/Bucuresti/Centru comercial

Centrul Comercial Auchan Titan

Bulevardul 1 Decembrie 1918 33A, București 032455, România

Centrul Comercial Auchan Titan
Centru comercial
4.3
5 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C59H+X9 București, România
+40 21 345 0129
auchantitan.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 7–21
Duminică: 7–21
Scrie o recenzie
Stefan radu
Stefan radu2 ani în urmă
Niste săraci nu au bani sa schimbe niste separatoare care se folosesc pe benzile rulante pentru a delimita cumpărăturile clientilor !
Sunt pline de jeg ! Deși am anunțat un sef de tura pe magazin nimic absolut nu s-a întâmplat ! O să revin cu poze chiar filmare ! Am revenit după sărbători sa văd dacă problema s-a rezolvat 14 .01 .2022 și voi solicita încă odată înlocuirea sau curățarea separatoarelor de jeg că sunt pline de microbi ...Am vorbit cu șefa de magazin doamnul Florin Dragnea !
Irina Musteata
Irina Musteata2 ani în urmă
Nu este acceptabil pentru mine sa nu existe tomberon special pentru masti. Am venit cu o punga mare cu masti crezand ca am unde sa le arunc si surpriza...nu este nici macar un loc special. La Auchan Vitan au, la Kaufland au. Cu cat este galeria mai mare, cu atat este mai putin interes pentru mediu , se pare.
Aurelia Valsan
Aurelia Valsan2 ani în urmă
Discrimineaza si jignesc clientii pe baza de certificatului de vaccinare. Cei care nu au telefonul sau cerificatul la indemana sunt obligati de agentii de paza sa iasa prin spatele centrului, gest abuziv si ilogic cata vreme cumparaturile s-au facut la casele unde clientii dunt imbulziti la cozi din cauza managementului dezastruos.
Marioara Brebenel
Marioara Brebenel2 ani în urmă
La wc, tb sa mergi cu hartia ta. Am spus femeii de serviciu ca nu e hartie dar nu a impresionat-o. Sau, poate, avea pb cu auzul .
In ceea ce priveste aprovizionarea, in jur de ora 17, deja se terminase painea cu seminte.
De sarbatori, consider ca ar trebui mai multa atentie si implicare. De aceea am dat doar o stea.
Simona Nanoveanu
Simona Nanoveanu2 ani în urmă
Centrul ramane un loc de vizitat, stabil si constant ca oferte. Reprezinta un plus faptul ca oricand se poate gasi loc de parcare in parcarea de la subsol, ramanand totodata aproape de intratea in centrul comercial. Exista mai multe intrari si parcarea e clar organizata, astfel incat e sigur c masina va fi regasita cu ușurință si de cel mai aiurit sofer. Un alt plus e dat de centrul BCR, unde exista 4 bancomate si, in general, functioneaza toate. Ieri era unul scos din uz, din pacate, asa incat s-a format o coada mica. Zona de cumparaturi din supermarket e ok. Speram sa nu sufere o alta reorganizare prea curand.
Racnad Dan
Racnad Dan2 ani în urmă
La intrarea pe culoarul galeriilor, nu te întreabă nimeni nimic. Suntem în pandemie, starea de alertă, valul coronavirus!!!
Intri în magazin, faci cumpărături, mergi spre casa de marcat, surpriză, nu poți întra sa plătești dacă nu ai certificatul verde!!!!
O tâmpenie mai mare nu am văzut în ultimul an de pandemie!!!!
Viorel Nicolae
Viorel Nicolae2 ani în urmă
fac săptămânal cumpărături la aceasta adresa, totul este destul de bine,..însă în ultima perioada am senzația ca lucrurile degenerează..adica:..case de marcat din ce în ce mai puține, adică nu toate sunt deschise..dacă ajungi la casă, ca să-ți achiți cumpărăturile,..surpriză!!..abia te poți strecura printe caruturile de cumpărături....cu siguranță ar trebui mai mulți angajați..!!
Gianni Homeghi
Gianni Homeghi2 ani în urmă
Locatia dispune de un centru de retail cu produse variate, de la cele alimentare pana la electronice si electrocasnice. In incinta Auchan exista si zone de magazine cu diverse profiluri, dar si Iris Mall. Aici se gaseste un centru de joaca pentru copii si cinema Cineplexx. Preturile sunt pentru toate buzunarele.
Locații recomandate