/Bucuresti/Centru comercial

Centrul Comercial Orhideea

Splaiul Independenței 210-210B, București 060025, România

Centrul Comercial Orhideea
Centru comercial
4.3
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3W7+44 București, România
+40 21 316 1814
orhideea.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 8–21
Scrie o recenzie
Mihaela Stefanescu
Mihaela Stefanescu2 ani în urmă
Imi place sa fac cumparaturi in aceasta lo atie deoarece gasesti absolut tot ce vrei,insa nu vad sensul acelui culoar improvizat cu stalpi si cordon la iesirea de la casa de marcat!!!
Jean Bahna
Jean Bahna2 ani în urmă
Portocale cu pesticide,un preț la raft a unui produs și altul la casa,un produs Delimano de slabă calitate.Au fost returnate și restituita contravaloarea lor!!Alte drumuri,alți nervi!!
Cristi Roibu
Cristi Roibu2 ani în urmă
Am fost pe data de 2611.2021 la raionul de pâine. O parte din pâinea producție proprie nu era sigilata. Am atenționat o lucrătoare care punea pâinea în rafturi de starea pungilor cu pâine și am intrebat-o de ce nu sunt sigilate. Am primit răspunsul ca pâinea este calda și se strică dacă închide punga. De asemenea a spus ca nu o lasă să se răcească și apoi sa o închidă deoarece clienții o prefera caldă. I-am spus că prefer sa cumpăr o pâine rece decât o pâine cu covid ,hepatita sau scarlatina având în vedere ca în România se încearcă calitatea pâinii punându-se mâna direct pe produsul de panificație.
Am insistat sa se sigileze pungile cu pâine pe viitor căci voi anunță sanepidul dacă voi mai constata asa ceva. Specific ca acest fapt grav a fost întâlnit și la Auchan unde după ce am anunțat sanepidul au primit amenda și au fost nevoiți sa se conformeze legilor în vigoare.Mai am o completare : în același timp in raft erau și chifle calde cu punga aburita dar sigilate.
Alexandru-Iulian Ghiorghe
Alexandru-Iulian Ghiorghe2 ani în urmă
Este un mini Mall, cum ii zice si numele este un centru comerical, de dimensiuni mici, cateva magazine, un mic food court si un supermarket. E pe un etaj un singur culoar, e usor de inteles, nu ai cum sa te pierzi. Sunt doar 2 iesiri mari. Nu gasesti chiar tot, dar un minim necesar, cred ca te descurci. Destul de aglomerat, mai ales in orele de varf. Iar zilnic la ora pranzului, cand lumea este la masa este destul de plin. (Asta nu pe timp de pandemie). Este destul de curatel.
Zona de food-court, mult spus, sunt cateva mese la care poti sa mananci, nu arata cine stie ce cu flori, verdeata, sau altceva, este foarte simpla.
Parcarea super generoasa, afara, nu este subterana sau ceva.
Nu exista cinematograf. Mini mall ul este aproape de o statie de metrou, de asemenea si autobuze dar si tramvaiul trece pe acolo. Este o zona destul de cunoscuta.
Tatiana Apostolescu
Tatiana Apostolescu2 ani în urmă
Poziția și aprovizionare bune; la fel și raportul calitate preț, mai este de lucru la îmbunătățirea infrastructurii învechite
Sorin gabrea
Sorin gabrea2 ani în urmă
CAMERA DE GARDA Covid. Un prieten doctor, mă trimite la un spital mare, la camera de gardă, pentru a efectua protocolul medical necesar. Punctul de triaj - un șopron mizerabil. Trei fete, învelite în niște halate groase, ne primesc; îmi explica, scriu ceva, intr- un dosar jerpelit. Nu PC. Prin curte, citeva mașini parcate aiurea, încurcă ambulantele. Niște brancardieri cară un cadavru invelit intr-o husă alba. Semn bun. Camera de gardă este aglomerata. Personal în combinezoane de toate felurile, se agită. Multă mișcare, zgomot. Hirtii, dosare puse în cutii improvizate , pe o masă jegoasa. În scurt timp , cineva mă observă și mă invită la o masa , unde completăm un formular. Mi se masoara tensiunea, oxigenul, cu instrumente murdare. Încep sa observ agitația: zgomot, mișcare multa și inutila. Nimeni nu dezinfectează nimic. Cineva, cu o foaie în mina, strigă niște nume - ne incolonam pentru CT. Altă așteptare, lista, strigate. Stam pe un hol murdar; trec pacienți pe targă, cărucior cu mâncare. În curte, dintr-un portbagaj, se vind haine. Mai multe combinezoane s-au adunat împrejur. După o oră și jumătate, intru. Cineva urlă către două persoane, care caută fișa mea; este găsită hirtia- pot sa fac analiza. Așteptăm, din nou, în camera de garda. S- a schimbat șeful. Nimeni nu dezinfectează . Mai vin hirtii, care se pun pe masă, în cutii rupte. Vreau să plec. Nu se poate - unde mă trezesc!!?? Mai stau. Îi anunț că plec. Atunci, un doctor, catadicseste și fruzareste hârtiile și mă anunță că plămânii nu sunt afectați. Pot sa plec, dar mă invită,totuși, într-un cotlon, sa completăm o fișa. Nu dau șpagă. Plec. M I Z E R A B I L !!
Dragomir virginia
Dragomir virginia2 ani în urmă
Reduceri și nu prea....in timp s- aglomerat..mă refer la intervalul din mijlocul Centrului Com.Este cam obositor...in Market C..este ok..Este bine aprovizionat și nu este aglomerat.
Mihai Nitulescu
Mihai Nitulescu2 ani în urmă
Am trecut pe la mai multe centre comerciale.
E greu sa faci o apreciere dacă nu știi cam despre care e vorba..
Lipsesc unele indicii de orientare în aplicația asta... și, nimeni nu vede :-/
Locații recomandate