/Bucuresti/Centru comercial

EMAG - punct de livrare

Aleea Barajul Sadului, București, România

EMAG - punct de livrare
Centru comercial
3.8
85 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5H9+F7 București, România
emag.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 9–13
Duminică: 9–13
Scrie o recenzie
ANDREI BOTOSANU- SLEVOACĂ
ANDREI BOTOSANU- SLEVOACĂ2 ani în urmă
Un magazin bine dotat și cu notați dar și cu produse mai vechi, de negasit în alte părți. Dar care sunt utile pentru mentenanta. Se pot comanda și acestea și în scurt timp se aduce.
Olga Ionescu
Olga Ionescu4 ani în urmă
Am comandat o mașină de spălat vase.Am primit una rupta la propriu.Tabla era sifonata rău pe două părți. Atenție - desfaceți ambalajul cind primiți produse de la emag. Banii fuseseră achitați, iar returnarea s-a facut după două săptămâni și nu mai știu câte telefoane plus codul iban al băncii. Mare tărășenia. Atenție! !!!
.
Kristy brasov
Kristy brasov5 ani în urmă
Nu mai comandati online de la emag. Au contractat o firma de curierat SAMEDAY care nu livreaza coletele. Dupa 5 zile de asteptare m-au sunat curieri ca imi livrezea comanda peste 2 ani. Am sunat la Call center Emag si am facut sesizare. Dupa 24 de ore comanda mea figura ca anulata si cand am sunat la Emag m-au acuzat ca eu am refuzat comanda curierului.

SHOWROOM-ul Brasov este ok.
Isabella Lazarescu
Isabella Lazarescu5 ani în urmă
Ghiseu inchis!!! Inacceptabil sa fii nevoit sa stai la aceeasi coada cu persoanele care au de platit facturi, de trimis sau ridicat colete etc.!!!! Daca puteti (daca aveti aceasta optiune pe site-ul Emag, intrucat eu nu am avut-o) mai bine ridicati comanda din Showroom si veti pierde cu siguranta mai putin timp decat daca alegeti sa o ridicati de aici!
G CINCI SUTE
G CINCI SUTE6 ani în urmă
Personal,cred v-ati umplut de bani iar serviciile numai conteaza.In ultimile 30 de zile am comandat mai multe produse/electrocasnice mari - care le-am tot schimbat din cauza faptului ca erau deteriorate inainte de instalare. Ultima comanda ,o masina de spalat rufe comandata de alaltarieri a ajuns astazi intro stare jalnica. Chiar nu va mai pasa? Ca sa numai povestesc despre returul produsului care dureaza 2/3 saptamani.... 3 saptamani pentru o familie formata din 4 copii si 2 adulti fara masina de spalat rufe? Sunteti nebuni! emag NU va mai vedea banii mei sau a apropiatilor mei,voi face tot posibilul ,sa dau in voi oriunde va voi gasi online!
Bogdan ATANASIU
Bogdan ATANASIU6 ani în urmă
Am facut o comanda pe site-ul EMAg in urma cu 5 zile pt niste produse comercializate de Gamesline si nu s-a intamplat nimic. Nu stiu nimic de comanda mea, decat ca mi-au luat banii de pe card. Aici nu sunt niciodata intarzieri sau probleme.
Am stat 45 de minute la telefon pe linia EMAG pana mi-a raspuns cineva si dupa ce a binevoit sa raspunda un operator, acesta mi-a spus senin ca nu poate sa-mi zica nimic pentru ca nu tine de Emag si ei nu au ce sa faca! De parca Gamesline e colaboratorul meu nu al lor.
Gamesline/Magazinuldejocuri.ro si-a inchis toate liniile telefonice cu un mesaj prin care anunta la fel de senin ca nu sunt in stare sa raspunda la telefon si ca sa-i contactez pe mail. Evident ca nici la mail nu raspund. Nici ei nici Emag.
Asa se intampla cand nu-ti pasa de clientii tai si nu ai nici cele mai elementare notiuni de Customer Care.
Sunt complet dezamagit de modul in care Emag si Gamesline si-au batut jos de mine.

Chiar nu am de ce sa va multumesc,
Jurubita Mariana
Jurubita Mariana6 ani în urmă
Da, vad ca si alții sunt de părerea mea sau mai bine zis au ajuns la părerea mea sau eu la a lor, din cauza unor neplăceri. eMag a ajuns un serviciu fara servicii după o perioada de top in care s-a chinuit si a făcut tot posibilul ca sa îți câștige încrederea. Probabil ca ei nu stiu ca trebuie sa faci eforturi constante daca vrei sa ramai cel mai bun. Se va pierde daca va continua cu nepăsarea si delăsarea!
Felix Ciumpileac
Felix Ciumpileac2 ani în urmă
Produse platite si nu au fost livrare nici la 3 zile dupa depasirea termenului. Emag-ul p***i.

Produse neprimite nici dupa 7 zile de la plasarea comenzilor si efectuarea platii ale acestora.
Locații recomandate