/Bucuresti/Centru comercial

Plaza România

Bd. Timișoara 26, București 061331, România

Plaza România
Centru comercial
4.3
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2HM+9W București, România
+40 21 407 8464
plazaromania.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Rbroberto
Rbroberto2 ani în urmă
Am dat 4 stele pentru pozitia avantajoasa fata de locuinta mea. Cand am ceva urgent de "Mall" nu mai e nevoie sa ma duc la Afi, nu atat pentru distanta cat pentru aglomeratia din interior. Altfel, ca si Mall e undeva intre 2 si 3 stele maxim. Vechimea, spatiul mic, chiar si dupa extindere, probabil pozitionarea, determina un aspect de Mall dintr-un oras mic din Europa. Magazine mai degraba low-cost (vorbesc doar de calitate!), buna zona de food, avantaj mare ca-ti poti face pasaport si cam atat. Poate daca in locul Mega Image-ului era un hypermarket ar fi fost mult mai traficat. Dar... spatiul.
Cristian Dobrescu
Cristian Dobrescu2 ani în urmă
Parcarea nu pare sa fie pentru clienti. Este absolut plina desi in mall e pustiu.
Masini pe trotuar, pe spatiu verde, mai au putin si se urca si in copaci.
Alexandra Toderașcu
Alexandra Toderașcu2 ani în urmă
Un mall unde gasesti tot ce iti trebuie. Atmosfera placuta. Angajatii mall-ului foarte draguyi si amabili. Imi place ca tot e curat, spatiile nu sunt inghesuite. E un loc in care gasesti de toate pentru toti.
Bleach diet
Bleach diet2 ani în urmă
Ar trebui sa fie regulati botii astia (Local Guides) care dau numai reviewuri maxime cu scopul de a eclipsa opiniile sincere.

Mallul nu a fost in stare sa asigure un culoar pentru cei nevaccinati care vor doar sa ajunga la farmacie / alimentara, asa-zisele "magazine esentiale". Mai mult de atat, pe langa dovada de vaccinare trebuie purtata masca in interior pentru ca aparent nu este suficienta imunitatea vaccinului, care pana la inceputul anului 2021 era considerata o "solutie" pentru a iesi din aceasta "pandemie."

Nu exista nicio autoritate care interzice acestui mall sa faca lucrurile de bun simt mentionate mai sus. "Fa ca noi sau cara-te" este mesajul transmis de neghiobii de la intrare, ma refer bineinteles la acei paznici care nu sunt dispusi sa isi riste joburile de 2 lei si sa ofere detalii.
Dumitran Constantin-Alin
Dumitran Constantin-Alin2 ani în urmă
Unul dintre cele mai vechi mall-uri, inca destul de ok. E construit pe structura unei vechi cantine comuniste cunoscuta sub numele de "Circ al foamei" 🎪 Veneam din Regie la cinema aici prin 2005.. 🍿🥤sunt amintiri frumoase legate de el. Are magazine diverse, sali de cinema, locuri unde poti lua masa. Parcarea este gratuita 🅿️
Mariana Dumbăr
Mariana Dumbăr2 ani în urmă
În data de 24 02.2022 in jurul orei 13.30 am mers la toaleta de la etajul cu restaurante..Inadmisibil pt o asa locație.In toate toaletele mizerie ,hârtii pe jos si nici una nu avea hârtie igienică...pur si simplu le am luat la rand pe fiecare.La plecare acelasi lucru la spălat...am incercat 5 ,6 suporturi de săpun care erau goale..Va intreb pt.ce sunt plătite femeile care fac curățenie?Ele sunt vinovate sau managerul care nu le pune la dispoziție materialele necesare..
Marian Arsene
Marian Arsene2 ani în urmă
Locația are un spațiu generos, gestionat riguros. Este o curățenie desăvârșită! Spațiile comerciale sunt excelente, indiferent de tip/brand.
Nota 10 cu felicitări și/sau 5(cinci) ssteluțe *****!
Invit și alți clienți să viziteze această locație!
Dragos Luțoaica
Dragos Luțoaica2 ani în urmă
Un mall frumos, nu te plictisesti asa usor. Nu este foarte aglomerat.
Locații recomandate