/Ilfov/Centru comercial

La Strada Mall

Bragadiru 077025, România

La Strada Mall
Centru comercial
4.4
156 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
92V4+8F Bragadiru, România
la-strada.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Florian Coman
Florian Coman2 ani în urmă
Nu imi dau seama care este această locatie
Adriana Florescu
Adriana Florescu2 ani în urmă
Îmi place aici pentru ca este aproape de mine și nu este aglomerat, găsești aici trei pizzerii, un burgershop, un magazin cu produse tradiționale de la diverse mezeluri, slănină afumata, cârnați, pana la brânză, smântâna, lapte bătut... Iar lângă magazinul cu produse tradiționale se afla un Pepco, de unde mi-am cumpărat câteva produse utile în bucătărie, o tava pt prăjituri, 4 prosoape de bucătărie din bumbac la doar 5 lei și o sita mai mare pt cernut făină, iar pt băiat, bineînțeles o mașinuța!
Melay miri mihaela
Melay miri mihaela2 ani în urmă
Multe pizzerii, pepco, un magazin universal/chinezesc(cu ,,de toate,,)...și în curând pare să se deschidă o clinica- bravo!
Alexandru Tudose
Alexandru Tudose2 ani în urmă
Ansamblu surprinzător de "curățel", pentru mine, intr-o zona de la care nu așteptam foarte mult. (Poate greșesc eu in aprecierea zonei). Pare si destul de "utilat". Am frecventat cu precădere Pepco. S-a dovedit unul dintre cele mai reușite ale lanțului, dintre cele văzute de mine. Destul de mare si de bine aprovizionat. Personalul peste acceptabil.
MARIA CURTEAN-POPOVICI
MARIA CURTEAN-POPOVICI2 ani în urmă
Un mini mol in Bragadiru nou,in care găsești pizzeria John și încă una, restaurant cu burgeri extrem de buni dar la preturi cam piperate, Pepco, un magazin cu brânzeturi și un petshop. Spatii de parcare suficiente.
Util pentru cei care locuiesc în zona.
Afara se găsește și un mini loc de joaca pentru copii outdoor.
Marina popescu
Marina popescu2 ani în urmă
Cam puține magazine pentru a merita denumirea de mall, în afară de Pepco nimic din categoria haine și accesorii. Pare mai degrabă un foodcourt cu 3 pizzerii, o șaormerie și un magazin cu produse alimentare ardelenești.
Madalina Stoica
Madalina Stoica2 ani în urmă
Am fost la magazinul Pepco, care este ok. Prea multe spatii unde comercializeaza pizza si burger in perimetru. Preferam o mai mare diversificare.
Grand Imobiliare
Grand Imobiliare2 ani în urmă
Prea inghesuit...nu se merita sa se construiască asaceva în locul în care nu I parcare și nici spatii de luat masa...pizza la pachet dar măcar o mănânci la masa ca omu...în fine nu e gândit cum trebuie...nu recomand
Locații recomandate