/Cluj/Centru comercial

Platinia Shopping Center

Calea Mănăștur 2-6, Cluj-Napoca 400372, România

Platinia Shopping Center
Centru comercial
4.4
5 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH7C+GM Cluj-Napoca, România
+40 371 783 805
platiniashopping.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Alexandru Nut
Alexandru Nut2 ani în urmă
Lux, magazine de haine, magazine de alimente, duty free, cate putin din fiecare, cu toate ca malul nu este de mari dimensiuni. Frumosul si nevoia concentrate in putin.
Iolau Iodau
Iolau Iodau2 ani în urmă
Locație superbă prevăzută și cu parcare subterană.
Belle Sumire
Belle Sumire2 ani în urmă
Am întrat strict pentru a cumpăra ceva de la Pepco...Coadă la casă, o singura persoana la incasare( Vineri, 22 oct) , situație care se repeta,era la fel și miercuri,20 oct...In data de 20 am atenționat persoana de ka încasare asupra acestui aspect, dar,,câinii latră,caravana trece!!)...Din acest motiv i-am spus persoanei de la supraveghere ca voi face poze și voi trimite la DSP,pentru ca nu mi se pare potrivit sa staționeazi mai.mult de 15 min ,la distanta de 1 m sau mai puțin, chiar și cu masca.Raspunsul a fost ca sunt doar 2 persoane angajate🤣🤣( un mare neadevăr!!)...Evident ca în 3 min a mai apărut o persoana la casă și timpul de staționare s-a redus.
Maria Malinas
Maria Malinas2 ani în urmă
Nu sunt așa amabili cu clienții. Am cumpărat cu ani în urmă un celular mi l-am trimis codat pe oringi. Altă dată mai recent mi-am cumpărat o mașină manulă de tăiței mi-a trimis-o și defectă și incomplectă. Am cumpărat și alți lucruri bune.
Perspective și viziuni (Păreri cu și fără habar)
Perspective și viziuni (Păreri cu și fără habar)2 ani în urmă
Făină locație, aerisită, merită vizitată. Că un minus: - personalul cu mentalitatea autohtonă "încă se crede pe tarlaua lui tat'su".
Felix
Felix2 ani în urmă
Locația arată bine, este curat, găsești câteva magazine de haine, eMag, Mega Image, Pepco, câteva cafenele/restaurante. Am dat 3 stele din cauza parcării, care este cea mai proastă parcare de la un centru comercial pe care am văzut-o. Dacă ești începător lasă mașina în altă parte, altfel mai ieși după închiderea programului, este foarte îngustă și plină de stâlpi, dacă ai o mașină mai mare ieși din 10 manevre.
Adrian Iacovache
Adrian Iacovache2 ani în urmă
Este o alternativa plăcută și liniștita fata cele doua mall-uri din Cluj. Magazine alese cu bun gust, și o curățenie completa in centrul de cumparaturi. Singura problema consta in parcarea de la subsol care are un sistem de plata defectuos de mai bine de 1 an.
Sara Benea
Sara Benea2 ani în urmă
Este foarte frumos.nu sunt în vacanta .an mers sa iau ceva de la emag și am văzut ca să deschis Sinsay
Locații recomandate