/Cluj/Centru comercial

VIVO! Cluj-Napoca

Strada Avram Iancu 492-500, Florești 407280, România

VIVO! Cluj-Napoca
Centru comercial
4.5
22 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QG2M+68 Florești, România
+40 364 413 422
vivo-shopping.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Tot Mea
Tot Mea2 ani în urmă
Iti rasfeti orice dorinta, orice simt ! Mancare buna, muzica , shopping pe toate gusturile, sport, odihna, relaxare, vizionare profi de filme, oriunde intorci privirea ceva placut de vazut, alei lungi, curate, spatioase. Evenimente faine. Da. E de mers si cu copii. Mici si mari. Parcare mare, usor accesibila. Angajati amabili. Bine organizat si strcturat. Mergeti ! Cel mai bun loc de indoor promenade ! Nici exteriorul nu e de neglijat, pe timp frumos. Terase mici si cochete, parcare motociclete, micile chioscuri cu mincare, banci, distractie . Si peste toate astea, program in fiecare zi a saptamanii. Multumim, VIVO !
Aura Ciucaș
Aura Ciucaș2 ani în urmă
Pentru perioada aceasta in care se apropie sarbatorile, chiar nu e foarte aglomerat in Mall Vivo, pentru ca se cere si certificatul pentru Covid-19. Insa marfa nu prea este expusa si preturile au crescut si mai tare pentru aceleasi produse care erau si iarna trecuta. Am dat 5 stele pentru ca am vazut ca se respecta conditiile de siguranta a sanatatii impotriva Covid-19.
Berende Sergiu
Berende Sergiu2 ani în urmă
Un conglomerat perfect unde poti gasi absolut orice in raport cu nevoile tale
Un plus il reprezinta parcarea imensa(cu toate ca uneori e neincapatoare) si faptul ca, magazinele sunt asezate sub forma unei zone de promenade, nefiind necesar sa urci scari
Yucatan Maya
Yucatan Maya2 ani în urmă
VIVO! Supermarket... hipermarket, este imens, mi s-a părut mai mare că AFI din Brașov.
Vasilica Cocan
Vasilica Cocan2 ani în urmă
Serviciu de proasta calitate.
Am dorit sa vizionez Batman si am cerut 3 bilete pt adulti. Ulterior, inainte sa inceapa filmul, am observat ca biletele erau pentru Badman de fapt. Am cerut sa mi se schimbe biletele de la film, in final am fost refuzati pe baza faptului ca bonul a fost lasat la caserie. Am apeleat in final la Meneger care a refuzat solutionarea problemei intr-un mod de exprimare arogant.
Gavril Georgiu
Gavril Georgiu2 ani în urmă
Am cumpărat de la Alex, dar am trecut și pe la Carrefour și Decathlon și am verificat preturi și existența unor produse. Constatarea este ca sunt bine aprovizionate și nu era aglomerat.
MARCEL CRISAN
MARCEL CRISAN2 ani în urmă
mall foarte intins, pe un singur nivel, de obicei aglomerat, parcare mare ; arhitectura exterioara lasa de dorit; renovat interior partial in 2020; cinema city si food court modest
Eduard Ionescu
Eduard Ionescu2 ani în urmă
Un mall curat, situat chiar la ieșirea din oraș. Noi l-am vizitat in afara orelor de vârf și a fost foarte ok.
Locații recomandate