/Cluj/Centru comercial

Auchan

Strada Alexandru Vaida Voevod 53b, Cluj-Napoca 400436, România

Auchan
Centru comercial
4.3
7 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJFH+6M Cluj-Napoca, România
+40 21 9141
auchan.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 7–22
Duminică: 7–22
Scrie o recenzie
Ogrean Florin
Ogrean Florin2 ani în urmă
Asteptarea la alt nivel.... Lucrez in mall si nu am pauza infinita, 10 minute maxim ca asa e in mall nu poti tine magazinul inchis mai mult. Daca intru la voi sa imi iau de mancare pe langa ca stau 10-15 ca sa fiu servit la zona de mancare mai dureaza inca 5 sa ma plimb prin magazin ca drag doamne, ati pus bariere si se iese in partea cealalta, si dupa se schimba se iese la case, dar numai la casele self-service.
Ma fratilor, ma pis pe preturile voastre mici, voi pierdeti timpul omului.

La zona de mancare ati scos de mai bine de jumatate de an posibilitatea de a lua mancarea si a platii la iesire, trebe sa astepti dupa persoana care te si serveste sa iti bata in casa manual fiecare lucru care l-ai luat.

0 stele, pierdeti timpul clientului
Ligia Borbileanu
Ligia Borbileanu2 ani în urmă
Nu recomand comanda produselor la domiciliu! Pe langa faptul ca proprii angajati nu gasesc mai nimic de pe lista si trebuie sa tot inlocuim produsele (pentru care plasasem comanda, de altfel), dau dovada de maxima bataie de job cand aleg fructele sau legumele..cred ca e o regula sa scape de cele stricate prima data. Nu se prea intelege din fotografia de mai jos, dar toate mandarinele sunt moi, uscate si lovite..
Mikaela palincas
Mikaela palincas2 ani în urmă
Deci casa automatica mi a luat 1 bancnota de 100 de lei , am introdus 500. 100 nu aparea inregistrata nicaeri. Doamna cu care am vorbit despre problema nega vehement. Spunea ca asa ceva nu e posibil....rizind parca la 1 moment dat.....nu am renuntat si am cerut prezenta unui operator superior. Care a constatat ca erau adevarate spusele mele. Acolo erau cei 500 lei. Dar aparatul citise doar 400 lei. Foarte ciudat comportamentul doamnei care parca m a cam luat peste picior si care voia sa mi arate ca eu mint. Cum e posibil sa minti cu atitea camere de filmat in jur....
Totusi ptr ca nu am fost intimidata de comportamentul acelei doamne am demonstrat ca nu mint. Si nu am dorit sa plec pina nu am clarificat situatia. Doamna dupa s a innmuiat total. Foarte amabila cum ar fi trebuit sa fie de la inceput. Sarbatori fericite tuturor
Bianca Tarau
Bianca Tarau2 ani în urmă
Un viitor mai verde poate începe chiar de acasă, fie prin colectarea selectivă a deșeurilor, fie prin alegerea unor produse sustenabile.
Produsele de curatat din gama #pronature sunt realizate din mateiale reciclabile.
Avem nevoie de produse de curatare si de acum putem alege unele prietenoase cu planeta.
Horea
Horea2 ani în urmă
Gamă mare de produse.
Prețuri bune, în funcție de producător.
Ofertele cele mai bune sunt la produsele cu marca Auchan sau cele fabricate / ambalate pentru vânzare exclusivă de către acest retailer.
Oricum magazinul arată bine, cu foarte multă marfa pe rafturi și pe culoare.
Personalul de la case este amabil - casele doar cu scanare. Plata la automate se face mai dificil deoarece numai câteva funcționează.
Este un magazin bun.
Recomand
Ioana
Ioana2 ani în urmă
Aș fi dat 5 stele dacă nu ați fi scos coșurile mici care erau mult mai practice. Acum suntem nevoiți sa cărăm fiarele acelea imense chiar și pentru 4-5 produse.
Andrei Scheau
Andrei Scheau2 ani în urmă
Magazin cu produse diverse, putin cam aglomerat, dar un avantaj mare il constituie casele self-service. Preturi putin cam ridicate.
Doina Harmath
Doina Harmath2 ani în urmă
O adevarata placere de a vizita locatia.In primul rand esti primit cu
caldura de angajati,care sunt foarte
serviabili,oferindu-si ajutorul,pentru
a te aproviziona cu cele dorite.
Magazinul este foarte bine aprovizio-
nat cu produse de calitate si preturi
foarte bune.Cu toata increderea
recomand Auchanul intregii familii,
rudelor,prietenilor,vecinilor...Aici gasiti produse de calitate proaspete si in special preturi foarte bune.
Multumim ca existati.In special
magazinul (de la capatul lui 3)
Gheorgheni.
Locații recomandate