/Cluj/Centru comercial

Iulius Mall Cluj Napoca

Strada Alexandru Vaida Voevod 53B, Cluj-Napoca 400436, România

Iulius Mall Cluj Napoca
Centru comercial
4.5
24 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJCG+M6 Cluj-Napoca, România
+40 264 206 424
iuliusmall.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Catalin Prodan
Catalin Prodan2 ani în urmă
Pur și simplu prea aglomerat. Dar oricum este în Cluj așa că aglomerația trebuie să înțeleagă de la sine. În prealabil este un loc plăcut , iar staful din magazine se comportă decent cu clienții.
Moreno Basciani
Moreno Basciani2 ani în urmă
Zona de info Auchan: persoanlul a fost foarte disponibil sa ma ajute sa rezolv o problema cu niste acte de la oficiul imigrarii care funcționează tot in incinta malului. Mulțumesc si recomand cu incredere.
Maria Reus Pop
Maria Reus Pop2 ani în urmă
Un post frumos ptr plimbări
DJR
DJR2 ani în urmă
voi chiar nu vedeti ca e plin de cersetori si inauntru si pe terasa la foodcort, si inclusiv pe ponton si gazon langa lac, nu mai poti manca linistit sau sta la o cafea... am patit asta aproape de fiecare data cand merg si e weekend si vreme buna!!!! La atata investitie si cifra de afaceri e chiar asa greu sa aveti un om sau doi care sa faca curatenie cum trebuie cu politia si cateva amenzi pana invata lectia?
Claudiu Berar
Claudiu Berar2 ani în urmă
Nu mai vizitez Iulius Mall niciodată!
Cu toate că au un sistem de recunoaștere a Nr de inmatriculare, chiar daca validezi ieșirea din parcking cu Nr de înmatriculare a mașinii, daca pierzi sau îndoi tichetul de hârtie primit la intrare, mai plătești o "amendă" de 50 lei pentru a primi alt tichet!
Că nota pentru modul în care folosesc sistemul, pentru rea intenție, nota 1!
Că urare de sărbători, clienți cat mai puțini!
Alin lupsea
Alin lupsea2 ani în urmă
Centru comercial din Cluj Napoca, o locație potrivita pentru a face cumpărături, de la încălțăminte, haine,pana la electrocasnice sau negativ alimentar, cu locuri de joaca atractive pt.copii
Dan Vlad Filip
Dan Vlad Filip2 ani în urmă
Principalul centru comercial al orașului. Cel mai bizar lucru: Botegga Italiana cu carnați și parmezan este situata lângă Yves Rocher.
Adrian Vultur
Adrian Vultur2 ani în urmă
Mallul meu de suflet și apropiat, însă ar mai putea da și ei cu o mână de var, măcar, din când în când.. Din 2007, de când l-au descris, n-a văzut o renovare la viața lui.. 😏
Recomand mai ales pentru food court și zona mai accesibilă, dar dacă vrei o gamă mai largă de haine, mergi la Polus (Vivo, pt ăia mai tineri 😊).
Locații recomandate