/Bucuresti/Centru comercial

Mega Shop

Sector 2, București, România

Mega Shop
Centru comercial
3.5
3 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F5HJ+3G București, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–15
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 6–16
Vineri: 6–16
Sâmbătă: 8–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bobi neagu Gavrila
Bobi neagu Gavrila2 ani în urmă
E marfa pentru toate gusturile.
Bobi Bobi
Bobi Bobi2 ani în urmă
Forte bine și mai maduc e perfet
Marius Costache
Marius Costache2 ani în urmă
Are de toate ..dar nu sunt repartizate pe categorii..
In fiecare pavilion gasesti si chiloti si undite..jucarii si portofele.. lanturi agrucole si cosmetice..papetarie si pahare..
Mai bins nu cauti..iei ce gasesti!
Raluca Iacob
Raluca Iacob4 ani în urmă
Nu pleci cu mana goala de aici! Găsești absolut orice ai nevoie aici. Prețurile se negociază, vânzătorii amabili și cu bun simț. Programul de funcționare este prea scurt de la 7 la ora 14 și este destul de aglomerat. Recomand cu încredere sa cumpărați de aici!
Dumitru marius
Dumitru marius4 ani în urmă
Lasă de dorit ca cumpărător de ce zic Nu este curățenie, nu este loc sa treci unu pe lingă altu, hoți, întinși peste tot cu haine sau alte produse, Nu poți plăti cu cardul, Nu da chitanță sa poți schimba produsele cu defecte, și sunt multe puncte de punctat la bile negre. Trebuie reorganizat tot din temelie mai ales ca în spate lui se afla Dragonul rosu care și acolo tot 1 sau 2 stele dau
Cri stina
Cri stina5 ani în urmă
Într-adevăr găsești tot ce ai nevoie, dar are și multe minusuri, de exemplu shaorma... Deloc bună, carnea veche și sosuri câte o picătură din fiecare. Cât despre faptul că trebuie să ai grijă cât rest primești de la vânzători pentru că sunt mari șanse să nu calculeze bine. Foarte dezordonat, nu prea ai loc să te miști cum trebuie chiar dacă ajungi la prima oră..
Adina Vaduva
Adina Vaduva5 ani în urmă
Un "amalgam"de nationalitati,marfuri ieftine ce-i drept pe care doar daca le privesti simti ca trebuie sa-ti faci deja programare la dermatologie😅...
Poate numai daca vrei sa-ti cumperi un covor,o perdea,ceva de genul;bon fiscal sau factura sa nu-ti treaca prin cap sa ceri ca ai toate sansele sa pleci plin de "respect"!
Radu Niculae
Radu Niculae6 ani în urmă
Un haos colorat, cu haine ieftine si oameni galagiosi. Poti sa gasesti cate ceva daca ai rabdare sa cauti printre tarabe..
Locații recomandate