2 ani în urmă
Aceasta gradina cu vânzare are sute de soiuri de arbuști, pomi fructiferi, brazi, tuia, flori. Ei vând în ghivece de diverse mărimi și se pot ocupa și de plantare și de amenajarea unei grădini. Au personal angajat în acest scop și au și mașini cu care asigura transportul. Nu știu despre mentenanță, dacă pot fi contactați pentru a avea grija în continuare de gradina. Minusul lor: preturi cam mari, mai ales la copacii din ghivecele mari.
Aghoras Bio
Aghoras Bio2 ani în urmă
Fasciant si plin de viata. Intr-adevar, mai sunt si plante care nu supravietuiesc, insa la cata munca este sa ingrijesti marea aceea de plante, na, ce poti sa ii faci. Cat despre persoanele care spun ca plantele sunt scumpe, le sugeram sa le creasca ei, si sa vedem cu cat le vand dupa 3-4-5 ani sua mai mult. La o adica, totdeauna exista varianta de a lua planta de mica din pepiniere si a o creste 10 ani, fiecare (se alege) cu ce alege si (cu) cat isi permite...
Marius Tita
Marius Tita2 ani în urmă
O gradina-pepiniera de vis, plante, flori și copaci de o mare diversitate, pentru birou sau curte, sau parcuri și spații mari. Intr-o superbă zi de toamnă, am întâlnit aici pictori care lucrau pe pânză, la șevalet!
Eugen Niculae
Eugen Niculae2 ani în urmă
Aici poti găsi orice tip de copăcel sau plantă decorativă pe care ti-ai putea-o dori! Profesioniști și foarte amabili.
Locații recomandate