/Bucuresti/Centru comercial

Adona

Șoseaua Pantelimon 1, București 021591, România

Adona
Centru comercial
4.3
57 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4XM+3F București, România
+40 31 630 4266
adona.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ramona ghiorghias
Ramona ghiorghias2 ani în urmă
Promptitudine si calitate.Corespund măsurile din tabel,produs frumos,o rochiță super!Recomand din toata inima! Multumesc Adona!
Ioana Fluerasi
Ioana Fluerasi4 ani în urmă
Păcat de cutia produsului toata deteriorata ,ruptă ,clar nu o mai pot poate face cadou de unde rezulta pentru mine lipsa de interes deoarece produsul in cutia originală era ruptă si pus într-o altă cutie perfectă spre expediere deci nu încercați scuza sa dati vina pe firma de curierat se vede clar ca nu era umblat si produsul asa a plecat de la voi
Bianca Grigore
Bianca Grigore4 ani în urmă
Am comandat un set cadou pentru sotul meu de la Pierre cardin și a ajuns repede, fără probleme, livrare gratuită, sunt foarte mulțumită.
89geolgau
89geolgau4 ani în urmă
Ma declar super multumit de calitatea produselor pe care le-am primit la doar o zi dupa ce am plasat comanda.
Cristina bizau
Cristina bizau5 ani în urmă
Din nefericire calitatea produselor lasa mult de dorit, iar pretul este mult prea mare pentru o geanta ''made in china'' care se murdareste de la propriile decoratiuni de proasta calitate. Nu recomand acest site si nici produsele lor. Tot ceea ce pot aprecia este calitatea comunicarii si timpul de livrare.
Mariana Rada
Mariana Rada6 ani în urmă
Am in colectia mea de genti si cateva marca Adona. Pot spune ca acestea sunt cele care s-au mentinut cel mai bine de-a lungul timpului, pentru ca produsele Adona sunt de calitate.
GlamUp Doll
GlamUp Doll6 ani în urmă
10 stelute cu + pentru calitatea serviciilor oferite, spun asta in calitate de CLIENT REAL, pentru comunicarea exceptionala si pretul corect raportat la produsul perfect, livrat intr-un timp record!
Madalina Ionescu
Madalina Ionescu8 ani în urmă
Recomand cu cel mai mare drag! Calitate de nota 10 si servicii ireprosabile - livrare rapida, personal prietenos, preturi avantajoase.
Locații recomandate