/Bucuresti/Centru comercial

Grand Arena

Bulevardul Metalurgiei 12-18, București 041833, România

Grand Arena
Centru comercial
4
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94G9+37 București, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–23
Marți: 7–23
Mirecuri: 7–23
Joi: 7–23
Vineri: 7–23
Sâmbătă: 8–23
Duminică: 8–23
Scrie o recenzie
Popi
Popi2 ani în urmă
spatiu ocupat degeaba, maxim 2-3 lucruri isi au rostul in ce a fost candva un mall care in curand o sa devina parasit. cel mai probabil o sa o ia pe urmele lui city mall care acum e cladire de birouri.
Vio Alx
Vio Alx2 ani în urmă
Cu toate ca nu am ajuns aici initial pentru cumparaturi, am fost surprinsa sa gasesc un spatiu comercial generos, bine iluminat si frumos amenajat, cu multe magazine si outlet-uri. De asemenea, mi s-a parut destul de usor sa gasesc diverse magazine sau alte locuri in care doream sa ajung, ceea ce nu se intampla mereu intr-un mall.
Silviu Oprea
Silviu Oprea2 ani în urmă
Foarte dezamagit. Doctorul din centru (rezident dupa varsta) competa integrame in loc sa informeze despre reactiile adverse care pot aparea dupa vaccin si ce pot face daca apar complicatii acasa. Personalul din centru, cu mici exceptii, foarte gretos, de parca erau pusi acolo cu forta.
Despre accesul in centrul de vaccinare nu mai spun. Se intra prin parcarea de la subsol si trebuie sa urci 2 etaje pe scari pentru ca nu esti lasat de nenea paznicu sa intri pe la intrarea din fata, ca vezi doamne rupi shopping-ul in doua. Pentru batrani sau persoane cu dizabilitati este o adevarata provocare sa ajunga sa se vaccineze.
Diesel Tdi
Diesel Tdi2 ani în urmă
Centrul de vaccinare Covid 19 te întâmpină cu o intrare superbă : pereți plini de mucegai . Nu exista lift pentru persoanele cu dizabilități, vatstnici, femei însărcinate. Ce să spun... felicitări organizatorilor a căror minte este la fel de îngustă ca și culuarul către acele scări cu pereții infecți .
Eduard Chinez
Eduard Chinez2 ani în urmă
Au un joc cu premii sus la ultimul etaj(vrăjeală, hoție pe fata) . Este un brat controlat din săgeți care trebuie sa taie o funie cu un premiu agățat. A 5 a oara mi a întrat funia în lăcașul cu cutter ul pt tăiat. Dar nu a tăiat nimic. Pur și Simplu s a deschis la loc :))
Diana Grigore
Diana Grigore3 ani în urmă
Centrul de vaccinare covid 19 e super bine organizat, totul e ff. bine explicat, rapid rezolvat, supravegheat in toate fazele
Șov Cos
Șov Cos2 ani în urmă
Parcările pentru persoane cu dizabilități sunt mereu ocupate. Nu au marcaje corespunzătoare...multe nici nu se vad.
Parcarea de la suprafata avea 5-6 locuri închise cu gard, acum și acestea sunt la liber pt bombardieri. Vina 100% paza și conducerea centrului comercial.
Claudiu Bratu
Claudiu Bratu2 ani în urmă
Spatii comerciale diverse, oferte bune la unele produse, nu este aglomerat precum alte mall-uri mai mari. Daca partea de fast-food si restaurante ar fi mai reprezentativa, cu siguranta vor fi mai multi clienti. Este ok pentru un mall de cartier.
Locații recomandate