/Ilfov/Centru comercial

Fashion House Outlet Centre Pallady

Autostrada Soarelui km 15, Cernica 077035, România

Fashion House Outlet Centre Pallady
Centru comercial
3.9
980 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C74G+HG Cernica, România
+40 342 401 000
fashionhouse.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–21
Duminică: 10–21
Scrie o recenzie
Theodor Florin
Theodor Florin2 ani în urmă
Slab rau in comparatie cu multe mall-uri din Bucuresti. Preturile la Puma erau identice ca la Decathlon Pallady. Nu recomand momentan. Asteptati pana se mai extinde...
Cristi U2
Cristi U22 ani în urmă
Un concept care exista in majoritatea capitalelor din UE. Numarul de firme este momentan mic. Fiind vorba de outlet cine are rabdare poate gasi produse la preturi relativ mici.
Alexandru
Alexandru2 ani în urmă
Totul e nou si frumos, nu este aglomerat, nu pot sa spun ca am găsit niște oferte deosebite, sunt cam aceleași preturi din magazinele obișnuite
Cristian diaconescu
Cristian diaconescu2 ani în urmă
O locație de cumpărături drăguță, curată, de curând deschisă. Magazinele din interior au marfă în general ca în magazinele din mall uri.
Prețurile mărfurilor sunt foarte apropiate cu prețurile din mall. Sunt câteva produse cu prețuri mai mici decât în mall uri, astfel încât să ai satisfacția că nu ai venit degeaba.
Vom vedea și data viitoare dacă mai merita să ne întrerupem călătoria
Vio Alx
Vio Alx2 ani în urmă
Un loc dragut, insa varietatea de produse nu este foarte mare, mi-ar fi placut sa fie mai multe magazine, sa ai de unde alege. Reducerile sunt si nu prea sunt, trebuie sa fii destul de atent. Insa, per total, un spatiu frumos de venit din cand in cand pentru a vedea ce mai au pe aici.
Adrian macarale
Adrian macarale2 ani în urmă
Oferte pe bune si produse foarte frumoase, de calitate, la moda, recomand cu incredere, domnisoarele de la BSB foarte dragute si amabile, te ajuta cu recomandari si la nevoie iti da la mana sa probezi mai multe produse fara a fi nevoita sa tot iesi din garderoba sa cauti masura potrivita. Asa am stat si eu linistit la terasa de langa la o cafea si o tigara cum ne place noua barbatilor.
Nuti Rotaru
Nuti Rotaru2 ani în urmă
Este locația bună curata,exact cum îmi place marfă de calitate,am cumpărat de BSB,
Sofiaman,și altele fiind prima dată nu le rețin pe toate.Am prins reduceri de 70% la multe oferte.Merita vizitat.
Felicitări fetelor de la BSB eram în magazin în timpul unui incident pe care l au gestionat cu profesionalism. Bravo fetelor și domnului de la pază care a fost pe fază și a stins incendiul minor
Cristian gergely
Cristian gergely2 ani în urmă
Preturi avantajoase, dar este foarte mic fata de fashion House outlet de pe autostrada a1. Dacă s-ar regăsi tot atât de multe branduri și aici ar fi extraordinar. Mai așteptăm, poate, poate.
Locații recomandate